Jump to content

Photo/Video/Stream Project CARS 2


mancSLO

Recommended Posts

Mal temačna je :D , pa blede barve so. Verjetno vintage wannabe filter. Dež je pa slab videt. Ne vem, a se noben iz SMS nikol ne vozi po avtocesti v dežju? Pri takih hitrostih in toliko avtih, ne vidiš praktično nič. Nada!! Tud v rfactor2 ne vidiš nič in pelješ popolnoma na slepo, pa tam niti (še) nimaš dežnih kaplc na sprednji šipi. Tud dvomim, da bi Marjan takega zakspeeda brez pomagal takole sukal po dežju v rFactor2 [Smoke] Bolj za otroke je tole. Tam nekje, od 13-17 leta starosti, pol ga je pa že treba nehat srat, da ne bo mularija po dežju takole žgala..

Edited by 57X
Link to post

Kdo bo pa to fural, če se ne bo nič videlo in če bo nonstop vrtelo pogonska kolesa v prazno? Še dobro, da ni preveč dobrih damage modelov v simulacijah in bi po vsakem malo večjem dotiku moral avto parkirat ob cesti. Kdo bi šele potem vozil. 

Še vedno velika večina lastnikov PC(2) to fura na tipke ali pa na joypad.

Link to post

Včeraj sem se malo podil po šlajfi v multiclass in sem vozil Ferrari 488 GTE in lahko rečem, da so se zares potrudili z dirkalniki (nasplošno). Sploh ta Ferrari ima super zvok. Pa prav tako sem navdušen, da so naredili, da so zvratna ogledala (VR) aktivna ( iRacing) in ne statična kot v večina dirkačin.

Link to post

Uff, je nalivalo zadnje pol ure. [owje]AMAZING.[owje]

Af kors nekaj napak je in upam, da bodo kake popravke izdajali. Se pa bojim, da to ne bo tako, kot v AC, iR, rf2, ker tle cikajo tudi na konzole. Za vse pa dvomim, da bodo popravke delali. Upam da...

Edited by mancSLO
Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...