Jump to content

Grebenc Gašper

Member
 • Content Count

  333
 • Donations

  20.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Grebenc Gašper last won the day on August 22 2019

Grebenc Gašper had the most liked content!

Community Reputation

193 Very good

About Grebenc Gašper

 • Birthday 05/06/1994

Osebne informacije

 • Sex
  Moški
 • Location
  Dobrna
 • Wheel
  Logitech Driving Force GT
 • Pedals
  Ni podatka

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gašper Grebenc. Osnovna igra Automobilista 2
 2. Dolgoletna želja se je končno izpolnila. 5 prjatlov s Hondami smo se zmenili za trip na Nordschleife. V treh dneh sem odvozil 7 krogov, potem pa so me nažalost ustavile ponucane ploščice. Ob prihodu sem imel malo manj kot polovico materiala na high performance ploščicah, in v 7 ih krogih sem jih ponucal na raven ko nisem več bil siguren za vozit z njimi po Nordscleife. In folk pravi da Nordschleife ni krut do bremz. Očitno je odvisno kdo vozi Rezervnih seveda nisem imel drugih kot normalne za na cesto, s katerimi pa raje ne grem več na dirkališče "slabe izkušnje". Za progo sem ostal brez besed in se definitivno poskusim letno vračati. Spodaj pa še en posnetek turistične vožnje.
 3. Odjavljam se iz zadnjih dveh dirk. Meni precej pozna ura med tednom pa še pomanjkanje volje do moda. Se raje 💤dobro .
 4. Srečno zdravo uspešno leto 2019 ter pa velik predirkanih kilometrov želim vsem
 5. Grebenc Gašper

  GHD

  noro ja. Planiramo it gledat. Pa očitno paviljonček zraven glede na vremensko napoved kje je pa najboljše za gledat ?
 6. Pozabil prilimat še mal RL vozikanja med prazniki. Po dveh letih sem se končno spet spravil in je bil že skrajni čas ker sem že fejst pogrešal in pozabil kolk fun je to ne glede na to kaj voziš ! Za ciljem izboljšanja PB ja prejsnega avta sem se gnal slabih 50 krogov brez uspeha. Probaval različne pritiske, linije celo tehniko left foot braking, ki pa sem jo hitro opustil ker se je zaradi bogih sedežev treba nekako opirati. Z lift off oversteerom sem bil na koncu zadovoljen in je šel proti koncu T1 brez zaviranja z samo spuščanjem gasa (če pa ni hitrosti na ravnini 🤣), medtem ko v počasnih 180 ovinkih tele yokohamice ne dorastejo proper semislick toyotim izpred dveh let. Nekejkrat malce zgrešena linija ampak je kar teško s tako mehkim (stock) avtomobilom vedno vtrofit. Nobeden od teh krogov na posnetku ni PB dneva, in pa ni mi ratalo tega dneva podreti PB-ja postavljenega s prejšnim civicom, razlog so pa v večini gume, saj te niso toliko radirke kot so bile na prejšnjemu.Kakšno urco časa smo zgubli ko smo čakali da so spucali progo ko je dirkalni pežojček kri spustil za kar se vidi linija neočiščenega že zvoženega peska na prvem odseku. EDIT: Še eden od zunaj T1. Drugače pa ali bo kdo v nedeljo na dirkališču Gaj? Jaz bom tam probaval zaklati menjalnik ki je bil na racelandu bolj neuporaben do sedaj v mojem primeru
 7. Valjda se spavim en krog nardit in po pou ure ostanem brez benza
 8. Me je pri ogledu dokumentarca zelo bolelo v srcu. Daleč od tega da je samo hondina krivda, je pa velik procent na njih. In zato tudi močno držim pesti in navijam, da se poberejo pa v parih sezonah pokažejo da niso za odpis. Da se razume seveda ne pričakujemo zmag ampak neko solidno predstavo z ekipo kot jo imajo na voljo
 9. Cel dan od doma in pa pozabil napisat da mi ne bo uspelo. Tudi če bi mi pa treninga nič ni bilo, Se vidimo na naslednji.
×
×
 • Create New...