Skoči na vsebino

Težave in nedelovanje


branebrane

Recommended Posts

Ko dam start v meniju mi nalaga, nato pa mi vrže nazaj v menu, isto mi je delalo ko sem skušal zagnati piratsko igro. Ko sem kupil original, pa mi je do danes delalo. Tudi povezava je vredu. kaj naj izbrišem igro in jo ponovno inštaliram?

Hvala

Link to post
  • Odgovori 119
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Prvič slišlim o čem takšnim. Si kaj prebrskal na ac forumu oz. vprašal tam? Je dosti več šans, da dobiš odgovor, ker tam so praktično vsi. Jaz sem pa včeraj kupu nov ssd (512GB) in ga dodal k že

@bofu To je to hvala tebi in vsem ostalim.

Žal imaš nizko cenovni volan, ki je za ps3. Tako, da imaš že v osnovi manj šans, da bo kdajkoli delal na Assetti kot se spodobi. Predlagam nakup g27, poznam človeka bi ti ga dal ugodno. 

Posted Images

  • 1 month later...

Kdo ve rešitev za ta problem - torej, ko zaženem igro, se mi ustavi pri nalaganju, ko spodaj piše populatig favorites, tike preden naj bi se pokazal meni. Igro sem na novo inštaliral, pa je enako kot prej... Ne vem pa, če mi je nehalo delat po update-u al po Win10 upgrade-u, ker že dolgo nisem nič vozil.

Verify integrity sm pa tut probal, pa nič ne dobi.

Link to post

Popolnoma enak problem sem ime tudi jaz in sem zadevo rešil tako,da sem jo odstranil iz steam-a in na novo dol potegnil in inštaliral in sedaj mi deluje normalno. Kaj je bilo krivo,da mi prej ni delovala ne vem zagotovo,ampak sumim Oculus rift. Vse sem imel nastavljeno za igranje z njim,potem pa so prekinili podporo in sem želel igrati na zaslonu in se igra ni hotela zagnati oz. se je ustavilo pri "populatig favorites". 

Lahko poskusiš tudi to,da preimenuješ mapo "Assetto Corsa",ki se nahaja: C:\Users\ime\Documents.  Preimenuj jo v karkoli. Ko boš ponovno zagnal igro,se bo ustvarila nova mapa Assetto Corsa z default nastavitvami in morda se ti bo igra potem normalno zagnala.

Link to post

Probaj najprej izbrisat vse mape v documents/assetto corsa, razen replayev, setupov itd., torej vse kar ni povezano z nastavitvami igre, potem pa verify integrity. Sem imel take probleme in jih je to rešilo. Boš moral vse še enkrat nastavit v settings, ampak probaj...

 

E: Aha, sej je že Benđo napisu...

Uredil - terga
Link to post
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...