Jump to content

Tomaž Eržen

Administrator
 • Content Count

  2,393
 • Donations

  30.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  84

Tomaž Eržen last won the day on October 4

Tomaž Eržen had the most liked content!

Community Reputation

1,075 Great

About Tomaž Eržen

 • Rank
  inemuri
 • Birthday 05/11/1983

Contact Methods

 • Skype
  enjoyer83

Osebne informacije

 • Sex
  Moški
 • Location
  MS
 • Wheel
  Thrustmaster T500 RS
 • Pedals
  T3PA

Recent Profile Visitors

10,479 profile views
 1. Mogoče pa pride pekgoku pa naredi kaj meni je ta en krog sicer uspel, race stint bo pa ziher imel kak baletni vložek
 2. Prva dirka in splet okoliščin nista pustila kaj dosti, kar bi se dalo izvleči, sploh s kar nekaj lastnimi napakami... na koncu P6, ki je obljubljal malo več za R2, a sem spet naredil grdo napako in izničil vse možnosti za dobro uvrstitev. Potem pa mi je nekako uspelo priti na P2 in v izdihljajih dirke povohati P1, a je zmanjkalo časa za strategijo napada na Alena.
 3. Rezultati/Results Posnetek/Replay
 4. Nekaj treninga se je tokrat poznalo. Upal sem, da bom v kvalifikacijah med najboljšimi tremi, kar mi je tudi uspelo. Soliden štart v R1, na začetku je Luka kar napadal, a mi je uspelo ostati spredaj in začel se je napad na P2, ki ga je odlično branil Simone. Ko mi ga je končno uspelo prehiteti, sem seveda dokaj kmalu naredil napako in moral celotno zadevo še enkrat ponoviti. Štart R2 iz P7, v drugem ovinku sem naredil manjšo napako, na srečo brez posledic za druge. Padel sem na P9-P10 in začel se je trd boj za napredovanje po lestvici. Uspelo mi je priti do P3, super zadovoljen, tudi pri odprtem oknu in mrazu zunaj sem zaključil cel moker
 5. Rezultati/results Posnetki/replays
 6. 2 stagea brez zvoka motorja, nočno sem peljal brez luči 😅 neke kazni za montažo gum pa kazni zaradi nepoznavanja tipk na volanu (čas beži če stojiš in v prazno stiskaš ), človeško življenje je baje vredno od 4s dalje. Če bi bilo vse idealno bi po moje še vedno zaostal vsaj 5min. Svaka čast, jaz bom tole še peljal za lušte, trudil se pa ne bom bit hiter ker enostavno nisem Odnehal nisem samo zaradi trme in da lahko rečem da sem vsaj en event odpeljal do konca.
 7. Rezultati/Results Replay Q,R1,R2
 8. @B_U_R_I pridem na obisk s tamalim
 9. Tomaž Eržen

  LFS Demo event

  until
  Informacije in prijave
 10. Potek: Trening: 19:00-21:00 Kvalifikacije: 21:00, 10 min Dirka 1: 21:10, 10 krogov - ca. 15min Dirka 2: 21:30, 10 krogov, reverse grid - ca. 15min Nastavitve serverja: Server: slo-racing.com LFS Geslo: sloracing Proga: Blackwood GP Avtomobili: XFG, XRG Demo server omogoča največ 12 voznikov, igre ni potrebno kupiti. Server je na voljo 24/7. Prijavljeni vozniki: Tomaž Eržen Aleksander Demec Kevin Markočič Mr. not giving his name Ledenko Franci Rus Vito Križnik Dopuđa Marko Kraner (primmy) (MihaE)
 11. Tomaž Eržen, enjoyer83, Ford Fiesta
 12. To so bili drugi časi... ko sem se prijavil v prvo ligo sem vsak teden delal po 1000 krogov da sem ujel tempo. Zdaj je 10 pred dirko že dosti Leta so prehitela špil, mi je kar žal. Ta teden sem peljal par krogov na Astonu in se čuti, da manjka marsikatera informacija na volanu, ampak ffb je v osnovi še vedno dober. Vprašanje je tudi če bi še v katerem špilu zdaj "zapravil" skoraj eno uro offline samo za hec. Načeloma obupam dosti prej. Še vedno bi se dalo kako dirko odpeljat
×
×
 • Create New...