Skoči na vsebino

Fanatec produkti


B_U_R_I

Recommended Posts

Men je sm zanimivo, enim bolj pomagajo k so kupil za 200e neki, recimo jaz sm zmetal za 20k eur robe nazaj pod garancijo, pa so mi dali brezplačno ene rdeče stoplake dodatek za stopalke ++še uničeno škatlco sem dobil, zaparavil pa le za moje delo in VSE poštnine prek 400e...toliko glede Fanateca, meni OK frima, ampka žal ne vem, imam občutek ko je pri njih kod nov delal, je blo sve narobe, meni se zdi da glih kadra nimajo najbolj OK...

Link to post
  • Odgovori 560
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Kdor bo kupoval CSL Elite in ni vezan na XBOX naj v vsakem primeru vzame PS4 verzijo baze, ker ima izboljšano elektroniko in motor (enak kot je v CSW bazi). 

Trg simracing opreme ni več tako reven, kot je bil takrat, ko so oni s prvim CSW prišli ven. Tudi ostali proizvajalci so se malo zganili in malo dvomim, da bo njihov DD kaj zelo poseben. To so šli do

CSL Elite Racing Wheel - officially licensed for PS4™ EU   Date Added: 21/11/2018 Products: 1 Estimated shipping date: Actual shipping date: 22/11/2018 Total: 515.24€ Da se še jaz ma

Posted Images

Veliko je odvisno tudi od trga. V Ameriki ti pošljejo senzor za gas in sklopko pa čeprav ti nagaja samo en.

Je pa dost žalostno, da imajo pod FAQ opisane te probleme. Očitno dobijo veliko pritožb glede senzorjev in pcb control boardov.

 

Link to post

Nikoli nisem imel priložnosti sprobati fanatec produktov . Ko sem jih odkril sem se zaljubil v njih ker zgledajo vrhunsko in profesionalno . Sedaj par let za tem in ob prebiranju komentarjev , ter ogledu mnogih videov , je ljubezen ostala samo še vizualna . Kar se videza tiče so še vedno top , vendar je preveč  komentarjev in pripomb glede vzdržljivosti in zanesljivosti . Skoraj vsak oz večina  ljudi ki uporablja njihove izdelke dalj časa je imela vsaj eno težavo  . Prav tako večina pohvali njihovo službo za reklamacije ampak to je slaba tolažba . Z nekaj iznajdljivosti  in dobre volje se da ogromno narediti doma (po izobrazbi sem kuhar tak da ni izgovorov). Ciljam na stopalke in sekvenčni menjalnik .  Button box je najmanjši probem  prav tako ročna zavora .  H shifter bo zahtevnejši projekt vendar je prav tako izvedljiv .  Pol pa ostane  še samo volan . In za ceno boljšega kompleta od fanateca dobiš DD .  Skoraj ni kaj razmišljat !

No pa sem še razkril naslednje projekte damn damn damn :oops: 

Link to post
  • 2 months later...

Sem jaz ravno ta teden nalozil V261 (fw sm mel ze zadnji za moj volan). Če ti volan deluje uredu ti ODSVETUJEM. Že tako sem moral dat en windows update gor da so se naložili sploh, pa še ko v fanatec (game controllers) okencu kliknem na FANATEC WHEEL, se mi to okno obesi. (če kliknem najprej na pedala, potem tudi pri wheel ne zmrzne) 

Res pa je da jaz mam star sfukan, 3x popravljen GT3RSv2 volan. 

Uredil - PEK
Link to post

tnx za tolazbo ravno pred namestitvijo, sem ze odinstaliral driverje in fanaleds, ker me pac firbec matra...jebat ga sej se da upam nazaj spravt.

 

Drugac pa volancek zdej dela tipi top...je blo treba quick release mal zategnt na osi. Sem bil zgleda prevec nezen, ko sem mu hrbtenjaco menjal :oops:

 

edit: ekola driverji gor, okno od property se odpre BP. Kalibracija dela, zdej pa javka da je tudi now FW na voljo in sicer za CSW v1 iz 141 ki ga imam sedaj na 205.

