Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Last week
 2. Seveda. Tukaj imaš več informacij.
 3. Pozdravljeni vsi skupaj. To je moja prva objava v tej skupnosti in ne vem, da je to pravi kraj ali da ne postavim svojega vprašanja. Zakaj Adblock Plus ne blokira oglasov Twitch? Pričakoval sem, da bo delovalo na Twitchu. Ne vem, ali je vedno tako ali se s to težavo še posebej soočam. Vsaka pomoč bo hvaležna.
 4. Earlier
 5. Porsche 918 250€
 6. Clubsport BMW GT2 prodan.
 7. Zdravo, o kakšnem znesku govorimo, a je za ps4, prodajate kot podjetje ali fizicna oseba. Hvala za odgobor, lep pozdrav Peter
 8. Zaradi neuporabe prodajam tri Fanatec volane: Podium volanski obroč R300 110€ (priloženi črni in zlati vijaki) ClubSport BMW GT2 230€ ClubSport PORSCHE 918 RSR 320€ Vsi volani so zapakirani v originalni embalaži z vso pripadajočo opremo in so v odličnem staniu. Cen zaenkrat ne spuščam.
 9. Kot ze naslov pove prodam Fanatec Podium DD1 bazo skupaj z BMW GT2 obrocom ter CSP V3 pedali. Volan je bil kupljen 2021/03 v garanciji 3 leta. Brez sledi uporabe, v uporabi manj kot 20 ur. Cena: Po dogovoru.
 10. Če slučajno kdo rabi, prodam Valve index komplet kit (očala, 2x base station, 2x controller). Rabljen samo cca 5-10 ur. Prodajam ker nimam časa in se samo prah nabira na njemu. Uporabljalo se je samo za VR racing. Kontrolerji so še neuporabljeni, tudi očala so kot nova. Več informacij na ZS 750€
 11. Prodano, Tema se lahko zaklene.
 12. Hej fantje! pravzaprav problem ni izhajal iz igre. Pravilno sem preveril nastavitve igre in ne dvomim o nastavitvah igre. Moj računalnik je sesul, ker ni posodobil gonilnika. Ko sem dobil to objavo in pravilno sledil korakom, sem končno odpravil težavo. Zdaj se mi računalnik sploh ne sesuje. Z veseljem igram to igro.
 13. Pozdravljeni prijatelji, Pred kratkim pri igranju "CarX Drift Racing Online" naletim na težavo. Igro igram že dolge dni. Težava je v tem, da se moj računalnik sesuje med igranjem te igre. Med igranjem drugih iger brez povezave se moj računalnik ne zruši. V bistvu se mu zruši med igranjem CarX Drift Racing Online. Popolnoma sem zmeden, kaj storiti . Je kdo drug naletel na to težavo? Prosim, svetujte mi, da odpravim to težavo.
 14. Prodajam omenjeni volan kupljen konec marca (vključene pedalke). Volan je praktično nov. Prodajam zaradi neuporabe in ker sem mislil da mi bo simracing bolj všeč. Končna cena 380€
 15. Slovenski proizvod. SIMMASTER menjalnik in hidravlična ročna. 👍
 16. Quick release + Rim 190€
 17. Prodam v naslovu omenjena VR očala, katera se odlično obnesejo tudi za sim racing (še posebej od v23 updejta dalje), ravnokar najavljen v28 update pa bo zadevo še izboljšal (120hz, wireless link s pcjem, itd...). Stara so cca. 2 meseca, praktično brez znaka uporabe, ker se enostavno ne morem "aklimatizirati na VR" (slabost), kar je tudi razlog prodaje. Možne so menjave za LC pedala (T-LCM, V3, CSL), Fanatec bazo (CSL, CSW), 34" ali 49" 120+ hz monitor, ali za kakšen kvaliteten kokpit, po dogovoru z mojim ali vašim doplačilom. Cena: 370 eur.
 18. Prodano, tema se lahko zaklene. Veliko užitkov novemu lastniku.
 19. Price update: Base 450€ volan 280€
 20. Najraje vidim, da kupec pride, si ogleda blago ki ga kupuje, plača in odnese. Ne vidim pa rad, da kupec prosi za pošiljanje po pošti na moje stroške, brez predhodnega plačila in brez kakršnegakoli kritja... kajne?
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...