Jump to content

Mitja Bonča

Member
 • Content Count

  2,709
 • Donations

  10.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  77

Mitja Bonča last won the day on May 15 2018

Mitja Bonča had the most liked content!

Community Reputation

583 Great

About Mitja Bonča

 • Birthday 11/05/1979

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.skywalker.si

Osebne informacije

 • Sex
  Moški
 • Location
  Črni Vrh, Ljubljana
 • Interests
  karting, programiranje C#, smučanje, tenis, football
 • Wheel
  Logitech MOMO
 • Pedals
  Brez

Recent Profile Visitors

9,429 profile views
 1. Pa je to kaj od simulacije? Imaš tudi kaj nastavitev motorja?
 2. Evo, Chang proga zunaj: https://www.racedepartment.com/downloads/chang-international-circuit.20997 Kaj menite?
 3. A poleg volana in pedalk, dobiš vse potrebno da zadeva deluje, ali je potrebno še kaj? Ker ponujajo kar nekaj robe za zraven (osnova za pritrditev, neki utp konektorji,..).
 4. Thx, ampak,če že bom kaj, bom najjačega. Po 16ih letih si pa zaslužim, ne? :)
 5. Nč. zgleda da bo treba PS 4 nabavt, še ta strošek...
 6. Ja pa sem ga res Btw, wow, zanimiva tema, me ni blo teden, dva in zamudim vse to Saj ni nič narobe, da vsak pove svoje, ja kar se pa tiče zame, šteje se samo za PC. Kaj je to Ps4? In hvala za novo temo, pomoje bo vsem koristila, tistim, ki si mislijo omisliti kaj novega. Zame: pomoje bo Fanatec za tam mal če z jurja, kaj čmo. Take so cene. Čeprav sem zadnje čase dosti spremljal Feel VR volan. Trenutno še ni na voljo imajo en turnejo po ZDA in Evropi malce kasneje (upam), mogoče bi si ga omislil, če bo cool ocenjen, Ampak mi že na prvi pogled vse skupaj nekaj peša, nikakor se ne more primerjati z top modelom od Fanateca. Se strinajte? Aja, pa še to, mene ne zanima cena, kvaliteta ima definitivno prednost, niti pod razno pa ne gledam, da bi zadevo prodal. No, je kdo tukaj ki bi kupil Momota? Saj še dela....
 7. Microsoft in Logitech odpadeta kot knof od hlač. In sicer zaradi nekvalitetnih stopalk. Fanatec bo itak. če bo. Da odgovorim na vprašanaje, kvaliteta itak. Momo mi dela že od 2002, ni slabo ne? Servis imam sam doma, če je kvaliteta je tudi zanesljivost sama po sebi umevna (a ne?), cena se pa ve, mal dnarja mal muske, velik dnarja...
 8. Thx. A maš to ti? Od kje se pa to naroči, oz. od kje pride?
 9. No pa je šel danes Momo v franže in to po 16 letih se mi je zlomil v notranjosti (plastični distančnik). Sem ga začasno zlimal s sekundnim, ampak pomoje ne bo dolgo. Kva naj si nabavim? Sem čisto ven iz te scene, vem približno kaj se prodaja. Bi Fanatec, ampak je drago kot hudič, Nebi dajal jurja ali več za volan+pedala. Logitecha pa tudi nebi, ker se mi za te čase zdi cheap, in v istem rangu kot moj pra stari Momo. Thurstmaster mi tudi nekako ne diši, mi deluje kot korejski avto. Zato pa sprašujem tukaj za kakšen nasvet in idejo. -- Glede Fanateca, na voljo sta 2 osnovi CSL Elite 320€) in Club Sport (550€). Kaj se splača od tega? In je res taka razlika, kot kaže cena? Za pedala pa itak ni drugega kot V3 (aja, pomoje se ne splača kupit CSL Elite za malce več kot 100€ manj, kaj menite)? So videti toliko bolje, da so pomoje vredne teh 100€ več. -- Še to, ima kdo mogoče Thrustmaster TS-PC Racer-ja? Ta me je kar skoz interesiral, samo kar vidim ima ta firma bolj tko-tko pedala. Vsa so videti cheap varjanta. Mogoče se motim.
 10. Mitja Bonča

  Dodatki

  Sem jo hotu jaz delat, pa sem naletu na Jima, ki je rekel, da jo bo on. Tip je car. Čeprav ni iz nule, je lepo narejena, še malce popravkov in drugih textur pa bo to to. Je pa naredu že dve, ena je Mas du Clos je huda iz nule narejena proga. Btw, jaz delam na eni novi Chang (Buriram) progi, Tajska. Več si lahko preberete na RD.
 11. Kaj pa 2. ovinek, se ti zdi v redu? Ker sem ga 2x popravljal. Je zajeban, proti njemu se spušča, apex gre malce gor, potem pa spet dol. Ampak čisto malo, tako da čutiš malce izgube teže in te lahko odnese zaradi tega.
×
×
 • Create New...