Skoči na vsebino

Luka Peklaj

Donator
  • Števec vsebine

    113
  • Pridružen

  • Zadnjič prisoten

  • Zmagovalnih dni

    6

Luka Peklaj last won the day on February 6 2014

Luka Peklaj had the most liked content!

Ocena v skupnosti

57 Dobro

O uporabniku Luka Peklaj

  • Naziv
    Donator

Osebne informacije

  • Spol
    Moški
  • Kraj
    Ljubljana
  • Volan
    Logitech G27
  • Stopalke
    Brez

Zadnji obiskovalci profila

2 469 ogledov profila
  1. Luka Peklaj

    4. Thruxton 29.12.2019

    Nisem prepričan, da mi bo uspelo danes. Še čakam na sms al dobim obiske al ne, tko da trenutno bi kar sporočil odsotnost, se pa zna zgodit da mi bo useen ratal. Tako da če ni placa na serverju me kar črtajte.
  2. Luka Peklaj

    slo-racing.com meet 2019

    Luka Peklaj [PVD] upam da moj kriz ne bo meu kej proti. Ce me bo po prvi vozni kej zajebavu bom rajs spustu derko. cist tko informativno povem. Se vidmo
  3. Obstaja link za skine? Isku, pa nism najdu. Hvala
  4. Zal me tudi to derko ne bo. Zelim pa usem veliko srece.
  5. Ta teden me ne bo :-( upam da boste imeli dober dirkaski viken. Veliko srece
  6. Sem dobil namig, da je ubistvu se plac zame. Bi se kar prijavil :-)
  7. Prebral pravilnik pred sezono. Pozabil. Škoda. Sem se že veselil nedelje.
  8. Mislim da sodim med zelo fer voznike. Vsaj prašajte tiste ki so z mano odvozili že mnogo mnogo derk... Pač izkrena napaka. Da sem se vrnil nazaj na progo iz boxov pa je bila smo stvar navade, ker pri CORE racingu nimamo pravila da se ne smeš in sem se spozabil za kar mi je iskreno zelo zelo žal. Kar se je pa zgodilo na progi se je pa pač zgodilo.
  9. Smem prašat zakaj sem med rezervami? Ok zastopim, naredil sem veliko napako za katero se izkreno opravičujem in dobil kazen katero sprejmem, ampak mislim da si zaslužim mesto na serverju... ne vem no...
  10. Se opravičujem za kšitev pravil. Se stinjam z izdano kaznijo, čeprav je kar konkretna
  11. Rad bi samo omenil, da velike zasluge za CORE Racing poslikavo pripadajo Alešu Kurentu
  12. Žal sem dobil negativen odgovor od glavnega CORE Admina. Jaz bi z veseljem kogarkoli sprejel v ekipo. Ne vem kaj kopmlicera če sem izkren. Ne ve če jim lahko zaupamo, ter da lahko pokvarijo reputation ekipe. Ah ja. 3x sem ga prasal 3x je rekel ne Z veseljem pomagam komurkoli ki ima težave. Trenutno imam čas 1:55.2xx kar pa ni niti tako dobro... Drugače se pa strinjam. Projaviš se na prvenstvo in se poizkusiš v kvalifikacija. Če ti uspe ti uspe, če ne pač ne. Če ima kdo čas v nedeljo (kadar ni Sloracing derk, res nočem krasti dirkačev, res ne) se lahko udeleži kašne derke na www.core-racing.
  13. CORE Racing #84 Luka Peklaj
  14. Kdorkili potrebuje idelavo skina naj me kontaktira. Lahko tukaj v zasebnem sporočilu, ali pa na facebooku. Lux Peklaj je moj profil. Bi se dalo kaj narest ja. Justi in nedeljo sem v toplicah, nato ostanejo še trije dnevi da se kaj naredi. @AliBuggyKakšen skin pa imaš v mislih? takšnega kot si poslal prej na sliki? Se želiš pridružit ekipi? Trenutno sem sam in bi tako verjetno ostalo.
×
×
  • Ustvari novo...