Jump to content

New Content Copy

Showing all content posted in for the last 365 days.

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. malo rabljena lepo ohranjena prodam 430 eur.
 3. nova in zadnja cena 400 eur
 4. Earlier
 5. Kupim stol playseat challenge.
 6. maxxim

  nalepke

  Ce koga zanima,da bi olepsal svojo bazo in volan. www.lovely stickers.com.
 7. Porsche 918 prodan. Podium volanski obroč R300 100€
 8. Prodano, tema se lahko zaklene.
 9. Pozdravljeni, Komplet je še na voljo. Za vsa vprašanja sem vam na razpolago preko zasebnih sporočil.
 10. Živijo, Sem nedeljski uporabnik simulacij Imam PS5 in G923. Ker, mi je bila zavora občutno pretrda, sem vzmet iz sklopke prestavil na zavoro. Sedaj mi je zavora OK. Iščem, pa vzmet enake trdote kot jo ima sklopka, ker si bom kupil ročni menjalnik in bom tako začel uporabljati tudi sklopko (ki je sedaj občutno pretrda) Kje bi lahko kupil tako vzmet. Gledal sem eBay in Aliexpress vendar, kolikor sem bral komentarje so vse te vzmeti trde ali še trše kot original.
 11. Seveda. Tukaj imaš več informacij.
 12. Prodano, Tema se lahko zaklene.
 13. Hej fantje! pravzaprav problem ni izhajal iz igre. Pravilno sem preveril nastavitve igre in ne dvomim o nastavitvah igre. Moj računalnik je sesul, ker ni posodobil gonilnika. Ko sem dobil to objavo in pravilno sledil korakom, sem končno odpravil težavo. Zdaj se mi računalnik sploh ne sesuje. Z veseljem igram to igro.
 14. Slovenski proizvod. SIMMASTER menjalnik in hidravlična ročna. 👍
 15. Prodam v naslovu omenjena VR očala, katera se odlično obnesejo tudi za sim racing (še posebej od v23 updejta dalje), ravnokar najavljen v28 update pa bo zadevo še izboljšal (120hz, wireless link s pcjem, itd...). Stara so cca. 2 meseca, praktično brez znaka uporabe, ker se enostavno ne morem "aklimatizirati na VR" (slabost), kar je tudi razlog prodaje. Možne so menjave za LC pedala (T-LCM, V3, CSL), Fanatec bazo (CSL, CSW), 34" ali 49" 120+ hz monitor, ali za kakšen kvaliteten kokpit, po dogovoru z mojim ali vašim doplačilom. Cena: 370 eur.
 16. Prodano, tema se lahko zaklene. Veliko užitkov novemu lastniku.
 17. ja točno kot si napisal, tudi jaz pogrešam povratne FFB informacije s cestišča od volana G29, kot da bi vozil v starih cajtih kakšno arkado. Še tastari rdeč Momo racing force feedback je bil ful boljši...tko da, ni kej, Fanatec, prihajam....lp in Srečno na dirkah
 18. Sem dobil drug volan thread se lahko zapre
 19. Kljub zaključenemu državnemu prvenstvu v ACC je dogajanje še naprej pestro. Po sobotah vozim LTC Spring Sprint z Porsche GT4, dodatno pa vsako drugo nedeljo vozimo mixed Endurance dirke, kjer se s Timom boriva za vrh, vendar je konkurenca močna. Kljub temu, da je bila zadnja dirka na Mount Panorami dolga celih 144 minut, pa ni bilo prav nič dogočasno, saj je bilo prehitevanje GT3 dirkalnikov velikokrat doživetje. Eno doživetje je ujeto tudi v slikah spodaj. Prvenstvo je odprtega tipa in se nam pridružite, da bo še bolj zabavno Sedaj je minilo tudi nekaj časa odkar imam na BMW vola
 20. Pozdravljen je možen nakup samo volana in baze?
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...