Skoči na vsebino

Porsche 911 GT3 Cup


markop

Recommended Posts

  • Odgovori 216
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Če je slučajno kdo spregledal novico...

Tavikend smo v Watkins. So far dobre, intenzivne dirke. Bil celo v splitu z IR3700. Bolj zadaj no  Pa naj še kdo reče, da ni Porsche Cup odlično simuliran :  

@Matjaž Murn me veseli da ti je nucal  Je pa tako kot je @markop napisal, vreme igra v IR veliko vlogo.    Bom od sedaj naprej uploadal vse popravke setupa sem, pa če komu pride prav ok, če ne pa

  • 2 weeks later...

Kaj pol kje uporabljate kej tole VRS telemetrijo ? Sem malo pokukal pa je zgolj Matjaž in Sašo v team-u. Poleg tega Sašo nima odpeljanih krogov. Zadnjič sem se malo igral po dolgem cajtu in je res lepo narejeno. Sem pa ugotovil, da premalo bremzam in sicer ene 10% sem pod tem da blokirajo gume in brmezo prepočasi spustim na nivo trail breakinga.

Ziher so g27 pedala kriva :)

Link to post

Odkar ni več free sem hudiča odinstaliral , zato kao nimam odpeljanih krogov :D

Drugače je čist cool tool samo za moje pojme mal predrag za tisto kar da. Z mal truda se da tudi drugače pridet do teh istih informacij. (iSpeed,Motec,YouTube....)Če bi vozil kakšen avto, ki ima več setup nastavitev bi ga najbrž celo še uporabljal, tako pa ... :)

Mene trenutno bolj zajebava da pridem too hot v ovinek in potem prepozno pohodim gas iz ovinka... 

 

Link to post

Na tem iRacingu ima človek včasih občutek, da se več plačuje kakor dirka. Poleti si bom stisnu eno naročnino za en mesc + en avto. Samo zato, da vidm, kaj za hudiča ima tako vrednost v tej štoriji. FFB? Fizika? Sound? Grafika? Res me firbec matra :P

Link to post
pred 1 minuto, 57X je napisal:

Na tem iRacingu ima človek včasih občutek, da se več plačuje kakor dirka. Poleti si bom stisnu eno naročnino za en mesc + en avto. Samo zato, da vidm, kaj za hudiča ima tako vrednost v tej štoriji. FFB? Fizika? Sound? Grafika? Res me firbec matra :P

Hehe, dirkaš kolikor hočeš. Če jaz pogledam iz svojega stališča in preračunam denar/ ure na iracingu, me je AC koštala več :D

Kar se mene tiče je prednost predvsem da online dirkaš skoraj kadar hočeš . Vse ostalo je pač več ali manj osebna preferenca.

Link to post

Ne vem, če sem kje prilepil link. Jaz sem dobil en motec workbook, ki je zelo enostaven za uporabo in je prilagojen RUF oz. P911 glede na omejeno število nastavitev.

Workbook:

http://members.iracing.com/jforum/posts/list/3503501.page#10080183

Mu (konverter iz IR v Motec format):

https://github.com/patrickmoore/Mu/releases

Ko je enkrat vse instalirano se v IR enostavno stisne Atl+L za vklop telemetrije. Mu sam zazna novo datoteko in jo konvertira v Motec. Nato se samo še v Motecu naloži datoteko in to je to.

Tutorial:

@57X: V novicah nekje poišči slo-racing promo kupon, če boš probal IR. Samo ne pol rečt, da je za IR zanič, ko boš +3s za njaboljšimi :P

EDIT: link

Uredil - markop
Link to post

@edgeslo tud v AC lahko dirkaš skoraj kadar hočeš ;)

@markop ne vem, če bo ta koda meni delovala, ker je že Rožič pred časom dal eno promo kodo gor in sm takrat naredil iRacing račun. Probal.. Ni mi bil všeč FFB in sem zbrisal. Žal se nisem nič ukvarjal s ffb nastavitvami, zato bom enkrat to še moral storit.

Drugač pa.. rFactor2 je, ob prehodu k studio 397, koštal €15. Lifetime online naročnina seveda vključena :) Sam za primerjavo stroškov.

Če sem enkrat prav zasledil, je na iRacingu potrebno plačati celo server za private event!? Koliko bi bil recimo strošek prvenstva Hitri Dirkač, če bi ga izpeljali na iRacingu? Tole res ni mišljeno, kot provokacija.. le rad bi si razjasnil te zadeve, da ne bom v zmoti živel :)

Uredil - 57X
Link to post

Ko sem jaz sprobaval je bilo online skoraj nič,polovico tistega kar je bilo je bil lag tak da se ni dalo vozit, kar je ostalo bi moral imeti več DLC-jev da bi lahko vozil.. Tistih par dirk ki pa sem jih odpeljal... crashfest competition... 

Ne vem koliko dirk ste odpeljali v prvenstvu, samo poceni tole v IR nebi bilo...

Evo , info pa si izračunaj :)

Hosted sessions are charged at 50 cents per hour for the session host only. You can select a 2 hour session for $1, a 4 hour session for $2, or a 6 hour session for $3. In addition, we offer a volume discount of 25% off the price once you purchase 6 hosted session in a 30 day rolling period. 
 

Link to post

Še tole. Če že furaš IR upoštevaj tole:

  • $4 iRacing Credit per Official Series C & D
  • $7 iRacing Credit per Official Series A & B
  • Maximum Credit per season is $10

To pomeni, da ti IR (z nekaj detalji) pri odpljenih 8ih od 12ih tednov v sezoni vrne $7 dolarjev za 911 Cup recimo. 4 sezone na leto in ti vrnejo 28$. Ne pozabit odbit od naročnine skupaj s popusti ;) 

 

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...