Jump to content

v4n4d4j?

Member
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

v4n4d4j? last won the day on April 5 2020

v4n4d4j? had the most liked content!

Community Reputation

28 Good

About v4n4d4j?

 • Birthday 05/15/1993

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.twitch.tv/v4n4d4j

Osebne informacije

 • Sex
  Moški
 • Location
  Idrija
 • Wheel
  Logitech G920
 • Pedals
  G25

Recent Profile Visitors

383 profile views
 1. @slopiXi, če ti povem po pravici nimam pojma. Fwd so mi eno tako čudo, pr 4wd/rwd vem kaj delam narobe, vem kje izboljšat... Fwd pa res, kukr rata rata :D.
 2. Evo, sem tudi jaz naredu en quick test na Stor-jangen Sprint Reverse. Na prvem runu skozi progo (samo 1 poskus, tako da greš na zihr/previdno): Lancia 3:24.058 Mitsubishi 3:23.558 Legacy 3:23.308 Impreza 3:25.158 Pol sm pa odvozu mal bolš z večimi restarti: Lancia 3:18.558 Mitsubishi 3:20.491 Legacy 3:19.558 Impreza 3:19.825 Overall, če se greš za kešne rekorde postavlat, itak lancia - ima še dost rezerve, ampak če greš več kot tolk hitr, se tolk hitr razkantaš pa zakotališ, de ti ni nič jasn. Totalno živčn in nestabiln avto. Underst
 3. Kot pravi @AliBuggy, "grem na polno, kar bo pa bo" je samo v primeru, ko probam postavit WR. Kar se tiče championshipov se probam ful ahtat in vozim zelo previdno. Reku bi, da vozim na ene 75-90%, odvisno kolk poznam progo. Če poskušam preveč, vem da bom takoj kaznovan v kakšnem zajebanem ovinku. Švedsko ne poznam predobro (odcepi s ceste me zjebejo), jo pa rešuje to, da mi je pa všeč sam flow večine ovinkov (kako se lahko že prej ful dobr naštimaš za naslednjega). Spet pa verjetn odvisno od človeka, a bi rajš se pokazal na posameznem eventu, al bi rad biu čimbolj konsistenten.
 4. Uf, to je pa blo... Porazno... Sicer kr ljuba lokacija, sm tokrat se pa nism čist ujel. Dva stage-a sm se še kar izkazal, ostalo je pa zgledalo bolj podobnu kakšnemu Tony Hawk Pro Skater: Roof-Grind. Poleg tega, še na eni dolgi presekal gumo. Še dobro, da je fun event :P.
 5. Kt bi reku Ainsley Harriott: "Yeah boy".
 6. Hja, opasna udeležba. Važn de smo lahe premagal!
 7. Hvala @n1vekk, za organizacijo in ves trud; in čestitke tistim, ki ste vztrajali do konca. Kar se tiče tega točkovanja, je itak blo že vse povedano. Z novim točkovanjem upam, da bodo nagrajeni tisti, ki se bojo borili da dejansko pridejo skozi. Računam tut na avte ki so močnejš kot R5. Drgač pa predlagam, progress bar pa timinge na off. Vsak ko vidi tiste splite začne drugač vozit. Ko nimaš več tega, lahko odpelješ najboljšo vožnjo. Se podpišem pod idejo za piknik.
 8. Zaenkrat sem se vedno vozil z default nastavitvami avta. Ne razumem dovolj, da bi si upal spreminjat. Mogoce je samo razlika v avtu? Sicer zdi se mi de bi mogl bit dost enaki.
 9. Nism čist zihr, ampak eni so nekej pravl da če daš na max camera shake, naj bi to ubistvu pomagalo pri tresenju. Sm probal na oba načina, sm še zmerej nevem... Ene 2 dela sta vmes, ko je dejansko bolje da malo zamižiš al pa mal križm gledaš :D. Drugače pa, pri meni zgleda tako.
 10. Res škoda za Wales, meni osebno ena izmed boljših lokacij. Sem tudi mislil, da so CM rekli nekaj v stilu, da bodo clubs še vedno lahko vozili ostali tudi brez DLCja. Odvozu Argentino, res zajeban rally, skos morš bit pozorn in lahko si kar vzameš v zakup: "Don't cut".
 11. Uf... Kaj naj rečem druzga kot kapo dol :D. Nism mel za burek. Najprej sm mislu de bojo ostale kakšne drobtinice, zdej pa še za to nism prepričan. Vedel sem, da v Nemčiji mi ne gre najbolje, nisem pa pričakoval takih razlik. Bom moral h komu od vas v šolo. Čestitke!
 12. Glede na to, da ne bo dolgo trajalo... Ker mi je dokaj všeč avto in proga, sem si danes popoldne vzel čas, da malo natreniram. Naj uživam dokler traja :D.
×
×
 • Create New...