Jump to content

alkoro

Member
 • Content Count

  863
 • Donations

  20.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  52

alkoro last won the day on October 15 2019

alkoro had the most liked content!

Community Reputation

674 Great

About alkoro

 • Rank
  on sabbatical

Contact Methods

 • Website URL
  www.rosil.si

Osebne informacije

 • Sex
  Moški
 • Location
  Ljubljana
 • Wheel
  Fanatec CSW v2
 • Pedals
  CSP V2

Recent Profile Visitors

1,333 profile views
 1. Glede na to da sem 20 min vozil za njem se vedel da imam v šikani prednost saj je bil setup narejen za pobiranje bumpov. V tej določeni situaciji je on prepozno zaviral in je moral loviti šikano, meni je pa uspel idealni vstop vanjo. Glede na njegove predhodne linije in dve sezoni dirkanja z njim, nisem pričakoval da bo tako agresivno pokril izhod iz ovinka. Dotik se je zgodil s cca. eno širino avta+ izven dirkaške linije). Res je da dobi moj avto oversteer vendar je bil pred udarcem ujet. Glede na mojo linijo in hitrost obvoz ni bil možen. Bremza? Mi je pa edino žal da sem po incidentu z njim zadel tebe, ker res nisem tako hitro registriral kje se nahajaš. No pa saj je potem moj avto odbilo v zid, no harm. Jaz najbolj pljuvam glede balasta, ti ga zagovarjaš, taktizirava pa oba, da ga ne bi vozila.
 2. Zanimiva dirka do zadnje minute, ko mi uspe pripraviti odličen napad za zmago in s tem zmago v prvenstvu nakar dobim nepričakovani blok in upov je bilo konec. Srečno vsem v nadaljnjih prvenstvih.
 3. Bravo Janko! Uživaj v dodatnih vrečah peska.
 4. Nooooooo... Je možno podati prijavo sam nase? Že dolgo nisem bil tako demotivran med dirko, kot po tem ko se mi je Janko na ravnici odpeljal za 1,5 dolžine avta. Mislim da je bila tole najslabša proga za MAX balast?
 5. This isnt even my final form... Na dirki bo zanimivo, koliko bo manjši pace zaradi izogibanja robnikom?
 6. Torej lahko vozimo T5 do ležečih policajev?
 7. OK naj bo, glede na to da sem zaradi lastne napake izgubil veliko časa. Še vedno grenak priokus, da sem edini s kaznijo glede na incidente, ki so se dogajali v obeh dirkah.
 8. No super Da še dodam, pri trenutku kontakta, če gledamo rumeno črto v boxih (kamera 3 oz 4). Si imel ti hitrost 140, Bellon 135, jaz 140 (vsi smo imeli enako linijo), tako da tu ne more biti govora o kakšnem dive bombu oz. neprimerni hitrosti. Sledil je pač min. dotik ki ga je AC procesirala po svoje... Da dodam še da meni Bellonov avto največkrat premakne (naprej-nazaj), ping? Se še spomnite? Izgubljena zmaga zaradi njegovega pinga...
 9. @PEK are you kidding me? Od vseh nesreč v obeh dirkah, dobim samo jaz za rahel dotik v T1? Pač se je nesrečno razpletlo, ker ni uspel ujel avta. Pred incidentom sem bil že na zavori pred avtom spredaj, hitrost je bila na avte okoli mene bila enaka oz. nižja od vodilnih treh. Hitrost ni bila prehitra, kar potrjuje tvoja linija in višja hitrost od avta Bellona, zato trdim da ni bilo moč pričakovati, da bo avto pred mano še dodatno "zaviral" (manjšal hitrost za 5-10 kmh) v tak ovinek, zato argumentiram, da pri normalni hitrosti (glede na avtomobile spredaj) do dotika sploh ne bi prišlo. Dirkaška nesreča pač... Protest kam, koliko €€€?
 10. Tako kot Williams F1 zbiramo najboljše ponudbe (beri:€€€)
 11. @PEK Glede na to da je zamenjal računalnik in obdržal diske, je bol verjetno da je problem v SW.
 12. Potrebno bo na novo nastaviti mejne vrednosti osi. Jaz to naredim s programom DXTweak2 : http://www.derekspearedesigns.com/download/DXTweak2.exe Postopek: 1.Priklopi stopalke oz. volan in stopalke. 2. Zaženeš program 3.Najdeš os, ki ti nagaja 4.Zabeležiš RAW številke pri 0 in 100% gasa 5.Nastaviš min da bo številka ki je pri 0 gasa +10 korakov, nastaviš max. kakor je številka pri 100% gasa - 10 korakov 6.srednjo vrednost nastaviš (min+max)/2 in potrdiš 7.Ponovno kalibriraj gas v simulacijah.
 13. Najmanj treninga za najboljši rezultat. Dve ure pred Q, sem odpeljal prvi krog. Na srečo je bil setup iz Okayame uravnotežen in hiter. Q: Nekaj napak, če bi naredil en normalen krog bi bil v konkurenci za pole. Na koncu se je izkazalo, da je druga pozicija boljša kot pole, saj sem imel pozicijo znotraj. R1: Super štart, zadaj so se nekaj zapletli, nikoli gledal nazaj. R2: Spet boljši štart od Bellona, zelo počasno v prvi ovinek, gledal nazaj v ogledalo, da ne bi dobil pospeška, Že rahlo na zavori, ko so spredaj še dodatno zavrli, sledil je rahel dotik s Bellonom, ki pa na za žalost ni uspel ujeti dirkalnika(Sorry). 2-3 kroge kasneje ujamem vodeča in sledil je sledeči krog. Super borba s @PEK celih 5 ovinkov vzporedno. Spet pobegnem, vidim da je na drugem mestu Eržen, ki mi je speljal najhitrejši krog. Prednosti 7 sek, pa ga probajmo dobiti nazaj.... NOPE! V dveh urah kolikor sem vozil to progo mi ni nikoli čez ta robnik vzelo zadka. Kot bi rekel Leclerc: I am stupid #LessonLearned Na srečo AC ni popolna simulacija tako da je avto preživel in mi je uspelo ubraniti zmago, komaj ... Mehaniki že montirajo maximalno obtežitev za naslednjo dirko...
×
×
 • Create New...