Jump to content

Hrcko

Member
 • Content Count

  10
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Hrcko last won the day on July 5

Hrcko had the most liked content!

Community Reputation

22 Neutral

Osebne informacije

 • Sex
  Moški
 • Location
  Idrija
 • Wheel
  Ostalo
 • Pedals
  CSP V3
 1. Seveda ne smemo pozabit tut na tretje uvrščenega @n1vekk, ker se sam ni hotu napisat. Men je blo fajn. Si bom pa za drugo sezono najbrž postavu kakšen challenge, da bo še bolj zanimivo.. bomo vidli.. Predlagam, da na forumu ob objavi vsakega naslednjega eventa prilepiš kar screenshot stagev/vremena s spletne strani, da ne pride pol do napak ob objavljanju prog/servisnih con. (Seveda, če se ne odločiš/mo, da bo vreme na progah skrivnost.)
 2. Prilagam link do galerije fotk z včerajšnjega meeta. slo-racing.com meet 2020 - galerija Fotke lahko uporabljate, prosim pa, da se ob objavah spodaj podpiše avtorja. Foto: Marko Čuk
 3. Zdravo! Danes sem malo testiral različne avte na Švedski. Izbral sem si progi "Älgsjon" in "Stor-Jangen Sprint Reverse", time trial, sonce. Do sedaj sem zmeraj vozil samo z Lancio Delta HF Integrale, ostalih avtov skoraj nič. Način testiranja: Vse avte sem vozil z default tuningom. Isto progo sem odpeljal z raličnimi avti v različnem vrstnem redu, da se nebi videla "navajenost na progo". 2x Lancer, 2x Impreza, 2x Legacy, 4x Delta, 2x Legacy, 2x Impreza, 2x Lancer Na progi Älgsjon so bili časi (povprečje najboljših treh voženj): 3.22.5xx (Lancer) 3.22.9xx (Impreza) 3.22.1xx (Legacy) 3.19.0xx (Delta) Na progi Stor-Jangen Sprint Reverse so bili časi (povprečje najboljših treh voženj): 3.22.5xx (Lancer) 3.24.2xx (Impreza) 3.24.0xx (Legacy) 3.20.0xx (Delta) Na tej progi je še kar nekaj prostora za napredek, ker sem delal napake, ampak naj bo to zaenkrat to. Rezultate je za vzet malo z rezervo, ker sem naredil daaaaaleč največ km z Delto. Opazke: Lancer: Najbolj stabilen avto na cesti, najlepše vodljiv, po skokih lepo pristane. Impreza: Tudi ta je okej na cesti, mi je pa čuden menjalnik/zvok? Legacy: Drugi najlepše vodljiv avto. Občutek, da bolje vleče iz ovinkov. Delta: Definitivno najmočnejši avto od vseh, ampak grozna lega na cesti. Rad skače, če zadeneš v robnik ali bankino greš brž v barrel roll ali na streho, ima veliko understeera, zato ga moreš grobo vozit. Povzetek: Če si profi, imaš natuhtane proge, ne delaš napak in hočeš postavit najboljše čase je Lancia sigurno najboljša izbira. Je pa izjemno neodpustljiva za napake. Glede na težavnost vožnje, je definitivno najboljša izbira katerikoli izmed drugih treh avtov. Če si "začetnik" ali pa te veliko meče s proge Lancia najbrž ni najboljši avto zate. To so seveda samo moja osebna mnenja. Drgač pa saj veste kk pravjo: "Go slow to go fast", oziroma "Slow in, fast out." Največje izgube delamo v vhodih v ovinke in zaradi nekontrolirane hitrosti. Zdej za mano testira še @v4n4d4j?. Bo še on kasneje povedal, do kakšnih zaključkov je pršu.
 4. Ekipa: Čuk Racing Avto: Lancia Delta HF Integrale Dirtnet: v4n4d4j?, Hrcko
 5. @AliBuggy a si mislu kaj takega: Idrski radar Če baš nucau, kr pawej Ti kamut jest al pa @v4n4d4j? rajde gawariwa. "Tri liwu", "Teš kat balan!"
 6. Evo. Glede na to, da sem prejšnjo dirko ponesreči izpustu in s tem zgubu pike za skupni seštevek, sem se odloču, da odpeljem tale rally malo drugače, bolj za uživancijo. 😎 Ta avstralija ima take vzpone in spuste, ki si jih sploh ne moreš predstavljat, če voziš na ekranu. 😮 Pa skoki so tut 🤮. Sm kr zašvical, da sm vse odpeljal v enmu šusu. Tudi meni se pozna pomanjkanje časa in s tem slabo poznavanje prog. Drugače pa odpeljano brez večjih napak, vseeno sta pa bla ene 2 zasuka, 2 zatika v ograjo in par lucky odbojev od skal Na zadnjem stage-u je bila taka tema, da sem vozu kot kura. Bom mogu mal brightness dvignit drugič. BTW: @middlemanSI, @Tomaž Eržen Vsi, ki imate težave z bugom, kjer se glas motorja ugasne. Če preklopiš kamero v špilu, začne zvok nazaj delat (se vidi tut v mojih posnetkih, ker mi je ene 3x crknu zvok pred štartom) Replays:
 7. Hja. Tokrat sem bil kar zaseden čez teden. Danes pridem domov do računalnika, hočem odpeljat, ... event finished ... ups 🙄
 8. Evo, sem kar odpeljal Novo Zelandijo, ker kasneje ne bo časa. Sem poizkušal bit malo bolj previden, da se kje brezveze ne razbijem. Spoiler alert: Koncentracija popustila na 9. stage-u. Brezvezen Crash 1 in Crash 2. Sem mislu, da je kratek stage, zato sem preostalo polovico prevozu po spuščani gumi, namesto, da bi jo zamenjal 🙄. Ostali brzinci pa brez posebnosti. Replays: Srečno še ostalim!
 9. Marko Čuk; Hrcko; Škoda Fabia R5
×
×
 • Create New...