Jump to content

Rokovnjac

Member
 • Content Count

  991
 • Donations

  38.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  48

Rokovnjac last won the day on May 29

Rokovnjac had the most liked content!

Community Reputation

751 Great

1 Follower

About Rokovnjac

 • Rank
  Donator

Osebne informacije

 • Sex
  Moški
 • Location
  Rokovnjaški brlog
 • Wheel
  Fanatec CSR
 • Pedals
  CSP V1

Recent Profile Visitors

3,408 profile views
 1. Prodam svojo Hondo, letnik 2002. Vse o njej na tem oglasu: https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=14414568&display=Honda Civic 2.0i Type-R VTEC-II Cena ni zadnja 😉
 2. Odjava.. 😭 Pa moja najljubša je 😍
 3. Q: smehi orehi, ko sem se nekaj matral ne bit zadnji. P19. R1: Spredaj so se zagnali, kot da je zadnji dan, ko Petrol toči bencin. Sam sem slalomiral skozi gnečo, mimo letečih po travi, prehitel nekatere, ki so imeli manj sreče pri manevriranju mimo ovir in prilezel že na 10 mesto. Cilj mi je bil, da bi splezal do P8 in potem drugo dirko začel spredaj No, ko so se zadeve umirile se je izkazalo, da tist sod pira, ki mi ga je @PEKvrgel v gepek ne deluje blagodejno na lipicance spredaj. Predvsem so štrajkali na izhodu na dolge ravnine, kjer se je vsak poskus, da bi še koga spredaj ujel izjalovil. Nekje vmes je mimo priletel še Arko, kateremu sem verjetno popil nekaj živcev, sam pa sem nato u izi kruzal do P11. R2: Druga dirka se je začela še bolj spektakularno, ko sem se znašel v poplavi Francozov, tako da sem se samo prepustil toku, ob tem na zaviranju snel Eržena, ki je nato uprizoril lep slajd čez ovinek 👍, ob koncu kroga sem priplezal do P9, tik za izpuhom spredaj vozečega. Samo se je nato spet izkazalo, da so te spredaj prehitri, zato sem malo dražil ostale okoli mene in končal na P10. Zabavno je bilo, škoda telih kil, ker avto preveč ubijejo, nisem pa tak mojster, da bi bil kljub temu konkurenčen. Verjetno bi pomagal tudi kak krog treninga več na progi
 4. Odšla je še ena legenda....
 5. Pohvale vsem novincem, upam da vztrajate do konca, ker tole bo še masaker @alkoro Dizel laufa dalje @mancSLOdo naslednje dirke porihtaj KERS pa DRS, za prehitevat.
 6. Khm... NAPOVED ZA SLOVENIJO Popoldne bo pretežno oblačno. Verjetnost za občasne krajevne padavine bo naraščala. Najvišje dnevne temperature bodo od 14 do 20°C. Jutri (nedelja) bo pretežno oblačno. Občasno bodo krajevne padavine, deloma plohe. Pogostejše bodo v zahodni Sloveniji. Najnižje jutranje temperature bodo od 7 do 13, najvišje dnevne od 13 do 20°C.
 7. Drek... Ja, hočem reči, mene žal ne bo.
 8. Avto se vozi super. Dvoboji se obetajo, vseeno priporočam vsem, da odpeljejo kak trening krog, da se navadijo na vse skupaj.
 9. Kaj pa vreme, kaže za en drek. A je tam pokrito? Al bomo meli končno wet race, da bo @mancSLOvse nažgal.
 10. Krasno bo tole. @AliBuggy, pa kaj če koga nabašeš. Naj prvi vrže menjalnik v kanto tisti, ki ni še nikogar Sem sprobal prve Kliote, vrhunsko se pelje, gre kot po maslu in tirih, tak da all in. Še mal reklame naokol in nas bo komot 10.
 11. Rokovnjac

  Lastniki rFactor2

  Evo me. Ni da ni, imam jabolka, hruške.... Gt3, čebulo....
 12. Drugače imamo Slovenca na robu 10. Trenutno je 11 Luka Berk... Kapo dol.
 13. Kako je pa tole narejeno? Fix setup? 10 krogov al kaj?
×
×
 • Create New...