Jump to content

Matejko

Member
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Matejko last won the day on November 3 2017

Matejko had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

Osebne informacije

 • Sex
  Ni pomembno
 • Location
  Maribor
 • Wheel
  Thrustmaster T300
 • Pedals
  T3PA

Recent Profile Visitors

1,037 profile views
 1. Prodam v naslovu omenjena VR očala, katera se odlično obnesejo tudi za sim racing (še posebej od v23 updejta dalje), ravnokar najavljen v28 update pa bo zadevo še izboljšal (120hz, wireless link s pcjem, itd...). Stara so cca. 2 meseca, praktično brez znaka uporabe, ker se enostavno ne morem "aklimatizirati na VR" (slabost), kar je tudi razlog prodaje. Možne so menjave za LC pedala (T-LCM, V3, CSL), Fanatec bazo (CSL, CSW), 34" ali 49" 120+ hz monitor, ali za kakšen kvaliteten kokpit, po dogovoru z mojim ali vašim doplačilom. Cena: 370 eur.
 2. Ponovno se mi je malo zaluštalo vrteti volan, tako da kupim T300 RS GT Edition, T-GT, ali CSL Elite PS4 verzijo. Pogoj je (sploh v primeru Thrustmasterja T300) še vsaj nekaj mesecev veljavne garancije in pa seveda tehnično brezhibno stanje. Morda bi eventuelno prišel v poštev še edino "navaden" T300, kaj drugega me pa ne zanima. Hvala in lp, M.
 3. Star cca. 5 mesecev, odlično ohranjen, rabljen morda kakšnih 20 ur. Garancija velja 2 leti od dneva nakupa... torej še cca. 19 mesecev. Komplet vsebuje novejšo revizijo T300 baze in T3PA stopalke (enaka kot pri T-GT). Prodam zaradi pomanjkanja časa in neuporabe. Cena: 300 eur.
 4. Matejko

  Volani in pedala

  Res je lep, kljub temu da ne maram Ferrarija. Je pa tole drugače bojda TS-PC Racer 488 Challenge Edition. Prihaja pa še več novosti od Thrustmasterja, med drugim baje tudi load cell add-on za stopalke. https://www.gtplanet.net/multiple-upcoming-thrustmaster-products-discovered-via-pricing-list/
 5. Matejko

  Volani in pedala

  Še en nov rim od Thrustmasterja... Lahko bi počasi raje kakšne konkretne stopalke naredili.
 6. Matejko

  Volani in pedala

  Cena pa kar poštena za Sparco obroč, pa so Avstrijci ponavadi med ugodnejšimi ponudiki TH robe. https://www.computeruniverse.net/products/90705415/thrustmaster-addon-tm-sparco-r383-mod-fuer-t300-t500-tx.asp
 7. Na twitterju je KAZ napisal, da je v finalni verziji ffb ok. Bomo videli jutri ali to drži.
 8. Bravo razvijalci, na T500 ki niti uradno ni podprt na PS4 dela normalno, na T300, ki je (ironično) po vrhu še GT verzija pa ne. No pa sem prišparal 70 eur, tudi ok.
 9. Na mojem T300 je zadeva totalno nevozna, najprej deadzone takšen, da bi se ga še G27 sramoval, potem pa naenkrat toliko upora kot da bi na mestu vrtel volan v avtu brez serva. In to na najnižji FFB nastavitvi.
 10. Kdor bo kupoval CSL Elite in ni vezan na XBOX naj v vsakem primeru vzame PS4 verzijo baze, ker ima izboljšano elektroniko in motor (enak kot je v CSW bazi).
 11. 1 mesec star, brezhibno ohranjen, za nekoga ki je na tesnem s prostorom vrhunska zadeva. Jaz sem ugotovil da bi imel raje navadnega, saj se mi ga ne da vedno razstavljati in pospravljati kadar se mi zalušta odpeljati par krogov (saj ne da to vzame 1 minuto časa, ampak vseeno... :D). Možnja menjava za model Evolution ali Revolution z mojim doplačilom. Prevzem možen v MB ali po predhodnem dogovoru na relaciji do LJ (da grem hkrati kar iskati novega). Cena: 190 eur. Še ISR review, kjer zadevo zelo pohvalijo:
×
×
 • Create New...