Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 12/26/2019 in all areas

 1. 7 points
  Takole, tretja dirka je za nami. Z rezervne liste sta se tokrat povzpela tudi Sašo in Danjel. Žal se jima po nekaj nesreče ni izšlo in dobila sta black flag ter ponovno degradacijo na seznam rezervnih ekip. S Tomažem sva na treningih peljala kar hitre kroge. V veliko pomoč nama je bil [anonimni_race_engineer], ki je pomagal pri izdelavi setupa. Le ta je bil že takoj iz boksov zelo hiter in predvidljiv, ko so se gume ogrele pa je bil Porsche res priliman na progo. Dirko je tokrat začel Tomaž in s kvalifikacijami opravil odlično. Da je bila konkurenca res huda priča dejstvo, da je bilo najboljših 14 voznikov v sedmih desetinkah. Tomaž je začel na šestem mestu in se že na startu takoj povzpel nekaj mest višje. Nato je po napak drugih uspel do devetega kroga priti celo na drugo mesto. Žal so živci opravili svoje in poskrbeli za manjšo napako, kjer je povozil robnik na notranji strani ovinka, kar je botrovalo eni manjši pirueti. Nadaljeval je na devetem mestu, a se je nekaj krogov za tem prikradla še ena napaka, ki pa je pustila večje posledice, saj je imel Porsche bližnje srečanje z zaščitno ograjo, zgubil je 5 mest, avto pa cca. sekundo na krog. Do konca stinta je dirkalnik pripeljal do dvanajstega mesta, potem pa sem volan prevzel jaz. Odpeljal sem skoraj dva polna stinta, ki pa sta bila dokaj brez posebnosti. Predvsem zaradi napak drugih, sem prišel do devetega mesta že v prvem stintu. Nato sem želel malo pohiteti, da poskusim ujeti še P8, ki je precej konstantno vozil s cca. 8 sekundami prednosti. Žal se to ni veliko obrestovalo, saj prednosti nisem uspel zmanjšati, proti koncu zadnjega stinta pa sem pri prehitevanju storil še napako na zaviranju, pribil v zaščitno ograjo in še dodatno poškodoval avto. Tako sem zadnjih 10 krogov izgubljal še dodatno sekundo na krog, a je bil P10 dovolj zadaj, da me ni uspel ujeti in končala sva med Top10. Vse napake sva si tokrat priklicala sama, tako Tomaž, kot tudi jaz na koncu. Z nekaj več sreče bi se skoraj sigurno borila za stopničke v generalni razvrstitvi. Med AM vozniki sva zaenkrat še vedno v vodstvu, vendar se zna to hitro spremeniti, če bova še naprej delala take napake.
 2. 6 points
  Sloracing.com eSports team bo tudi v novem letu tekmoval v različnih serijah v simulaciji iRacing. Serija, ki bo odprla leto, je ApexOnlineRacing iRacing GTE leagues Season 9. To je že 9. prvenstvo, ki ga organizira ta portal z dirkalniki serije GTE v simulaciji iRacing. Prijavljeni vozniki so razdeljeni v 3 skupine, in sicer AM, AM-PRO in PRO, glede na njhov iRating. Na prvem prizorišču v legendarni IMOLI bo tako na štartni vrsti dirko začelo 50 dirkalnikov, med katerimi boste lahko našli tudi 2 bolida v barvah foruma slo-racing.com. Sloracing.com eSports team bo v prihajajoči sezoni tekmoval z dirkalnikom Porsche 911 RSR, in sicer v kategoriji AM in kategorij PRO-AM. V kategoriji AM bo tekomval Marjan Koderman,ki je v tej ligi tekmoval že prešnjo sezono, vendar z dirkalnikom Ferrari GTE, v PRO-AM pa Sašo Prosen,ki se v ligo AOR vrača po nekaj sezonah. Urnik : 18:15 GMT – Prosti trening 1 uro 15 minut 19:30 GMT – kvalifikacije za vse razrede 25 minut 19:57 GMT – Dirka 1h 20 min Za vse dirke prvenstva bo na voljo prenos v živo preko uradnega YouTube kanala foruma ApexOnlineRacing.
