Skoči na vsebino

Matejko

Uporabnik
  • Števec vsebine

    43
  • Pridružen

  • Zadnjič prisoten

  • Zmagovalnih dni

    2

Vsa vsebina uporabnika Matejko

  1. Prodam v naslovu omenjena VR očala, katera se odlično obnesejo tudi za sim racing (še posebej od v23 updejta dalje), ravnokar najavljen v28 update pa bo zadevo še izboljšal (120hz, wireless link s pcjem, itd...). Stara so cca. 2 meseca, praktično brez znaka uporabe, ker se enostavno ne morem "aklimatizirati na VR" (slabost), kar je tudi razlog prodaje. Možne so menjave za LC pedala (T-LCM, V3, CSL), Fanatec bazo (CSL, CSW), 34" ali 49" 120+ hz monitor, ali za kakšen kvaliteten kokpit, po dogovoru z mojim ali vašim doplačilom. Cena: 370 eur.
  2. Ponovno se mi je malo zaluštalo vrteti volan, tako da kupim T300 RS GT Edition, T-GT, ali CSL Elite PS4 verzijo. Pogoj je (sploh v primeru Thrustmasterja T300) še vsaj nekaj mesecev veljavne garancije in pa seveda tehnično brezhibno stanje. Morda bi eventuelno prišel v poštev še edino "navaden" T300, kaj drugega me pa ne zanima. Hvala in lp, M.
  3. Star cca. 5 mesecev, odlično ohranjen, rabljen morda kakšnih 20 ur. Garancija velja 2 leti od dneva nakupa... torej še cca. 19 mesecev. Komplet vsebuje novejšo revizijo T300 baze in T3PA stopalke (enaka kot pri T-GT). Prodam zaradi pomanjkanja časa in neuporabe. Cena: 300 eur.
  4. Matejko

    Volani in pedala

    Res je lep, kljub temu da ne maram Ferrarija. Je pa tole drugače bojda TS-PC Racer 488 Challenge Edition. Prihaja pa še več novosti od Thrustmasterja, med drugim baje tudi load cell add-on za stopalke. https://www.gtplanet.net/multiple-upcoming-thrustmaster-products-discovered-via-pricing-list/
  5. Matejko

    Volani in pedala

    Še en nov rim od Thrustmasterja... Lahko bi počasi raje kakšne konkretne stopalke naredili.
  6. Matejko

    Volani in pedala

    Cena pa kar poštena za Sparco obroč, pa so Avstrijci ponavadi med ugodnejšimi ponudiki TH robe. https://www.computeruniverse.net/products/90705415/thrustmaster-addon-tm-sparco-r383-mod-fuer-t300-t500-tx.asp
  7. Matejko

    Volani in pedala

    A nista oba 320mm?
  8. Matejko

    Gran Turismo Sport

    Na twitterju je KAZ napisal, da je v finalni verziji ffb ok. Bomo videli jutri ali to drži.
  9. Matejko

    Gran Turismo Sport

    Bravo razvijalci, na T500 ki niti uradno ni podprt na PS4 dela normalno, na T300, ki je (ironično) po vrhu še GT verzija pa ne. No pa sem prišparal 70 eur, tudi ok.
  10. Matejko

    Gran Turismo Sport

    Na mojem T300 je zadeva totalno nevozna, najprej deadzone takšen, da bi se ga še G27 sramoval, potem pa naenkrat toliko upora kot da bi na mestu vrtel volan v avtu brez serva. In to na najnižji FFB nastavitvi.
  11. Matejko

    Fanatec produkti

    Kdor bo kupoval CSL Elite in ni vezan na XBOX naj v vsakem primeru vzame PS4 verzijo baze, ker ima izboljšano elektroniko in motor (enak kot je v CSW bazi).
  12. Matejko

    P: Playseat Challenge

    Še imam. Seveda paše.
  13. 1 mesec star, brezhibno ohranjen, za nekoga ki je na tesnem s prostorom vrhunska zadeva. Jaz sem ugotovil da bi imel raje navadnega, saj se mi ga ne da vedno razstavljati in pospravljati kadar se mi zalušta odpeljati par krogov (saj ne da to vzame 1 minuto časa, ampak vseeno... :D). Možnja menjava za model Evolution ali Revolution z mojim doplačilom. Prevzem možen v MB ali po predhodnem dogovoru na relaciji do LJ (da grem hkrati kar iskati novega). Cena: 190 eur. Še ISR review, kjer zadevo zelo pohvalijo:
  14. Hvala vsem za predloge, SRS poznam, sem si ogledal nekaj njihovih streamov, ampak se bojim da bodo momentarno tam vsi prehitri zame, bom pa vrgel uč še na RaceDeparment, v kolikor je tam res bolj "mešana populacija".
  15. Probam, hvala. Edit: Tole mi vključi smo prikaz polnih in praznih serverjev.
  16. Načeloma vse razen Formul in GT2 (no ABS ). Evo, trenutna situacija pri meni, pa je nedelja popoldan, med tednom je še slabše.
  17. Brez skrbi da nisem, razen če imam kaj narobe nastavljeno.
  18. To tudi mene zanima, ker že ne PC-ju ko sfiltriram ven prazne, polne, privatne itd. serverje (pa imam komplet vse official DLC-je), mi jih ostane zgolj kakšnih 40 v browserju, od tega je tako večina trackday & drift serverjev (ali pa F1 ipd., ki pa je ne maram), tako da zelo težko najdem kakšno pametno public dirko, v SRS ali kaj podobnega pa se še ne upam ravno spustiti.
  19. Matejko

    P: G29

    Na vsakem forumu s tovrstno tematiko, razen tukaj, ampak tukaj se mi tako zdi, da je bolj popularen T500... na GTPlanet, RaceDepartment, isrtv... je cel kup "horror" zgodb o T300, sodeč po anketi na RaceDeparment je število ljudi s problemi celo višje od 50%. https://www.gtplanet.net/forum/threads/poll-thrustmaster-t300rs-gte-reliability-poll.329969/ Itak da mi je jasno, da splet še precej potencira takšne zadeve, ker tisti ko nimajo problemov se ponavadi v takšnih temah tako masovno ravno ne oglašajo, ampak vseeno... postov o TX/T300 težavah je še vedno precej precej več, kot
  20. Matejko

    P: G29

    To verjamem, ampak za trenutne DD zadeve na žalost (ali na srečo) nimam prostora, razen če bo Fanatecova DD rešitev kaj bolj kompaktna, v stilu njihove CSW baze, potem pa zna biti nevarno, ampak ne vem če DD tehnologija sploh omogoča to? Pa čisto iskreno, za to kaj se jaz tu pa tam v AC malo z GT3 RS po Nordschleife zaganjam, je že G29 overkill zame... ampak kaj ko sem sprobal T300 pa je filing tako boljši...
  21. Matejko

    P: G29

    Pomoje da bom šel kar na CSL Elite, ker koliko berem po spletu je T300 hudo nezanesljiva zadeva... po drugi strani pa je tudi Fanatec imel precej težav v preteklosti koliko sem seznanjen. Nevem... mogoče bi še "dober stari" T500 bil najboljša opcija... Ali pa "potrpeti" še malo z G29, čeprav ko enkrat probaš "jermenarja"...
  22. Prodam cca. mesec in pol star Logitech G29. Odlično ohranjen, skupaj z originalno embalažo, računom in garancijo (24m). Prodam zaradi nadgradnje na T300 ali CSL Elite. Cena: 190 eur.
×
×
  • Ustvari novo...