Jump to content

v4n4d4j?

Member
 • Content Count

  27
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 Neutral

About v4n4d4j?

 • Birthday 05/15/1993

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.twitch.tv/v4n4d4j

Osebne informacije

 • Sex
  Moški
 • Location
  Idrija
 • Wheel
  Logitech G920
 • Pedals
  G25

Recent Profile Visitors

266 profile views
 1. Uf, to je pa blo... Porazno... Sicer kr ljuba lokacija, sm tokrat se pa nism čist ujel. Dva stage-a sm se še kar izkazal, ostalo je pa zgledalo bolj podobnu kakšnemu Tony Hawk Pro Skater: Roof-Grind. Poleg tega, še na eni dolgi presekal gumo. Še dobro, da je fun event :P.
 2. Kt bi reku Ainsley Harriott: "Yeah boy".
 3. Hja, opasna udeležba. Važn de smo lahe premagal!
 4. Hvala @n1vekk, za organizacijo in ves trud; in čestitke tistim, ki ste vztrajali do konca. Kar se tiče tega točkovanja, je itak blo že vse povedano. Z novim točkovanjem upam, da bodo nagrajeni tisti, ki se bojo borili da dejansko pridejo skozi. Računam tut na avte ki so močnejš kot R5. Drgač pa predlagam, progress bar pa timinge na off. Vsak ko vidi tiste splite začne drugač vozit. Ko nimaš več tega, lahko odpelješ najboljšo vožnjo. Se podpišem pod idejo za piknik.
 5. Zaenkrat sem se vedno vozil z default nastavitvami avta. Ne razumem dovolj, da bi si upal spreminjat. Mogoce je samo razlika v avtu? Sicer zdi se mi de bi mogl bit dost enaki.
 6. Nism čist zihr, ampak eni so nekej pravl da če daš na max camera shake, naj bi to ubistvu pomagalo pri tresenju. Sm probal na oba načina, sm še zmerej nevem... Ene 2 dela sta vmes, ko je dejansko bolje da malo zamižiš al pa mal križm gledaš :D. Drugače pa, pri meni zgleda tako.
 7. Res škoda za Wales, meni osebno ena izmed boljših lokacij. Sem tudi mislil, da so CM rekli nekaj v stilu, da bodo clubs še vedno lahko vozili ostali tudi brez DLCja. Odvozu Argentino, res zajeban rally, skos morš bit pozorn in lahko si kar vzameš v zakup: "Don't cut".
 8. Uf... Kaj naj rečem druzga kot kapo dol :D. Nism mel za burek. Najprej sm mislu de bojo ostale kakšne drobtinice, zdej pa še za to nism prepričan. Vedel sem, da v Nemčiji mi ne gre najbolje, nisem pa pričakoval takih razlik. Bom moral h komu od vas v šolo. Čestitke!
 9. Glede na to, da ne bo dolgo trajalo... Ker mi je dokaj všeč avto in proga, sem si danes popoldne vzel čas, da malo natreniram. Naj uživam dokler traja :D.
 10. Ker nočem imeti statusa "assisterja", sem se najprej malo privajal na dashboard cam. Kr precej me motijo brisalci al pa počeno steklo (če se ne butneš nimaš teh problemov), ker je vedno v fokusu. Občutek? Nekej takega: Začetek je bil kakor je že navada bolj tako. Zgleda, da je treba en cajt, da se mašina ogreje. Australija se mi drugače precej dopade, res mi je všeč kako ovinki tečejo eden v drugega. Mogoče je izjema temu Mount Kaye Pass reverse, kjer me ponavadi zafrkne kakšn ovink. Chandlers Creek Reverse ponoči: In še ena za publiko no konc powerstage-a. Drgač pa ja, ko bi CM omogočal mal kešn modding community, bi mel špil dost večje obdobje življenja, kar pa jim itak ni v interesu (al pa pač ne gre iz katerega koli razloga že)... Škoda. Full event.
 11. Brez posebnosti. Spodnji deli kjer ni snega/ledu, zna it kakšna guma, če si preširok na izhodu. Vrhni deli pa predvsem temelijo na temu, de držiš lepo linijo, ovinke začenjaš dost zgodej. Imam pa občutek, da se čuti razlika v podlagah (kjer so zaplate ledu le za 1 kolo itd) dosti bolj kot pa v DR1, tk da maš skos delo. Če smo tukej bel pazili, bomo pa na Avstraliji stopil bel na gas.
 12. Predvidevam de to ste vidl? Sicer o tistih cutih raje ne bi govoru... Tip je napisal de je pozabu cuttat še zadn haystack...
 13. Težk rally, robniki zmerej čakajo, da nrdiš napako, da te lahko zavali ali pa prebode gumo. Lih tolk se spreminjajo gume/mokrost, da moreš nonstop pazit kam te nese. Poleg omenjenega sem še dvakrat malo zalutal v gozd, ostalo pa še kar tekoče. Srečno!
 14. It's over Anakin. I have the high ground! V VR me ne moti notranja kamera, v pancake gaming je pa težko odmislit vse kar je na ekranu. Če bomo dal pa kešna pravila se bom pa tut prilagodil. @AliBuggy - ground cover off. @edgeslo - tudi meni čudno na cajte dela. Kdaj začne trokira in ni videt, da bi bilo odvisno od grafičnih nastavitev. Odloč se in pol en cajt jebe in se zatika. Totalno odludno.
×
×
 • Create New...