Jump to content
 • Marin Čolak
  Dirkaške izkušnje je v našem WTCC prvenstvu nabiral tudi znani hrvaški dirkač Marin Čolak. Marin se lahko pohvali z naslovom podprvaka v prvenstvu Seat Leon Eurocup v sezoni 2008, sodeloval pa je tudi v pravem WTCC prvenstvu z ekipo Čolak Racing, kjer je vozil dirkalnik Seat Leon TFSI.
   
  Colak
   
  Luka Bravec
  V prvenstvu ClioCup je sodeloval tudi slovenski dirkač Luka Bravec.
   
  Bravec
   
  Anže Urbančič
  V letu 2015 se je na dirkaški sceni pojavil Anže Urbančič. Anže je zmagal na tekmovanju RaceStar, nato pa je nadaljeval z dirkanjem v seriji ClioCup za ekipo Lema racing.
   
  Urbancic
 • Portal slo-racing.com
  Spletni portal, ki je namenjen navdušencem nad virtualnim dirkanjem, je svet uzrl leta 2007. Ustanovil ga je takratni lastnik in administrator mAxL. Portal je pridobival nove uporabnike predvsem na račun odlično organiziranih prvenstev. V preteklosti so člani spletne skupnosti lahko uživali v prvenstvih razredov Formula 1, WTCC, GT, ClioCup, Rally, itd. Tako smo uporabniki lahko sodelovali v 13 različnih prvenstvih - nekatera so se celo raztezala v več sezon.
  Portal je namenjen druženju podobno mislečih, spletna skupnost pa se ukvarja z organizacijo prvenstev, izdelavo DIY projektov, spremlja svetovno dirkaško (virtualno in prav) sceno in se ukvarja z vsem, kar je povezano z virtualnim dirkanjem.
  Statistika portala slo-racing.com
  Spletno stran mesečno obišče okoli 2000 različnih uporabnikov. V povrečju si ogledajo 9 strani, na portalu pa ostanejo približno 13 minut. To vsak mesec znaša približno 12.000 obiskov ter več kot 103.000 ogledov strani.
  statistika
   
  Medijske datoteke
  Od leta 2017 ima portal prenovljen logotip. Na voljo v več različicah:
  V arhivu je še vedno na voljo tudi stari logotip:
  Kontaktni podatki
  Na vsa dodatna vprašanja bo z veseljem odgovoril Administrator. Obrnete se lahko tudi direktno na naslov info@slo-racing.com
×
×
 • Create New...