Jump to content

B_U_R_I

Moderator
 • Content Count

  8,382
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  348

B_U_R_I last won the day on January 19

B_U_R_I had the most liked content!

Community Reputation

3,269 Great

About B_U_R_I

Osebne informacije

 • Sex
  Moški
 • Location
  Ljubljana
 • Wheel
  Thrustmaster T500 RS
 • Pedals
  CSP V3

Recent Profile Visitors

19,449 profile views
 1. Ene 20 let bo treba še počakat, pol se lahko pa tle pridružita: https://www.60plusracing.com/
 2. Takole, tretja dirka je za nami. Z rezervne liste sta se tokrat povzpela tudi Sašo in Danjel. Žal se jima po nekaj nesreče ni izšlo in dobila sta black flag ter ponovno degradacijo na seznam rezervnih ekip. S Tomažem sva na treningih peljala kar hitre kroge. V veliko pomoč nama je bil [anonimni_race_engineer], ki je pomagal pri izdelavi setupa. Le ta je bil že takoj iz boksov zelo hiter in predvidljiv, ko so se gume ogrele pa je bil Porsche res priliman na progo. Dirko je tokrat začel Tomaž in s kvalifikacijami opravil odlično. Da je bila konkurenca res huda priča dejstvo, da je bilo najboljših 14 voznikov v sedmih desetinkah. Tomaž je začel na šestem mestu in se že na startu takoj povzpel nekaj mest višje. Nato je po napak drugih uspel do devetega kroga priti celo na drugo mesto. Žal so živci opravili svoje in poskrbeli za manjšo napako, kjer je povozil robnik na notranji strani ovinka, kar je botrovalo eni manjši pirueti. Nadaljeval je na devetem mestu, a se je nekaj krogov za tem prikradla še ena napaka, ki pa je pustila večje posledice, saj je imel Porsche bližnje srečanje z zaščitno ograjo, zgubil je 5 mest, avto pa cca. sekundo na krog. Do konca stinta je dirkalnik pripeljal do dvanajstega mesta, potem pa sem volan prevzel jaz. Odpeljal sem skoraj dva polna stinta, ki pa sta bila dokaj brez posebnosti. Predvsem zaradi napak drugih, sem prišel do devetega mesta že v prvem stintu. Nato sem želel malo pohiteti, da poskusim ujeti še P8, ki je precej konstantno vozil s cca. 8 sekundami prednosti. Žal se to ni veliko obrestovalo, saj prednosti nisem uspel zmanjšati, proti koncu zadnjega stinta pa sem pri prehitevanju storil še napako na zaviranju, pribil v zaščitno ograjo in še dodatno poškodoval avto. Tako sem zadnjih 10 krogov izgubljal še dodatno sekundo na krog, a je bil P10 dovolj zadaj, da me ni uspel ujeti in končala sva med Top10. Vse napake sva si tokrat priklicala sama, tako Tomaž, kot tudi jaz na koncu. Z nekaj več sreče bi se skoraj sigurno borila za stopničke v generalni razvrstitvi. Med AM vozniki sva zaenkrat še vedno v vodstvu, vendar se zna to hitro spremeniti, če bova še naprej delala take napake.
 3. Glede OPC gledam iz svojih čevljev. Ne vem koliko ti finance dopuščajo. Men se kar kocine po konci postavijo, ko pomislim na stroške, ki bi jih imel z vsakodnevno vožnjo 120km, tako da takih dirkalnikov ne gledam sploh. Je pa res, da skos pozabljam na plin
 4. Kaj pa unpopular opinion - obdržiš to kar maš. Zračunaj si koliko bi te morala prit popravila, da boš prišel na to ceno, ki jo boš moral doplačat. Pa na koncu boš mel praktično isti avto, samo malo mlajši. Pa veš kaj maš, ker ga ti šraufaš. Če za tega zdej dobiš recimo 8k€, boš 11k€ doplačal. Za 11k€ boš pa precej poservisiral. Pa tudi za čas popravila si boš lahko plačal nadomestni avto, če nimaš tega že vključenega v asistenco pri zavarovanju.
 5. Ne vem, men se to tko zdi, k bi na testu prepisoval od enga, k veš, da ne bo pisal več k 2
 6. Jaz uporabljam VirtualRacingSchool.com, ker tudi nimam časa in po večini premalo znanja. Raje več časa posvetim tehniki vožnje kot pa piljenju setupa. VRS ima določene stvari na voljo brezplačno, večina datapackov pa je vključenih samo v plačljivih paketih. Poleg setupov, ki jih dobiš v datapacku je zraven še zelo uporaben video tutorial kako najhitreje odpeljat določeno kombinacijo dirkalnika in proge, zraven je tudi telemetrija in lahko primerjaš svojo vožnjo z vožnjo Coacha. Drugače se pa za setupe mogoče splača pogledat tudi Nick Thyssen's Setup Sync, ki je brezplačen. Tukaj je edino problem, da setupe šerajo ljudje, ki imajo od 500 iRating do 5000. In je fajn prej pogledat kakšen iR ma tip, ki je šeral setup. Pa z rednimi posodobitvami hitro ratajo določeni setupi zastareli in neuporabni. Zadnja varianta pa so setupi na iR forumih, kjer jih folk občasno objavi, ampak je podobna situacija kot pri Setup Syncu poleg tega pa je še manj pregledno.
 7. Imamo kaj kandidatov, ki bi tole vozili naslednje leto? To je ločeno od ostalih Special eventov in se šteje kot "sezona", ki traja celo leto, tudi točkovanje je očitno za vse štiri evente skupaj (medtem ko za Special Evente je za vsak event posebej). Napište se spodaj pa napište kaj bi fural. Jaz bi, sam verjetno v roku enega meseca vem kako bom z eventi čez poletje zaradi dopusta. Mi pa najbolj dišita oba Porcheja trenutno.
 8. B_U_R_I

  Feel VR

  Gre za Ukrajinsko podjetje, ki je preko Kickstarter in ostalih crowdfunding kampajn pridobivalo sredstva za izdelavo DD volana z dvema obročema ter LoadCell pedalov. Takrat je na Kickstarterju tak komplet stal 550$ + PTT. Za komplet, v katerem so takrat obljubljali zelo veliko, je ta cena nadvse ugodna. Žal pa se je zataknilo pri proizvodnji. Naročeni artikli zamujajo že skoraj eno leto, na internetu se je razširila fama, da je bil to le nateg. Preko Kickstarterja je ekipa periodično objavljala status proizvodnje in očitno so pedala pripravljena in so jih začeli pošiljati prvim naročnikom. Kako je z volanom bomo morali še počakati, saj bo verjetno zamujal precej več... Si pa za začetek lahko pogledat unboxing video ter en kratek review. Trenutno je to edini review, ki sem ga uspel najti, tako da bomo morali verjetno še malo počakati, da bomo lažje presodili ali so pedala res tako dobra, kot jih pohvali Laurence Dusoswa.
 9. Naj se še to pohvalim - s Tomažem trenutno vodiva v AM razvrstitvi
×
×
 • Create New...