 3. 4 points
  Novo leto, nov event Čim več zadetih apexov, zgrešenih dreves in zelenih sektorjev v 2020 vsem relistom in pistaiolotom slo racinga Rally GB - Group A (6.1.-13.1.) Itinerar: Servis 1 HP1: Sweet Lamb (9.9km) HP2: River Severn Valley (11.4km) HP3: Bidno Moorland Reverse (4.8km) HP4: Fferm Wynt Reverse (5.7km) Servis 2 HP5: Sweet Lamb (9.9km) HP6: River Severn Valley (11.4km) HP7: Bidno Moorland Reverse (4.8km) HP8: Fferm Wynt Reverse (5.7km) Skupna dolžina rallyja: 61.8km Če še niste pridruženi klubu, to lahko naredite tukaj. Rally je na voljo samo lastnikom ustrezne DLC vsebine
 4. 4 points
  Za moje muzicke kolege, ki so se trudili petkove noci vzdzevati vzdusje, ce je bilo treba tudi do zore... Najlepsa hvala za dobro vzdusje na tem forumu, krasne nasvete in se boljse dirke. Srecno v novem letu!
 5. 4 points
  uff...kot sem predvidel je bil tole EPIC event! Lukno bom mogu prepleskat, tolk je spet sprical adrenalin in svic okol Res krasen event. Vsec mi je bila vsa nepredvidljivost s katero sem se soocal, tako od proge, dirkalnika kot tudi samega sebe. Voznja eventa je nekaj cisto drugega kot probat dobiti dober cas v TT. Event sem vzel kar na dusek, mi je pa trening prve proge prejsni teden pomagal, saj se je ponovil, pa se nekaj podobnih ovinkov je bilo Fight je bil pa na noz, parkrat sem se zasukal..ker sem v harpinah na dol prevec rocno poslatal in ritka na 037 Lancii je to tudi konkretno pokazala, to da so bile gume na zadnji progi verjetno popolnoma rdece pa tudi ni pomagalo. V drugi voznji sem se pa z betonsko ograjo sam nesrecno dotaknu in me je razmetal okol ...se stream, ce se zeli kdo smejat. Na zacetku me je se volan nekaj hecal, saj je bil trd kot kamen in sem se bal, da ce grem iz spila, da mi bo dal DNF @n1vekk tnx za krasen zadnji even v tem letu in cestitke za super voznjo !
 6. 4 points
  Magnificent! One word to describe this race. Firstly, we had Qualifying battle between Vodičar and Oslaković, in which Vodicar got edge by margin of just 0.018s and where we saw 5 drivers inside 1 second gap. Grid is full and race started well, especially for Kešinović who snatched P2, but then turned to bad when Oslaković immediately brought back his position, and also was overtook by Jenko, falling to P4. It was intense battle for all positions, especially top 3 and various tactics. Oslaković made surprisingly good tactic with 3 stops and using softs, which made him look like walking in park with more than half minute of advantage, really genius from him, lesson learned. There was battle for P3 throughout whole race between Jenko and Kešinović, which was intense, both were pushing beyond limit and exceeded their expectations. They made some mistakes because of that, but it was strong race spirit within them, in which Jenko made his way to P3 in defensive mode, while Kešinović, although faster, with many mistakes couldn’t achieve his first podium, but nevertheless, after race they both expressed how much fun they had and are looking forward for new exciting battles. In the end, it was good race for Goli and Novak who gained 3 positions in race and ended P6 and P7 respectively. On the other side, Kuzin and Dubarić, who finished P9 and P10, were struggling in race and had issues so it is understandable that they are not satisfied, but at least they made 2 positions forward in race and finished in point. In conclusion, it was great, tight and close race, which is becoming closer as season is going forward. With 3 races left, McLaren is very close to secure constructors' championship, as is Oslaković, who need 2 more wins to secure his driver title. Can that change? What outcome will be in next race? Come to Spa and see for yourself!
 7. 3 points
  Ene 20 let bo treba še počakat, pol se lahko pa tle pridružita: https://www.60plusracing.com/
 8. 3 points
 9. 3 points
 10. 2 points
 11. 2 points
  Zdejle se mi je pridruzila v lukni se zena pa na projektorju in proper ozvocenju furava naso igrico glede muske. Zakuril sem kamincek, ogenj brbota. Ona 1dcl Traminca jaz piksno pira kot pravi hribowc Ko sem ji tole zgor zavrtel pa povedal, da sem v sluzbi poslusal opus Beatlov in preigraval spomine mi je rekla. Sem nasla tudi jaz eno zate, pa prosim ce poslusas besedilo...me je kar mal zvil, ker nisem vedu kaj hoce povedat s tem... ...fuck, skor mi je solza stekla...tastari moji. Bejba me ma res rada
 12. 2 points
 13. 2 points
  Stari kup normalen avto, zraven si pa vzemi nekaj odfukanega.. Pred n leti sem iskal pocket rocket, čim bolj prfuknjen avto in na koncu kupil MG-F Trophy. 1.8 ccm,180 konjev za avto ki je komaj kaj težji kot paket paloma robčkov, top shit... Mal denarja, velik užitkov, je pa res da sem mel srečo in sem dobrega ujagal Potem sem pogruntal da na track day se mi ne da hodit, drugje brez skrbi ne moreš gonit in prišlo je spoznanje da je tak avto brez veze in sem čez nekaj časa kupil terenca.. No zdaj sem spet zadovoljen Z ceste zaviješ kadar hočeš, škoda ga ni tako da še taka "jebovina" ni ovira, da nebi šel če drugega ne sej mal zemljo prematat Glede na to da imam vedno zraven normalen avto bi lahko rekel da imam vedno na voljo vse... normalen in ekonomičen avto in nekaj prfuknjenega, s tem da slednje , ki mi daje največ užitkov vedno kupim za male pare... da lahko še mal šraufam Ne vem če ti bo tole moje kaj pomagal sam mogoče ena nova smer razmišljanja....
