Skoči na vsebino

Fanatec produkti


B_U_R_I

Recommended Posts

@Sparco755

Kaj pa je šlo na tvoji bazi?
Moja za enkrat dela kot namazana. Res pa je da sem pred uporabo preveril če so vsi vijaki zategnjeni (kitajčka boli k. :D ).
Dva sta bila malo razrahljana. Preverit sem šel pa zato, ker je prva grupa ki je dobila baze imela s tem probleme.

 

Link to post
  • Odgovori 560
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Kdor bo kupoval CSL Elite in ni vezan na XBOX naj v vsakem primeru vzame PS4 verzijo baze, ker ima izboljšano elektroniko in motor (enak kot je v CSW bazi). 

Trg simracing opreme ni več tako reven, kot je bil takrat, ko so oni s prvim CSW prišli ven. Tudi ostali proizvajalci so se malo zganili in malo dvomim, da bo njihov DD kaj zelo poseben. To so šli do

CSL Elite Racing Wheel - officially licensed for PS4™ EU   Date Added: 21/11/2018 Products: 1 Estimated shipping date: Actual shipping date: 22/11/2018 Total: 515.24€ Da se še jaz ma

Posted Images

Izobljšali so "update rate" na 1Khz. Samo to je spet lari fari, če ne moreš brat pozicije dovolj hitro. Fanatec in Logitec so po tetsih znana kot zelo slaba pri podajanju povratne informacije nad 250Hz. Zato je teh 1Khz bolj placebo kot kej drugega, če niso vsega ostalega porihtali.

Sem pa prepričan, da je v2.5 iteracija v2.0 in kot taka boljša. Pa profit margin so sigurno izboljšali :) Samo tega ne povejo.

Link to post

To se spomnim, da je bilo na prvih firmwarih malce problemov ampak me ni motilo.

Jaz slišim samo tistega pri motorju, ko zadeva postane topla, za levega sploh nisem vedel. :D 
Pa levi ni problem, ker je leva stran baze vedno mrzla.

Link to post
  • 1 month later...
Quote

David Tucker:

So the CSW v2.5 is a nice incremental improvement over the 2.0. I need to dig into it more but it looks like about a 1 Nm increase in torque plus the friction has been cut in about half giving you a feeling of about a 2 Nm increase or about 30% more torque. In my limited testing it definitely feels more lively. 

Here are two coordinated force sweep plots from both a v2 and v2.5 wheel for comparison. 

58f5badc2694e_cswv2.5.png.8fbcd7e4bcf71a4bf5d41da3578d20c7.png

 

Btw: Ne predstavljam si najbolje kaj bi bil "friction" pri FFB ? Je to vztrajsnost, ko najprej aplicira moč in nato v hipu spusti ? Mogoče kdo ve ?

Link to post
2 hours ago, markop said:

Btw: Ne predstavljam si najbolje kaj bi bil "friction" pri FFB ? Je to vztrajsnost, ko najprej aplicira moč in nato v hipu spusti ? Mogoče kdo ve ?

"Friction" je v prevodu trenje. In pod to trenje so verjetno mišljene mehanske izgube v ležajih, jermenih, motorju samem, ... Torej čisto na mehanskem nivoju so optimizirali izgube. To seveda posredno vpliva na uporabniško izkušnjo, saj je večji delež navora prenesen na volan in se manj tega navora izgubi za premagovanje trenja.

Link to post

Ker imam malo več, malo res malo zanimanja za Fanatec volane, bi se usodil  ponovno prodajati njih, ampak pod pogojem da najdem tukaj na tem forumu, nekoga katerega Fanateci veselijo, oz če spi z njim je pravi kaliber...tko da, če bi bil kdo pripravljen, kateri že ima doma F volane, pomagati pri tehniki, tehnična vprašanja, updajti in še več, da je vešč tega znanja, (ker mene zna glava bolet od tega, če ne vem kaj povedati, raje ne prodajam) bi prosil, če mi lahko javi tukaj ali na meil info@playgame.si če bi se usodil malo pomagati glede info, seveda ne bom prosil brezplačno, vsem hvala!

 

Pričakujem pa največ 2 do 3 vprašanja tedensko od mojih strank!

Link to post

Kaj bi te pa zanimalo. Če deluje? Kaka je kvaliteta? Kakšna je podpora? Ali v špilih deluje bp?

Moj Fanatec CSR deluje še iz Murnovih časov, sicer je baje imel svoje porodne težave, ki pa so že daleč zadaj. Na začetku so bile težave v driverjih, ki pa so sedaj porihtani. Občasno se je zgodilo, da volan izgubi na kvaliteti FFB in povratnih informacij, pa pomaga reinstall driverjev in zadeva ponovno deluje 100%.  Kvaliteta izdelave je povsem ok, glede na to, da sem odvozil že lepo število sezon. Razdiral sem ga samo enkrat, da sem spihal ventilator, drugače pa lepo čepi na monokoku. Na desni strani je odstopila alcantara, ki pa sem jo zalepil nazaj. Podpora s strani Fanateca je iz leta v leto boljša, tudi novi driverji za win10 so končno taki, kot je treba. Tudi rezervni deli še vedno obstajajo, ko mi je crknil napajalnik, je bil nov pri meni v roku 3 dni po naročilu na Fanatecovi strani.

V špilih volan deluje bolje od vsega, kar je Logitech dal na trg in sem preizkusil do sedaj (G25, 27, 29), meni kot občasnemu šoferju povsem zadostuje. FFB je ok. Polek imam sicer osnovna pedala, ki bodo v kratkem šla v nadgradnjo, saj so premehka, ampak delujejo pa bp :D 

Če te še kaj zanima, pa na dan z besedo, jaz pa čakam da @alkoro proda kaj iz svojega kompleta :D 

Link to post

Če kaj rabiš ti prodam jaz :D

Kar se tiče Fanatec je @Rokovnjac napisal zelo lepo. Zdnaj leta so se zelo potrudili in napredovali. Suport je dober in ti odgovorijo na vsa uprašnja. 

Tako da brez strahu.

Uredil - Ramok
Link to post

Lej če bo karkoli  mi kr na zs pokn pa je, tko da ja fantje VSEM hvala, začnem rečt prodajat na novo, probam še za fanatec uredit obroke do 24h mesecev, pa da vidmo kaj bo, če bom imel kaj zafknjenih ??, se brnem na vse vas, inu fino hvala!!

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...