Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Earlier
 2. Porsche 918 prodan. Podium volanski obroč R300 100€
 3. Prodano, tema se lahko zaklene.
 4. Pozdravljeni, Komplet je še na voljo. Za vsa vprašanja sem vam na razpolago preko zasebnih sporočil.
 5. Živijo, Sem nedeljski uporabnik simulacij Imam PS5 in G923. Ker, mi je bila zavora občutno pretrda, sem vzmet iz sklopke prestavil na zavoro. Sedaj mi je zavora OK. Iščem, pa vzmet enake trdote kot jo ima sklopka, ker si bom kupil ročni menjalnik in bom tako začel uporabljati tudi sklopko (ki je sedaj občutno pretrda) Kje bi lahko kupil tako vzmet. Gledal sem eBay in Aliexpress vendar, kolikor sem bral komentarje so vse te vzmeti trde ali še trše kot original.
 6. Pozdravljeni, Je še na voljo ? O kakšnem znesku govorimo? Ali je samo še volan v garanciji? Lep pozdrav.
 7. Pozdravljeni, Prodam cca. 3 mesece star VR Headset s kontrolerji HP Reverb G2 Je brez vidnih sledi uporabe. V uporabi priblizno 5 ur. Kupljen v DE, v garanciji 1 leto od nakupa. Cena: 590 €
 8. Seveda. Tukaj imaš več informacij.
 9. Pozdravljeni vsi skupaj. To je moja prva objava v tej skupnosti in ne vem, da je to pravi kraj ali da ne postavim svojega vprašanja. Zakaj Adblock Plus ne blokira oglasov Twitch? Pričakoval sem, da bo delovalo na Twitchu. Ne vem, ali je vedno tako ali se s to težavo še posebej soočam. Vsaka pomoč bo hvaležna.
 10. Porsche 918 250€
 11. Clubsport BMW GT2 prodan.
 12. Zdravo, o kakšnem znesku govorimo, a je za ps4, prodajate kot podjetje ali fizicna oseba. Hvala za odgobor, lep pozdrav Peter
 13. Zaradi neuporabe prodajam tri Fanatec volane: Podium volanski obroč R300 110€ (priloženi črni in zlati vijaki) ClubSport BMW GT2 230€ ClubSport PORSCHE 918 RSR 320€ Vsi volani so zapakirani v originalni embalaži z vso pripadajočo opremo in so v odličnem staniu. Cen zaenkrat ne spuščam.
 14. Kot ze naslov pove prodam Fanatec Podium DD1 bazo skupaj z BMW GT2 obrocom ter CSP V3 pedali. Volan je bil kupljen 2021/03 v garanciji 3 leta. Brez sledi uporabe, v uporabi manj kot 20 ur. Cena: Po dogovoru.
 15. Če slučajno kdo rabi, prodam Valve index komplet kit (očala, 2x base station, 2x controller). Rabljen samo cca 5-10 ur. Prodajam ker nimam časa in se samo prah nabira na njemu. Uporabljalo se je samo za VR racing. Kontrolerji so še neuporabljeni, tudi očala so kot nova. Več informacij na ZS 750€
 16. Prodano, Tema se lahko zaklene.
 17. Hej fantje! pravzaprav problem ni izhajal iz igre. Pravilno sem preveril nastavitve igre in ne dvomim o nastavitvah igre. Moj računalnik je sesul, ker ni posodobil gonilnika. Ko sem dobil to objavo in pravilno sledil korakom, sem končno odpravil težavo. Zdaj se mi računalnik sploh ne sesuje. Z veseljem igram to igro.
 18. Pozdravljeni prijatelji, Pred kratkim pri igranju "CarX Drift Racing Online" naletim na težavo. Igro igram že dolge dni. Težava je v tem, da se moj računalnik sesuje med igranjem te igre. Med igranjem drugih iger brez povezave se moj računalnik ne zruši. V bistvu se mu zruši med igranjem CarX Drift Racing Online. Popolnoma sem zmeden, kaj storiti . Je kdo drug naletel na to težavo? Prosim, svetujte mi, da odpravim to težavo.
 19. Prodajam omenjeni volan kupljen konec marca (vključene pedalke). Volan je praktično nov. Prodajam zaradi neuporabe in ker sem mislil da mi bo simracing bolj všeč. Končna cena 380€
 20. Slovenski proizvod. SIMMASTER menjalnik in hidravlična ročna. 👍
 21. Quick release + Rim 190€
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...