Jump to content

Dirkač

Member
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Dirkač last won the day on June 18 2020

Dirkač had the most liked content!

Community Reputation

15 Neutral

Osebne informacije

 • Sex
  Moški
 • Wheel
  Thrustmaster T500 RS
 • Pedals
  T3PA Pro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zaenkrat ne. Bomo vidli kaj bo z ACC in PC3.
 2. Dirkač

  Thrustmaster

  Gas in sklopka imata plastično vpetje.
 3. Lahko bi tist drug klub aktiviral pa imel vsak vikend (petek 00:00 - nedelja 23:59) par prog.
 4. Exteriror cameras je assist. Izklopi in uporabljaj novi dashcam
 5. Men je Monte Carlo realno totaln dolgčas, tuki se pa res pozna, da skos isto progo vozš. Men se pa ne zdi, da sploh lahk maš gumi defekt tuki, sej v glavnem je skos ograja, al pa snow bank. Je pa en bug zlo nadležen na enem ovinku desno 3, kjer če se sam dotakneš ograje (ne glede na hitrost) te že resetira in dobiš +8s.
 6. Kupim Thrustmaster Sparco R383 obroč. Če ima morda kdo kakšnega viška 😗
 7. https://dirtrally2.com/esports
 8. Odgovor je ne. Crossplatform multiplayer je med PS4 in PC res res redkost.
 9. Evo še moja prijava. Sergej Oblak, Serdzy, Volkswagen Polo GTI R5
 10. 🤔 Nevem ali imaš ti kakšen poseben release ali pa nenavadno čutno zaznavanje. Nisem še zasledil človeka (neozirajoč na komercialne reviewe), ki bi lahko potrdil, da je FFB ok. Še Codemasters se ne strinja s tabo. Glede na to, da si že pri GTSport Beta trdil, da je FFB vrhunski, bi rekel, da je tvoja razlaga "močnega/vrhunskega/fenomenalnega FFB" volan trd kot kamen, kar pa sploh nima veze s FFB. Kot že iz imena izhaja gre za force feedback, ne pa izključno za raw force.
 11. DR nikoli ne more biti naslednjik RBR. RBR živi, ker omogoča predelave in se še tudi po vseh teh letih izboljšuje (npr. kmalu pride nova verzija NGP. Pri DR2 ne boš mogel ma niti barve svojega avta zbrat (samo predpripravljene liveryje). To je sezonski špil narjen, da se igra zdej potem pa naj se pozabi, saj morajo prodati nov del. Nevem kaj so se zdej spravil s temi primerjavami z RBR. Večina kupcev DR pomoje niti ne pozna oziroma še nikoli ni niti igrala RBR.
 12. Tudi za Dirt 4 je bilo isto. Počakaj par tednov za kakšen resen review.
 13. V bistvu boš še enkrat kupil DR1, ki ga znaš že na pamet. Nevem kako se bo tale EA strategija odnesla, ampak zaenkrat je odziv precej mešan.
 14. Ja sej si lahko IG sedež nastaviš, tako da je potem FOV nekako pravilen. Jaz osebno drugače uporabljam dash cam.
 15. Realno bi lahko samo DLCje izdajal za DR ali pa D4 z novo vsebino. Game engine je tako ali tako enak, mogoče malo nove preobleke in neki parametrov so spremenil. Ta degradacija proge je zguba časa (tako, kot Live Track pri PC2, ki v realnosti sploh ne pride do izraza). Te pogosti releasi iger iste klase samo razdelijo igralno bazo. Ko bo hype prenehal čez kakšen mesec bomo igralci razdeljeni zdej že med tri igre in spet bo nemogoče najt dost ljudi za kakšen resen online event.
×
×
 • Create New...