 14. 2 points
 15. 2 points
  iRacing Presents The 24 Hours of Daytona The 24 Hours of Daytona is a 24 Hour endurance race held at Daytona International Speedway in Daytona Beach, Florida. Date: January 17-19th Timeslot #1 - Saturday 01:00 GMT | Friday 8PM EST Timeslot #2 - Saturday 13:00 GMT | Saturday 8AM EST Track: Daytona International Speedway – Road Course License – D 4.0 Road Sim Date (Time of Day Setting): January 17, 2020 Sim Start Time (Time of Day Setting): 1:57 PM Green Flag (Time of Day Setting): 2:35 PM Session Warmup: 30 Minutes Qualifying: Attached & Solo - 8 Minutes for 2 Laps Race: 24 Hours Weather: Dynamic Splits By: iRating Team Event: Yes (min 2 drivers and max 16) Stop and Go Limit: 100 incs and every 20 after DQ Limit: None Field Size : 55 Cars, Class, & BOP: DP: Chevrolet Corvette C7 Daytona Prototype GTE: Ferrari 488 GTE +10 kg Ford GT - 2017 +0 kg Porsche 911 RSR +5 kg BMW M8 GTE +5kg GT3: Audi R8 LMS Mercedes AMG GT3+5 kg Se bi malo prešteli da vidimo če nas je za eno ekipo ?
 16. 2 points
  Rezultati/Results Posnetki/Replays
 17. 2 points
  4K, 8K, oled, qled... A ja. Zdej sem šel na porša. Sloracing porša :
 18. 2 points
  Če pa Jethro Tull poslušaš ob kavi potem moraš obvezno en whisky al pa rum v kavo curnit
 19. 1 point
  Čez 14 dni je na sporedu naslednji "special endurance" event v simulaciji iRacing. Tako kot vedno, bomo tudi tokrat poizkušali nabrati ekipo voznikov iz našega portala in se pojaviti na štartu tega pristižnega dogodka. Spodaj so osnovni podatki o samem dogodku, predvidevam da Timeslot #1 odpade, če pa bi bil kdo za, naj se javi in bomo videli kaj lahko naredimo. Date: February 7th-9th Timeslot #1 - Saturday 01:00 GMT | Friday 8PM EST Timeslot #2 - Saturday 13:00 GMT | Saturday 8AM EST Track: Mount Panorama Circuit License – D 4.0 Road Sim Date (Time of Day Setting): February 2, 2019 Warm Up Sim Start Time (Time of Day Setting): 5:05 AM Green Flag Sim Start Time (Time of Day Setting): 5:45 AM Session Warmup: 30 Minutes Qualifying: Attached & Solo - 8 Minutes for 2 Laps Race: 12 Hours Weather: Dynamic Splits By: iRating Team Event: Yes Stop and Go Penalty Limit: 50 incs and every 20 thereafter Field Size : 55 Cars & Class: GT3: Audi R8 LMS | Mercedes AMG GT3 | Ferrari 488 GT3 | BMW Z4 GT3 | McLaren MP4-12C GT3 Porsche 911 GT3 Cup (991) Tisti , ki se imate namen udeležiti dirke oziroma bi si to želeli narediti z sotrpini iz portala slo-racing.com, vas prosimo, da izpolnete anketo. Tako se bomo lažje določili s katerimi in koliko dirkalniki se bomo prijavili na dirko.
 20. 1 point
  😆 Popravek. Zdej je še CUP 😎
 21. 1 point
  Danes ob 21h hosted session za 2h. Pass : slo-racing
 22. 1 point
  Rabiš dost sreče za endurance, sploh za tale Mount Panorama Bathurst Za napumpat pritisk pa itaq ...
