B_U_R_I 3,290 Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Tema namenjena splošni debati o tekočem prvenstvu Quote Link to post
B_U_R_I 3,290 Posted April 6, 2015 Author Share Posted April 6, 2015 Komentarji dobrodošli Quote Link to post
Domen Grča 205 Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Če vse prav razumem bomo tudi tukaj dobili osnoven template s sponzorji in če verjetno še ni pripravljen ker ga ne najdem ? hvala za odgovor Quote Link to post
skopusnik 1,374 Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Tako je, v prihodnjih dneh bo objavljen template, na katerem boste lahko izdelali svoj skin. Je pa na to temo tudi že odprta tema > Quote Link to post
57X 962 Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Super, tole prvenstvo bom pa skor ziher odpeljal. 1 Quote Link to post
terga 402 Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Išče kdo ekipnega kolega? Sam iščem takega, ki bi bil pripravljen narest skin (zarad mene tudi če je bel in v zahtevanem formatu), ker jst še painta ne obvladam. Quote Link to post
Mitja Bonča 583 Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Jaz bi nekaj spremenil v pravilih, in sicer je to procent naraščanja gripa. 50 odpeljanih krogov je pomoje občutno premalo, če vemo da se krogi štejejo za vsakega voznika in se seštevajo. Primer: če nas je 25, to pomeni vsake 2 kroga za 1 procent gor. Ni ta malce huda? Ni nujno da do konca dirke dosežemo max grip, zato... Imam pa še eno prošnjo, da bi vreme (v našem primeru zaenkrat samo grip) uravnavali glede na resnično stanje ki je na določenem dirkališču na dan dirke. Kaj menite? Quote Link to post
Domen Grča 205 Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 Jaz bi pa pripomnil to glede ekip ko sta lahko samo 2 v ekipi. Seveda upoštevam vašo odločitev samo se mi zdi da če so 3je je bolj prijazno do vseh , tudi glede izdelave skinov manj dela... In še dosedajšnje ekipe morajo nekoga odsloviti če so bili v prejšnjem prvenstvu 3je... Ter še če sta v ekipi 2 in drugi obupa je potem samo eden v ekipi... To je seveda samo moje mnenje 2 Quote Link to post
Rokovnjac 783 Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 Ja, tole idejo o 3 v ekipi podpiram, že tako se je zgodilo, da je v GT3 kdo vozil sam. Quote Link to post
Mitja Bonča 583 Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 +1 za 3 člansko ekipo (lahko pa tudi 2) 1 Quote Link to post
Tomaž Eržen 1,083 Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 Jaz bi nekaj spremenil v pravilih, in sicer je to procent naraščanja gripa. 2.7 Nastavitve strežnika 2.7.1 Dinamična podlaga .... Organizator si pridržuje pravico, da parametre spremeni, če bo to potrebno za izboljšano realnost pridobivanja oprijema. 1 Quote Link to post
skopusnik 1,374 Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 Sprememba - v ekipi so lahko TRIJE dirkači. 2 Quote Link to post
markop 702 Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 Najprej pohvale za organizacijo. Imam sicer težave zaradi ure, ki se zame pokriva z družinskimi obveznostmi, vendar se bom skušal polno udeležit prvenstva. Sploh mi je všeč izbira avta ter, da je Grobnik vključen. Quote Link to post
DDF1 170 Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 Žal ob nedeljah ne bom mogel voziti, ker imam druge obveznosti. Tako da če bo slučajno dan dirk prestavljen, bi se prijavil. Quote Link to post
markop 702 Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 Manjša opomba in sicer v pravilniku manj link na helicorso. Pri letečem štartu se je zadnjič v IR vodilni ustavil pred ciljno črto in čakal. Čez pol minute pa gas. Dobra taktika za zmest vse ostale in pridobit ene par sekund in če ne drugo varno odpeljat skozi prvi ovinek. Quote Link to post
Recommended Posts