Skoči na vsebino

Spa Francorchamps - 19.10.2014 [Testna dirka]


Recommended Posts

 

... Prevelika razlike v gripu med začetkom in koncem.....na koncu 7s hitreje......ne vem če je to baš realno :).....mogoče bi bilo za razmislit o malo več gripa na začetku :)

Ja itak.

Problem je, da se grip prehitro nabira. 1% gripa bi mogel narasti počasneje, pa še ta bi se mogel ustaviti, ne vedno iti na 100%. Bistvo: počasnejše nabiranje gripa.

 

 

Za 15 krogov na Spa je bilo čisto vredu naštimano in mislim,da je brez veze še z tem komplicirati. Razmerje se bo edino moralo popraviti,ko bo 70min vožnje. Ampak,da je na štartu drsalnica je po mojem brez veze,ker že itak pride do nesreče(kot ste videli včeraj),da pa je še minimalni grip pa je katastrofa že v štartu. 

Link to post
Deli na drugih straneh
  • Odgovori 144
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Predvidevam, da so spet nastale tezave. Prevec je vsega,…organizatorji se trudimo, da bi uskaldili vse potrebno. Zal se zna tudi zalomit, kar pa ne pomeni, da je organizacija slaba. Server ni nasa kri

Ker bo dirka dolga 30 minut pomeni da si bomo lahko organizatorji ogledali če je kdo sumljiv s svojo vožnjo in ga vzamemo pod drobnogled v prvenstvu ki pride.

Z malo zamude uspelo prit   3 probleme sem doživel: - če se prijaviš naknadno, te špil postavi kar na grid (kar ni kul) - za boga milega, dajte nastavit čas po končani dirki (ko prvi prevozi črto

Če bi se hotli it neko realnost bi blo v practice tam od 70-80, pol v Q od 80-90, vi dirko pa naprej do 100... 

 

 

Ne vem, če bo tole najbolj držalo. Si probal kaj peljat na 70%? Mislim, da v resnici ni take razlike pa tudi, če je proga totalno sprana in brez gume ...

Link to post
Deli na drugih straneh

Mja verjetno maš prav... tisto je res poledica :)

 

Mislim sem tako pač da se nabira med sessioni, ne vem pa če je tako v igri al ne... mogoce 90-93 -> 94-98 -> 98-100 npr. 

Link to post
Deli na drugih straneh

Ta grip konec koncev niti ne igra take vloge, saj je za vse enako. S tem jaz nebi preveč kompliciral. Pač se nastavi od/do pa se izračuna v kolikem času cca doseže max vrednost v razdalji dirke, lahko tudi pred koncem, recimo max na 75% dirke. Pač nekaj. Brez kompliciranja.

Link to post
Deli na drugih straneh
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...