 23. 1 point
  ce rabite fucking beat...mene napumpa tole ce grem vozit rally. Dejansko obstajajo raziskave, da dolocena muska pripomore k agresivnosti na cesti...sam vi bi reku rabite koncentrtacijo in taktiko. Preudarnost in gledanje kje bo koga malenkost zmanjkalo, da izkoristis priliko in dobis dominantno pozicijo. Ne vem predvidevam.
 24. 1 point
  sam sem res idiot...ze ko sem postnil mi je klapnlo, ker idot bi sel pozimi v hribe No velik srece tudi na pisti. Ceprav endurance racerjem glih ne vem kaj zazeleti...
 25. 1 point
  Čez 14 dni bomo očitno laufal čez hrib 12h, tako da tale komad paše "kot ate na mamo"
 26. 1 point
  Potek dirkaškega vikenda:21:00 Kvalifikacije21:15 Dirka 1 (razvrstitev glede na rezultate v kvalifikacijah) 25 minut = 22 krogov 21:45 Dirka 2 (razvrstitev glede na rezultate v dirki 1, obratni vrstni red za prvih 10 voznikov) 25 minut = 22 krogovServer ONLINE (časi : http://sloracing.ddns.net:50041/lapstat) IME: slo-racing.com TOCA BTCCPASS: sloracingDirkalniki: PrenosSteze: PrenosSkinpack v2: Prenos Pred nami je finalna dirka TOCA BTCC prvenstva. Prvak je že postal naš zahodni sosed Simone Bellon, bije pa se hud boj za skupno 2. mesto v prvenstvu, med kar štirimi dirkači. Kdo bo stal na 2. stopnički skupne razvrstitve bo znano to nedeljo! Srečno na finalu! Točkovanje pred finalom:
 27. 1 point
  Najino (vsaj moje) dirkanje je daleč od idealnega. Že večkrat se je pokazal potencial, da bi lahko bila ves čas znotraj top5 v Pro razvrstitvi, a se trenutno dogaja preveč napak. Na naslednji dirki v Barceloni pa so cilji zelo jasni... top3 overall
 28. 1 point
  Danes pa zame rahel skok v obdobje, ko sem se po jajckih skakal tole sem ta teden preposlusal na polno. V najstniskih letih sem namrec fural hipi sceno. Sej poznate ...od fotra en star semis jacket, hlace na zvonec, rutka okol vrata pa seveda ČUPA ...v srcu pa peace&love...takrat brez drugs...no sej tud zdej ce orosence ne stejemo aja dvomite v cupo ? seveda je smeh dovoljen...ker lejmer
 29. 1 point
  Nisem gledal na kak način stvar poteka...v vsakem primeru se z veseljem se pridružim, če bo kdo od vas vodil zadevo.
 30. 1 point
  tokrat pa konkretno nizka cena https://www.g2a.com/assetto-corsa-steam-key-global-i10000016850005?aid=12301909&promo=weeklysale za ceno treh kav EDIT: zgleda da imajo vsi neke akcije sedaj https://www.humblebundle.com/store/assetto-corsa https://www.instant-gaming.com/en/1263-buy-key-steam-assetto-corsa/
 31. 1 point
  @edgeslo sry long version je, ker so me orosenci cist zjebal...najprej mi jih je zena nosila, zdej pa ze sami hodjo do mene SRY!
 32. 1 point
 33. 1 point
  Ne vem, men se to tko zdi, k bi na testu prepisoval od enga, k veš, da ne bo pisal več k 2
 34. 1 point
  Saj vem da vse matra, pa noben noče prvi napisat 😭... Ajde, v tošel pobezat za ir. naročnino pa se enih dva dni mal pozabavamo. Saj jaz sem lahko v taslabši ekipi, če nas bo več🤗.
 35. 1 point
  In, si se v tem času kaj bolj poglobil v to? Nimam možnosti preiskusa, na netu so mnenja precej deljena...rad bi slišu mnenje izpod prstov starega mačka 😁
 36. 1 point
 37. 1 point
  Nisem prepričan, da mi bo uspelo danes. Še čakam na sms al dobim obiske al ne, tko da trenutno bi kar sporočil odsotnost, se pa zna zgodit da mi bo useen ratal. Tako da če ni placa na serverju me kar črtajte.
 38. 1 point
  nostaligijo za usesa lahko uscipnes tudi takole
 39. 1 point
 40. 1 point
  No, koncno en (skoraj) cist rally. Sm vzel 911 ker sm vidu da ste vsi ostali z 037...Pocasnejsi kot lancie ampak s svojim rr layoutom je usaj na mc zelo konkurencen in uzitek za vozit
×
×
 • Create New...