Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/26/2020 in all areas

 1. 5 points
  Nedelja je mimo in tako še eno dirka v Adria GT prvenstvu. Tokrat smo se borili z avtomobili GT3 razreda na znameniti Catalunyi. Cel zašvican sem uspel osvojiti dve zmagi v AM skupini, pravtako pa odnesel zelo solidno 10 in 6 mesto, kar pomeni nekaj točk tudi na Overall razporedu. Po nesrečnih prvih dveh dirkah GT3 razreda, kjer sem bil polomljen v prvem krogu, sem tokrat preživel in odpeljal po najboljših močeh. 10 mesto na prvi dirki je pomenilo štart iz 1. mesta na drugi dirki, kar je imelo svoj čar ( upam da se še kdaj ponovi :D )
 2. 3 points
  Nov ponedeljek, nova nedelja mimo in tako tudi nova dirka. Tokrat GT4 na dirkališču Hungaroring, kjer je dodatno bilo popestreno dogajanje z dežjem. Zame osebno vikend za pozabo, začelo se je s katastrofo in sicer poškodba avta v samem ogrevalnem krogu 🤕. Kasnejši dirki sta pa bili polno kontaktov v katerih se ni najbolje končalo zame. Na tretji dirki sem sicer osvojil dve točki, vendar bistveno manj kot bi jih lahko. Bo potrebno namesto jokanja usmerit energijo v novo dirko tokrat 2 urni mini endurance v Spa-ju in razredu GT3.
 3. 2 points
 4. 1 point
  OMG edge! Tolk kot pa ti dober komad najdes ..res brez besed, Zadanes v terno vedno. Respect...in to resno mislim! Sem se pofockal, ker bi rad obudil spomin na decka, ki je bil eden izmed karakterno zelo nekovencionalnih estradnikov in to v teh pol preteklih casih. Na dansnji dan je tragicno preminil v prometni nesreci. Kar ga oznacuje je njegov a iskrivost in volja do zivljenja ter pomoc manj priviligeranih.
 5. 1 point
 6. 1 point
  kot kuga se pocutim. Ce vam delam s tem skodo se pac opravicujem!
×
×
 • Create New...