Jump to content

Simmoniti

Member
 • Content Count

  97
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Simmoniti last won the day on August 30 2015

Simmoniti had the most liked content!

Community Reputation

40 Good

Osebne informacije

 • Sex
  Moški
 • Location
  Ljubljana
 • Wheel
  Logitech Driving Force GT
 • Pedals
  Ni podatka

Recent Profile Visitors

1,306 profile views
 1. Naslednjič poglej v Event Viewer (Nadzorna plošča\Sistem in varnost\Skrbniška orodja\Ogled dnevnika dogodkov- velja v Win7, za Win10 ne vem, ampak verjetno enako ali podobno). Tam lepo piše, kateri servis ali fajl je povzročil določeno napako. Ko je meni kakše mesec nazaj sesuvalo DR2, sem ugotovil, da je napako povzročal "nvlddmkm.sys", zato sem v varnem načinu odstranil driverje za grafično karto, nato ročno pobrisal še vse direktorije in fajle od Nvidie iz Windows in njegovih poddirektorijev in Program files, ter potem v normalnem načinu ponovno naložil eno malo starejšo verzijo driverjev,
 2. http://livetv.sx/enx/eventinfo/617863_24_hours_of_daytona/
 3. Jaz si tule poiščem live stream za kakšen šport, ki ni na TV sporedu: http://livetv.sx/enx/
 4. Simmoniti

  DiRT 4

  Bomo vidli, če dela ta preload. Ravnokar sem prišel iz službe in dal downloadat tole. Čez kake 4 ure. 33,2 Gb veliko.
 5. Sedaj moraš objaviti ligo na http://steamcommunity.com/app/310560/discussions/3/ in mogoče še na http://forums.codemasters.com/categories/dirt-leagues drugače verjetno ne boš imel tekmovalcev.
 6. Darjan, ker moj rezultat ne spreminja ničesar v skupni razvrstitvi in razvrstitvi teamov, sem se odločil, da pošljem mehanike in sovoznika na dopust, ter odpeljem po spominu. Vendar me je spomin malo zapustil nekajkrat, tako da sem šel po travnikih, namesto po cesti, vendar nič hujšega razen izgube nekaj sekund, kolikor prišteje, da te postavi na progo. Na koncu niti ni izpadlo tako slabo.
 7. Sva mela včeraj s FiZikom debato, da bo treba kakšno sezono pavzirat, ker postaja nezanimivo, ker so WRC avti preveč lahko vodljivi. Razen, če ne bo morda naslednja sezona na vrsti kakšna B grupa, In zdaj so še gume ojačali, tako da ne pokajo več in lahko na Finskem z vso hitrostjo letiš direktno v drugi breg, pa ne gre guma. Ta novi reno 5 turbo se pa tudi pelje kot 4WD in ne kot RWD. Diferencial mu do konca zapreš in lahko s fzl gasom pelješ v ovinek.
 8. Saj če odstopim v Walesu, ne bom nič izgubil, ker me ne bo mogel noben dohitet po točkah.
 9. Eto, odpeljal včeraj prve tri proge in danes vse do konca, taktično, brez napak, ravno toliko, da bom po vsej verjetnosti na koncu drugi, s tem pa obdržim tudi drugo mesto v skupni razvrstirtvi. FiZika loviti se mi je zdelo brez veze, ker se lahko pregriznem, pa ga ne prehitim, konkutrent Darjan je pa danes odstopil, tako, da me ne more več prehiteti. Se vidimo v Walesu. p.s. Aja, bo treba počas v penzijo, ker ne opazim nobenega napredka več pri svoji vožnji.
 10. Vidim, da je Nivek s svojo micko že zvozil kompleten rally. In časi, ki jih je postavljal so naravnost odlični, tako da sem precej vesel, da vozim WRC. Še s tem bom verjetno imel problem biti hitrejši. Čestitam za dobro dirkanje.
 11. Končano, sicer brez kakšne večje napake, vendar s precej majhnimi, ki so me stale skupaj kakšnih 20 sekund. Na koncu se mi je sicer ponudila priložnost, da prevuamem vodstvo, vendar avto enostavno ni šel več dovolj hitro, da bi ujel še tistih par sekund. Sicer sem pa vesel, da se je izteklo tako, kakor se je, še posebej, ker so mi danes zjutraj v igri izginile vse lige (okrog 15), v katerih sem sodeloval. Hvala Arneju, ker me je postavil nazaj, da sem lahko tole dokončal.
 12. Zgleda, da imam en čuden problem. Pred kake pol ure zaženem Dirt Rally in v menuju, kjer so lige, ni bilo več ničesar. Zgleda, da sem mel preveč tega tam. A je kakšna možnost, da me uvrstite nazaj in da tole nekako dokončam? Ne vem, kaj zdaj pomeni to, da sem med rezultati prvih osemih prog še vedno vpisan, v listi memberjev me pa ni.
 13. Če koga zanima, sem pripravil eno za vse odprto ligo, sestavljeno iz vseh prog vseh šestih držav. Vsak teden nova država. Vozite lahko po želji katerikoli avto, razen modernih igračk, ki so vsaj zame precej dolgočasne. Restarti so dovoljeni, checkpointov ni, servis je vsako drugo progo, namenjeno je predvsem zabavi. https://www.dirtgame.com/uk/leagues/league/30080/no-modern-cars
 14. Brez takih in drugačnih substanc, prosim. Bo treba doping kontolo uvest.
×
×
 • Create New...