Jump to content

edgeslo

Administrator
 • Content Count

  3,668
 • Donations

  10.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  156

edgeslo last won the day on May 15

edgeslo had the most liked content!

Community Reputation

1,153 Great

About edgeslo

 • Rank
  iRacing maniac
 • Birthday 07/26/1975

Contact Methods

 • Skype
  sasop@sasing.si

Osebne informacije

 • Sex
  Moški
 • Location
  Novo mesto
 • Interests
  Vse kar smrdi po bencinu in gumah :)
 • Wheel
  Fanatec CSL Elite
 • Pedals
  CSL Elite LC

Recent Profile Visitors

9,455 profile views
 1. Zveza za avto šport Slovenije je prvič v svoji zgodovini razpisala tekmovanje v digitalnem dirkaškem svetu. Imenovali so novo panogo, in sicer digitalno dirkanje na krožnih pistah. Cilj tekmovanja je premostitev trenutnih težkih časov zaradi epidemije COVID-19, ko je organizacija pravih tekmovanj onemogočena, hkrati pa poiskati najboljšega slovenskega digitalnega dirkača Gran Turismo Sport, ki bo leta 2021 odšel na FIA Motorsport Games v Marseille. K udeležbi pozivajo vse aktivne dirkače slovenskega motošporta pa tudi vse ostale digitalne voznike, ki želijo dokazati, da so najhitrejši. Med 20.4.2020 in 26.7.2020 potekajo kvalifikacije preko sistema Time Attack na pisti Red Bull Ring z dirkalnikom Aston Martin V12 Vantage GT3 ’12. Čase lahko postavijo vsi, ki se bodo v prvenstvo prijavili in poravnali prijavnino – ta znaša 15€. Po zaključenih kvalifikacijah bodo uvrščeni tekmovalci razdeljeni v štiri četrtfinalne skupine po 12 tekmovalcev. Vsaka skupina bo imela po dve dirki, v polfinalni krog pa se uvrsti najboljših šest iz vsake skupine. Tako dobljeni dve skupini v polfinalu imata zopet po dve dirki, v finale pa se prav tako uvrsti najboljših šest iz vsake skupine. V finalu se bo za prestol potegovalo 12 najboljših slovenskih voznikov, ki bodo v finalnem krogu odpeljali štiri dirke. Tisti, ki bo zbral največ točk na teh štirih dirkah, bo okronan kot prvak in bo leta 2021 zastopal AŠ2005 na FIA Motorsport Games. Za bolj podrobne informacije o organizaciji prvenstva obiščite spletno stran AŠ2005, aktualnim novicam pa lahko sledite na facebook strani GT Sport Slovenia The post Digitalno pokalno prvenstvo v KHD 2020 appeared first on slo-racing.com.
 2. edgeslo

  Kaj poslušate?

  Ma ex je sam to dvoje nažigala in če nočeš ti dojadi... Za finito pa klasika
 3. edgeslo

  Kaj poslušate?

  Hehe, se spomnim ja.. ta je bila prva ,ki mi je šla na jetra, druga pa je tale...
 4. edgeslo

  Kaj poslušate?

  Hehe, naslednji je bil potem ziher tale
 5. edgeslo

  Kaj poslušate?

  Stari, sam skačem mal sem ter tja, poslušam kar že dolg nisem slišal... used se... pazi tole
 6. edgeslo

  Kaj poslušate?

  Evo, grem po pir, ta čas pa še ena
 7. edgeslo

  Kaj poslušate?

  Hehe, stari mam jaz tega na lagru kolikor hočeš
 8. Tokrat bosta dirko organizirala kar dva slovenska organizatorja dirkaških simulacij, in sicer S1 Racing ter slo-racing.com. Dirka bo namenjena povezovanju privržencev Assetto Corsa Competizione in seveda širjenju interesa za tovrstni e-šport. Dirkači se bodo spopadli na španskem dirkališču Circuit de Barcelona-Catalunya. Proga zahteva veliko znanja in predpriprav v nastavitvah, še posebej glede aerodinamike dirkalnikov predvsem pa bo izziv velika temperaturne razlike med dopoldnevom in popoldnevom. POTEK: Dirka bo potekala v dveh delih, in sicer strežnik za prosti trening bodo imeli dirkači na voljo kar dve ure v petek 24.4.2020 med 18h in 20h. Obisk prostega treninga je zelo zaželen zaradi medsebojnega spoznanja dirkačev in priprav komentatorjev dirke. Kvalifikacije se bodo odvijale naslednji dan (sobota 25.4.2020) ob 18h. Vozniki bodo imeli 30 minut časa, da uspešno odpeljejo svoj najhitrejši krog, ki bo pomenil štartno pozicijo na dirki. Še isti dan pa se bo odvila tudi dirka, ki bo trajala 1 uro. Štart je predviden okoli 18:30, morda s 5 minutno zakasnitvijo zaradi koncentracijskega počitka dirkačev. Med dirko bodo vsi sodelujoči imeli obvezen enkratni postanek v boksih, kjer bodo morali zamenjati vse štiri pnevmatike. Ostali postanki in korekcijska dela na dirkalnikih so po željah posameznih dirkačev. – Prosti trening: 24.4. od 18:00 do 20:00 – Kvalifikacije: 25.4. ob 18:00 do 18:30 – Dirka: 25.4. ob 18:30 do 19:30 – Pitstop: 1x obvezni postanek v boksih (menjava pnevmatik) PRENOS V ŽIVO Prenos dirke se bo odvijal preko Twitch kanala, kjer boste lahko tudi ljubitelji tovrstnih dogodkov, spremljali svoje favorite in preko “klepeta” tudi komentirali dogodke in komunicirali z napovedovalci. NASTAVITVE DIRKE / STREŽNIKA STREŽNIK: S1 Racing – Season 2020 – Official Server Dirkačem so na voljo vsi avtomobili, za katere si sami izbirajo nastavitve in težavnost. Zaradi možne premoči določenih znamk dirkalnikov organizatorji ne izključujejo možnosti balansiranja z dodatkom teže. O tem “pravilu” bodo vsi udeleženci obveščeni vsaj 3 dni pred začetkom dirke. Čas in vremenske razmere celotnega dogodka bodo določene glede na realno stanje na pravem dirkališču, zato priporočamo, da udeleženci spremljate prognozo. PRIJAVA Na dogodek se prijavite na portalu StageOne Racing. PRIHODNOST V kolikor bo izkazanega veliko interesa, sta portala pripravljena tudi v bodoče sodelovati in pripraviti novo prvenstvo v ACC, izključen ni niti nagradni sklad.
 9. Hmm tale 18. se nam glih z Silverstone pokrije, če bi šli z Porsche GT4 potem bi se najbrž lahko preseled za kakšen stint še sem
 10. edgeslo

  Kaj poslušate?

  Tele tvoje tud jaz nisem poznal ,tko da sva si bot Ena za skladno s časom ...
×
×
 • Create New...