Jump to content

markop

Member
 • Content Count

  2,402
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

markop last won the day on August 13 2019

markop had the most liked content!

Community Reputation

702 Great

Osebne informacije

 • Sex
  Moški
 • Location
  *
 • Wheel
  Logitech G27
 • Pedals
  Ni podatka

Recent Profile Visitors

2,396 profile views
 1. Je res. Je understerry ja. Samo še nisem uspel ugotovit točno pod katerimi pogoji - ali v coastingu ali pod plinom. Z bremzo se ga da lepo rotirat, vendar je hitro preveč. V glavnem prehitro za zaključke iz moje strani. Imam pa občutek ja, da bo navdušenje v uradni IR ligi hitro izzvenelo.
 2. Sem vse skupaj razmontiral in je začelo delat samo od sebe. Sproti sem natlačil še eno "spužvasto gumo" noter v vzemt za bremzo in kar dobro deluje. Kot nek progresivni damper je izpadlo. Pol sem videl, da ima bremza in tudi plin precej dead zone in sem si še potenciometer nastavil tako, da sta bremza in plin vedno malo aktivna. Nato z kalibracijo v IR to skompenziraš. Končni rezultat je, kot bi kupil nov kit Ni slabo proti stock T3PA-Pro. Nato sem jasno nabavil Barcelono in TCR Audija. Audi mi je sprva razočaral. Čuden zvok in handling. Sem bil verjetno še malo rjast, saj nisem v
 3. Moj comeback se je začel z defektom na bremzi. Zgleda, da je potenciometer fuč. Ko stisnem kvazi random skače vrednost. Ko spustim, se čez par sekund postavi na 0. Bom malo popihaljutri, če pomaga.
 4. To je prvi FWD v IR, kajne?
 5. Vplačal 1 mesec P911še kar popularen vidim. Kaj pa je tako navdušenje nad TCR? Ne poznam zadeve. Je to neka popularna zadeva v Evropi?
 6. No, nekaj se premika. Koncno so zaceli z v7 in damage model.
 7. Hvala za upload @mancSLO. Res nimam narocnine...
 8. Kaj mi lahko kdo prilepi schedule od novega audija in f3? Thx.
 9. Sem pisal Ottoju ce imajo kaksen comeback promo. Ne duha ne sluha o njemu...
 10. V promo videu od new damage model nastopa tudi novi audi in se lepo raztresci. Ce se prav spomnem okoli 00:30s.
 11. Sem prebral (ne na ir forumu), da naj bi i.el v7 gume in novi damage model, ki pa ga lahko IR vklopi, izklopi ali delno vklopi.
 12. Bom probal kej drugi teden. Ne obljubim. Se bom kej oglasil.
 13. Thx. Nov surface model? Kaj so pa dodali oz. izboljšali? Damege model še ne bo, kajne? V7 gume so še kar samo na skippy-ju?
×
×
 • Create New...