Skoči na vsebino

Splošna debata


Recommended Posts

  • 4 weeks later...
  • Odgovori 254
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Fantje. A ne razumete? Ni debate. Sprijaznite se. Ni to demokracija. Komur paše vozit, naj vozi. Kdor ne pa pač ne.    S svojim odnosom lepo izražate stanje slovenske (sim)racing skupnosti, kjer nikom

Še ena pomembna informacija  Ekipi RRT se je tik pred zdajci pridružil tretji član, Gašper Zupan, večina ga pozna pod nadimkom "Zupan Skačeš"  Seveda bo letos vse drugače, saj je svoji internetni pove

Eluir Racing je imel danes zasebna testiranja na Zandvoortu.

Verjamem, da so bili nagrajenci prve sezone veseli bonov za spletno trgovino z igrami in ostalimi izdelki za sim-racing, zmagovalec vikenda z vozilom BMW itd. Morda pa tebi to ne pomeni nič, ker nisi dobil nič od tega ;)

Res ne vem, kako bi uživali ob medsebojnih bojih z avti, ki so tebi všeč, ker ima večina tam preveč dela s samim avtom, da bi se borili še z drugimi.

Link to post

Pohvale za novo prvenstvo, ni kaj čakali smo nekaj novega. Sicer sem tudi sam mislil, da bo kaj bolj oštrega, ampak ok, dela je z vsakim veliko.

Glede nato, da mojega team matea ne bo na prvenstvu iščem novega sošoferja, najbolje takega, ki zna narediti še skin :)

 

Link to post

Ja,imam 3D template za 38 vozil,ki jih je Kunos izdal pred verzijo 1.0. Sedaj se dogovarjam še za novejše,ampak dvomim,da jih bom dobil,ker ta,ko mi jih je zrihtal je sedaj Kunos staff member,Kunos pa ni bil ravno vesel,ko so ugotovili kaj se tala po spletu. Če jih bom dobil jih boste tudi vi dobili,brez skrbi.

EDIT: Sem dobil uraden odgovor z strani Kunosa,da bodo v bližnji prihodnosti 3D template na voljo vsem. Žal pa mi jih ne more dati že sedaj,ker bi z tem ogrozil svojo kariero pri Kunos-u.

3d-template.jpg

Malce se nisva razumela z tipom :D Ne more mi dati 3D templatov za nova vozila,ker še niso uradno izdali 2D,ko pa bodo izdali te,pa dobim 3D template za vsa vozila (upam). Če pa bi kdo rad imel teh 38 avtov ali kolikor jih pač imam me naj kontaktira na ZS.

Ps: Arne kje te čevelj žuli? 

Uredil - silicijeva dolina
Link to post

Pohvale za novo prvenstvo, ni kaj čakali smo nekaj novega. Sicer sem tudi sam mislil, da bo kaj bolj oštrega, ampak ok, dela je z vsakim veliko.

Glede nato, da mojega team matea ne bo na prvenstvu iščem novega sošoferja, najbolje takega, ki zna narediti še skin :)

 

Saj če sem prav razumel, bo tudi kaj oštrega. Čakamo razpis, pa se odločimo...

Link to post

Še moje mnenje. Saj tu je prostor za mnenja, kajne ?

Jaz bi se potrudil, da bi obdržal Mitjo in ostale ase, ki zaradi izbora avta ne bodo dirkali. To je podobno, kot če Rossi, Lorenzo in Marquez ne dirkajo naslednje sezone, ker se ne strinjajo z odločitvijo oragnizatorjev. A mislite, da bi jih kar odslovili ? Sej ostane še 18 ostalih dirkačev, vendar to ni več to. Dajte se zmenit, če je mogoče. Časa je dovolj. Razumem, da zadaj stoji sponzor, vendar je še kakšen BMW na spisku in ta 235 Cup ni edini.

Mitja (in ostali) ti se pa obveži da boš naredil vse, da boš na vseh dirkah :P Če ne res nima smisla. Prejšnjo sezono smo te bolj malo vidli, če se ne motim.

Jaz bom dirkal neglede na izbor avta.

Uredil - MarkoP
Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...