Skoči na vsebino

Simracing cockpiti

play

Recommended Posts

Ta kontrukcija stane manj kot 100€ z barvo in železjem... Zdaj je samo odvisno kakšen sedež izbereš.

Tole sem sam naredil in me je prišel železje 40€, lesena pohodniške plošče 50€( ker sem tako želel, drugače manj kot 20€), barva 10€, plin za varjenje 20€... Sedež pa 120€

Tako pa izgleda:

img1085.jpg

• Odgovori 693
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

en mali update

upam da stara ne gre peglat takrat ko je dirka, ker drugače si v pi........................

No k se že glih šponamo; moj (in od dveh kolegov) igralni plac: je še v izdelavi, ampak počasi dobiva svojo obliko in namen. Če bo koga zanimalo lahko tudi odprem novo temo in povem malo več o c

Posted Images

Seko dober si tole zrihto :D[dance]

mater samo tole kar imam pa jaz namen in točno to kar želim me bo ziher stalo 5000 eur za svoj kokpit :D zato pa moram čakat nekaj časa da do takšnega denarja pridem. oz. prvo do denarja za volan potem pa dalje :D

mater samo tole kar imam pa jaz namen in točno to kar želim me bo ziher stalo 5000 eur za svoj kokpit :D zato pa moram čakat nekaj časa da do takšnega denarja pridem. oz. prvo do denarja za volan potem pa dalje :D

Kaj pa imaš v mislih? Kajti za takšen denar že dobiš po mojem nekaj kar se miga :shock:

silicijeva dolina. tole so moje želje http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8l-oi05_lwU sej dosti pod jurja bi se tudi dalo naredit samo točno tist dashboard ki bi ga js imel mi dvigne ceno :D

glede tistega miganja - sej nimam nič proti edino kar me moti je en problem. in ta je da se premika tak kot da bi v zelo razburkani vodi čoln vozo :D če avto voziš se le malo premika :D

cena bo visoka namreč zato ker tisti avto je komaj pred pol leta ven prišel in ne bo neka že stara sorta :D

tolko bo prišlo (če mi res ne uspe enega čisto stolčenegea dobit) ker novi stane 20 jurjev. in v pol leta še ni razbitih. če bi rabil audija bi ga dobil v takem času že zelo poceni :D samo če še ni razbitih :D

• 4 weeks later...