 

Ce se prav spomnim, ko updejtam FW zgubim tudi on wheel settinge oz. profile?

Si imel ti ze prej novejsi FW ki si ga namestil loceno?

 

edit2: jep FW zbrise vse profile in ponovno je treba narest kalibracijo. Fanaleds zadji so tudi gor in zankrat v driverjih kaze vse ok oz. tako kot prej. Bo treba se zapelat.

Ce pa se ze igram z ognjem...bom pa zamenjal se GPU AMD driverje z novejsimi 17.2.1...kamor gre bik naj gre pa se strik 

 

Bo petek bolj zanimiv...pircek je na zalogi za potencialno diagnosticiranje in zivciranje :D

edit3: po pricakovanjih (volan sploh se nisem  sprobal) z novimi GPU driverji ne morem vec overclockat monitorja na 75Hz...nisem se obupal, pircek pa ze tece :D

edit4: s CRU monitorjem mi na 17.2.1 ne uspe vec spravit na karkoli vec od 60Hz...mi je pa ratalo znotraj AMD driverjev ampak samo na 69Hz, vse naprej je blurry.

Sej ne da ne da bi to zares rabil...sam me moti, ce ne dela kot je prej.

Wombat in Sipa od cloveskih ribic kot domac in pred kratkim odkrit craft sta med tem ze padla...jaz pa zgrozen nazaj dajem WHQL 16.12.2 ter z zalostjo ugotavljam, da so mi ostal samo se hofercki in to v majhni pakungi in dva orosena komunajzarja :S

Volan na hitro sproban in deluje, ce kaj drugace pa zal ne morem se povedat dokler ne resim tega z GPU in se pofockam na kaksen serverju...ce bo kaj od AC testnega bom pa se preveril.

edit_last_offtopic&pardon: eureka! Stari WHQL AMD driverji so spet monitor pognali na refresh, kjer je bil pred tem...woooohooo...jeba je sam ker sem zdej ze pogoltnu tolk pirckov da za volan ne bo vec pravga filinga. No zaenkrat volan dela z novimi driverji in novim FW-jem...skilla pa itaq ne dobis s tem al kwa ze..tko da vseen zame :P

 

Uredil - AliBuggy
Link to post

Jaz imam Formulo black in BMW GT2. Formula volan sem uporabljal mogoče parkrat po pol ure, drugače pa vedno vozim z BMW obročem. Formulo uporabljam kot 200€ vredno utež za papir, in da lahko komu pokažem, kako deluje quick-release brez da šraufam BMW volan dol. :)

Plusi in minusi obeh:

BMW:
+ mi bolj odgovarja premer
+ občutek v roki
- teža malo vpliva na force feedback
- alkantara "vpije" pot in umazanijo in je težko za čistit, še posebej ker nočem zaliti elektronike

Formula:
+ Teža; je lažji in se malo boljše čuti force feedback
+ OK za vozit formule oz. avtomobile z ne preveč rotacije?
- pri avtomobilih, ki uporabljajo 900 stopinj rotacije ne moreš (oz. jaz nisem mogel :)) uloviti oversteer-a(drifta) s spuščanjem volana in to zna biti zelo velik minus
- alkantara "vpije" pot in umazanijo in je težko za čistit (tega še nisem dovolj uporabljal, da bi ga moral čistit)

Če bi še enkrat kupoval in bi si lahko privoščil tistih 100€ razlike, bi vzel verjetno Porsche 918 wheel, predvsem ker ima namesto alkantare usnje, ki si predstavljam, da je precej boljše za čistit, pa še malenkost lažji je od BMWjevega. Če ti je 100€ veliko, potem vzami BMWja - je good enough. Vsekakor se da za kateri drug del opreme bolje porabiti 100€.

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...