Skoči na vsebino

3. ADAC Rallye Deutschland (10.9. -15.9.)


Recommended Posts

Najdaljša preizkušnja v sezoni se hitro približuje. Hitri asfaltni odseki, kjer so pomembni koncentracija, znanje, natančnost in sreča, sestavljajo ADAC Rallye Deutschland. Pričakujejo se izredno napete borbe v in tudi med divizijama. Vozniki, ki so specialisti za asfaltne podlage, bodo tukaj lahko dokazali vse svoje spretnosti in poskusili pridobiti točke, ki so jih izgubili v Grčiji, ter si nabrali prednost za valižanske gozdove.

4Y4Onrl.png

 

Zgodaj zjutraj prvega dne, se posadke že podajo na brzince. Napovedano poslabšanje vremena in celo možnost dežja, pomeni, da je taktiziranje na suhi podlagi spet v igri. Proti večeru naj bi se vreme spet izboljšalo.
Drugi dan tekmovanja ponuja največ izziva tako posadkam kot zadovoljstva gledalcem. Najhitrejše proge se vrstijo ena za drugo, a napovedano močno deževje v jutranjih urah lahko povzroča težave. Gledalci težko pričakujejo popoldanski in večerni del, ko se posadke pripeljejo na Flugzeug Ring, izredno tehnični del, ki je dobro viden za gledalce.
Tretji dan je najkrajši, dva zaključna sklopa, ki sta sestavljena iz enega daljšega in enega krajšega brzinca, omgočata napad in agresivno vožnjo.

V vseh točkovanjih še nič ni odločeno. Vse oči so uperjene v dosedanje zmagovalce, toda ali lahko z rizično vožnjo pridobi mesta tudi kakšna posadka, ki ji prejšnje podlage niso ustrezale?

Uredil - Arne Dopudja
Link to post
  • Odgovori 50
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Najdaljša preizkušnja v sezoni se hitro približuje. Hitri asfaltni odseki, kjer so pomembni koncentracija, znanje, natančnost in sreča, sestavljajo ADAC Rallye Deutschland. Pričakujejo se izredno nape

Bravo Lojzze! Sicer mi ni všeč, ker si mi ukradel podium, ampak jebat ga   Kam je pa kej @FEHIM! poniknu?

da se ne bomo okrog assistov preveč pregovarjali prilagam skrinšot kaj imam oz. nimam vklopljeno  

glej ga glej Knox je ze zaoral ledino in odfural prvi dan...priden ;)

 

so pa kot opazam dodali nekaj novega na web page dirgame.com, saj se sedaj pod filtri najdejo tudi opcije s cim vozis in kaksne assiste uporabljas...za konxa vidim da pelje na volanu in ne uporablja assistov :D

 

zanimivo da na eventih, ko filtriras leaderboard po assistih (ALL) in (ON) se tabela zelo malo spremeni...prvi trije trenutno imajo vsi vklopljene assiste...pussyji ;)

Uredil - AliBuggy
Link to post

Aha obnavljal so.

SS1 sm prtegnu že na začetku... dobu pribitek ker sem kao enga povozu.

Cel dan so ble problem bremze, naprej preveč zadaj, potem preveč spredaj. Na vsakem stagu sm nekam bočno vsekal. Avto na srečo 100%, za potencjalnim časom pa zaostajam že pol minute pomoje.

Link to post

prvi trije trenutno imajo vsi vklopljene assiste...pussyji ;)

Izbereš "Daily event", vklopiš filter "My nationality" in "Assist ON" in vidiš, da je na prvem mestu naš Lojzze.

Osebni nimam nič proti, če kdo voz s pomočjo, njihov problem. To je pač dirka in cilj je priti čim hitreje v cilj, pred ostalimi.

Link to post

da ne bom ravno zadnji startal...se jaz za pokusino vzel prve tri do prvega servisa. Tokrat zaradi manjka casa, brez treninga z neogretim wolanom in polnim keslom bencina :D...kaj naj recem...meh...bolj sem nisanil prostor med tistim balam na cesti, bolj sem jih kresnu...v prvi sem se mal lovil, pa pri koncnem spustu mal prevec naprej letu pri bremzanju, pol je slo pa zmeri bolj...na drugi dokler posrek nisem en ovink pelal, sploh vedu nisem da je mokro...trot en :S

Link to post
  • Domc unfeatured this tema

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...