Jump to content

mancSLO

Donator
 • Content Count

  4,296
 • Donations

  50.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  223

mancSLO last won the day on March 22

mancSLO had the most liked content!

Community Reputation

1,917 Great

About mancSLO

 • Birthday 11/07/1966

Osebne informacije

 • Sex
  Moški
 • Location
  Ljubljana
 • Wheel
  Fanatec CSL Elite
 • Pedals
  CSL Elite LC

Recent Profile Visitors

4,924 profile views
 1. mancSLO

  Alpe Adria GT4

  Uff hvala. Dej če lahko drugič še na discord. Thx.
 2. Beta je meta. Tole je materjal za uporabit, če pa ga bomo pograbili, se bo pa videlo. Če pogledamo konkurenco, stavijo na official rl. evente, lobirajo rl. voznike... Te stvari očitno vlečejo... Zagon igre: Saj veste kakšno je moje mnenje. Fov, ffb,grafične prilagoditve in še kaj. Te stvari bi morale biti poštimane po defaultu. Tule so na dobri poti glede tega. AMS1 npr. si rabil pdf. navodila za grafiko prebiratscream . Danes risankast občutek grafike ni bil več toliko prisoten, ni pa še na nivoju PC2, čeprav je isti pogon al kaj 😭 ... Občutek dirkanja: po nekaj prilagoditvah ffb, fov ipd. se kaj hitro da "tepst" na pisti. Se pa vseeno (čisto malo, ampak pač moj feeling) čuti PC2 arcade efekt.
 3. mancSLO

  12h of Sebring

  Split 9/27, AMG, P5 na koncu. Bolj o teh stvareh govorimo na discordu.
 4. mancSLO

  12h of Sebring

  Mercedes AMG GT3, (rezerva Ferrari 488 GTE)
 5. Pa je pod streho tudi ta "Bathurst 12 Hour" fama😃. V najinem 14/22 splitu je bilo 54 ekip. Kvalifikacije sva z 2:02.394 končala na 17 mestu. V duhu takihle endurance eventov sva se dirke lotila "safe" in sem se še hecal: "vsi me prehitevajo, midva sva pa čezdalje višje". Štartali smo zgodaj zjutraj in prve postanke nisva menjala gum. Kasneje je temp. proge narasla iz 20°C na 45°C in tega nisva več prakticirala. Ure so minevale, midva sva se pa po lestvici korajžno bližala top 5. In ravno ta korajža naju je v zadnjih treh urah morda stala še višje uvrstitve, saj si človek misli: saj kar gre. Prišlo je do nekaj kontaktov, ene taktične bedarije (avto nama je v boksih počakal 3m pred našimi mehaniki-fuel). Dirko sva tako končala na še vseeno odličnem devetem mestu. Thx @Domzi. Mislim da na ta račun enkrat pade kaka runda v Aljaž baru . Drugače pa saj veste, kakšen sem. Že na 1h sprintih, kaj šele na 12h, ali pa celo 24h eventih najraje vidim, da je 2-3 sec okoli mene mir. Torej ga ni lepšega, kot da imaš 7 krogov pred postankom pred seboj ducat lap-down dirkačev. Verjetno nekaj mojih najboljših SIM lapov, oziroma kot je dejal teammate: kot po tračnicah...😎:
 6. 😆 Popravek. Zdej je še CUP 😎
 7. Danes ob 21h hosted session za 2h. Pass : slo-racing
 8. mancSLO

  Kaj poslušate?

  Tole te bo skuliralo :
 9. Predlagam Opla😀 BTW: a maš doma kakšno naftno ploščad? My opinion: staramo se, a ne. Mal bogokletno, ampak kaj pa Zafira aka ali https://www.opel.si/avtomobili/grandland-x/model-overview.html
 10. Sigurno imajo 3 monitorje 😊...
×
×
 • Create New...