Jump to content

play

VIP
 • Content Count

  5,759
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  42

play last won the day on September 4 2018

play had the most liked content!

Community Reputation

501 Great

1 Follower

About play

 • Rank
  playgame.si
 • Birthday 07/15/1981

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.playgame.si

Osebne informacije

 • Sex
  Moški
 • Location
  NM
 • Interests
  http://www.playgame.biz
 • Wheel
  Ostalo
 • Pedals
  T3PA

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. play

  Ostalo & Traparije

  Ni traparija, če slučjano ima kdo gsm od Tomota Megliča, fino hvala, zs ali info@playgame.si ali tukaj, ali 031-434-225 Damjan fino hvala, rabim gsm tel!
 2. Če piše player na pcju, je en vozil ali x1 ali ps4, večina slo prvi na svetu je bolj kot ne Dejsko vozi na ps4....mislim med prvimi 3mi je kr velikokrat. Za SW so pa lepo modeliral oprijem, fiziko, pošteno se pelje..
 3. Moje mnenje je samo eno, nism bil 14 dni na formu, bil sem 10let++ in lahko na glas rečem, da so bile zmer konzole zaničevane, nobene pohavle, nobenega plusa, za kak film slike, zakaj že??, pol pa je dal en od ir ali asseto neko sliko pa 15 laikov...fantje kokr se hočte zgovarjat, vrjemte da se ne morte, in mirne duše rečem, dokler ne boste spremenil mnenja, da ni važno, če imaš rad 4 kolesa, da je vsaka igra na vseh sistemih zanimiva, počasi ste stari dost 40let+ in če do zdej niste dojel, da 4 bicikla so zanimiva reč, ne glede na sistem, ne boste nikoli tega razumel, še grš napišem, se vidi kok imate avte radi, če je avto na pc je top, če je kje drugje, ni za vas omembe vredno.... Sploh nima veze, jst pravim le tko dalje....je pa res čudno na svetovno je samo v gts na dan 1k folka več, res me ta info prseneča oz rečeno kuk je otročjega folka k se z gtjom igra....pač na otročariji svet stoji...uživejte!
 4. Zanimivo da smo takega mnenja, oz niti ne bom pisal dalje, vemo zakaj.... Sej se vidi po filmih, po vsem skupaj, nekaj daš lepega od ps4 , iger ali karkoli, ja dobiš mal minus pik, ne pa da ti bo vsaj en napisal, tole pa mogoče lepo zgleda.....te kaj vprašal, če tega 10let ni bilo, ste se zdej spremenil? Jst še vseen pravim, ps4 in gt sport in ala vse dirkačine, so za nas otroke, sm kul je nas je ogromno , se zabavamo uživamo...raj sm pr 40 otrk, k odrasu in bi zastopil sim pojm.... Sej hočem bit tiho, sm žal ne morem bit!! ps: upam da pade kak minus, in na dolgo in šroko opišete, da so konzole super,da se rabi tak folk, zakaj tega ni in še več lepih odgovorov pričakujem. ps:_ pa sicer, sej itak mojga posta , spet ne bo znal noben razbrat, hvala bogu da imamo goola trans.... Fantje dršte se, vse lepo pozdravlljam, kdor pa rad bere, pa kr naj prebere mojih 1k postov, in kako dirkačine na konzolah niso zanimive, oz so čist arkadne, oz kako je vse na pcjih sama ena božja simulacija!
 5. Sej psnje imamo vsi naročnine, a vseen kr ne najti, kr ne dela, .....ne vem, tudi na forumih sprašujemo, eni pravjo d ajim dela, mi smo probal parkrat, pa kr ne se dobit skupaj notri, mislim znanci itd... drugače če na ps4 igraš tle se mal dogaja https://www.facebook.com/groups/407671876661145/
 6. Pravim loby net ne omogoča ,kot dirt 1, da smo se lahk za cross dobili 4je in skupaj igrali, v tem delu drit 2.0 na ps4 se ne mormo dobit in skupaj igrat??
 7. Sm sm kr mal jezen za v loby da se nas nabere 4 slovenci čudaki, da bi skup cross odšpilal pa kr ne in ne...wrc oz 2kcc3+ pa kaj pa vem, je boljše, sm ni to to... upam da spet ne bom nesramen, prvi del oz colin 2.0 , ne vem italija, kaka lancia, ali sti, k si ga stršal je avto dobesedno skakal, šel v ornk oivnku en kolo po luftu, nastavitve če si spremenil iz soft na full hard se je ornk poznala, tukaj...ne vem, kr ni enkega filinga,.....upam da tole res poupdajtajo, da bo res fizika ok, sej ni slaba niti pod razn, sm ni men to to...upam da bo..
 8. play

  Rseat produkti

  Na meil mi dej info@playgame.si ti v pon preverim, lahkk dobim ja... vse od rs1, next level, th, ..
 9. Sm odzivnost anredi špil, kako so naredil optimizacijo špila, lahk imaš nevem kakšen volan, zato sm prvič omenil, ffb močan, špil pa apde sam v ovinek, se pravi ni to to kar bi moglo biti, sej ni slabo, ampka ni to to, če bodo izboljšal ne rečem, sicer me pa cross mal preseneča, vozila 600hp, meni se zdi da v crossu dost bolj filing sdobiš na volan, kot za rallye itd...ne vem no...
 10. ja realno ja...zakaj bi v fitnes hodu in zapravljal?? Čist te kapiram, moj prvi post je bil, špil v ovnik sam pade, pomnei da ffb povratni odziv nek ni glih ok, mlahov volan, je pa po domače težko premikat levo desno če ga imaš na polno, se pravi je močan, ali je to ffb ali kaj je, neki je močno, žal pa nima neke info ko te odnese obrne, da ti ga po domače špona nazaj.....žal nism doktar ne poznam teh fraz, povem po domače....
 11. na ps4 tgtju če vozim na 50 do 100 je volan čist soiliden , če vozim vse na 150 , odpeljem 10min sm zmatran kot hudič, ne vem...pravim mnenja sem, da je špil le toliko sfaljen, da avto nekako kr sam pade v ovinek, (sicer to je bilo enako že na dirt 1 delu, na 4 čist porazno, .... ga porine, čutiš da ima neko idelano zamišljeno linijo, ne vem ne znam opisat, to me moti, pa žal kar vozim je le asvalt, za drugje niti ne znam dati komentarja..., aja pa toliko je močan ffb da je na 350mm volanu, reč zelo težka za vozit....
 12. Je pa ffb čist drugi na g29 ali t300 tgtju, ne vem k da so špil bolj za th delal, lahk da se motim...
 13. Hmmm, nism sicer prvženec drugih razen avsaltnih podlag, zato le menje za avsalt, na določenih odsekih se mi zdi, da te špil sam posrka v ovinek, čeroav vozim vse na off itd, daje me nek filing k da avto sam zapalva, ga potegne v ovinek, res težko opišem, je težak, a anto se mi zdi, da bi lahk bil še dosti bolj, volan je malo prazen, ni še ffb to kar bi moglo biti, vseeno je na TGT proti gtsportu, ffb vsaj 2x močnejši, vozim na omp volan 350mm, in mu ne pobere nič ffbja, proti 28cm, je pa razlika volan iz 330 na 350mm totolna razlika, dost boljši filing, si natančen, lepše padeš v ovink, en vem težko opišem...govorim izključno za ps4, da je rally zelo dobr, zelo težak, večina folku ne paše ker je zelo pretežak, meni soebno top, (meni če bi dal not sm r5 vozila in sm avsalt, bi tkoj kupil špil, vse skup moje mmnenje!
×
×
 • Create New...