Skoči na vsebino

Live for Speed

play

Recommended Posts

Meni osebno je vsec, da imas na vseh avtih toliko nastavitev iz preprostega razloga, da se iz tega veliko naucis o dinamiki avta, pa se vec stvari je za studirat in sprobavat :). Same fizike se meni se vedno zdijo najboljse na trgu. Ja, assetto corsa se bolj pribliza minimalni hitrosti v ovinku v primerjavi z realnostjo, ampak to se nic ne pomeni. Feedback avta, ko gres cez limit je v lfsju po mojem mnenju neprimerljivo boljsi, v primerjavi z iracingom pa sploh, zato mam se vedno upanje po novem updatu in ponovnem vzponu lfsja :)

Tanov westhill je pa fenomenalen. Geometrija proge je zlo zanimiva in mas obcutek, kot da vozis en drug sim (tudi luknje so narejene tako kot je treba) :) Pa se 2 karting proge sta na voljo :))) direkt za FO8, hehehe

• Odgovori 99
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Knight Rider

Po zelooooooo dolgem času inštaliral tole. Še zmer zabavno   

Tudi če je tema o LFS praktično mrtva, jo bom malo osvežil s samoreklamo Danes zvečer je dvourna endurance dirka z baby-gtr avtom (ultra-lahek, ca. 200hp, fwd) na eni daljših prog v LFS (za tiste,

Posted Images

• 3 months later...
  • 3 months later...

Dobra stara :) Ravno zadnjič brskam po starih videih, pa sem našel tole. Konec golden years za LFS. Zadnja dirka 3id s Hugom in Basfordom na čelu. No tukaj je moja bitka z Nikijem za lead v GT1 (Jaz sem v ekipi LowLandLions aka Inex), ki se je končala zelo klavrno, ko sem kot kak noob vžgal v GT2 Mariusa Golombecka v zadnjem krogu stinta. Še pred tem me pa Niki v svojem slogu umazano porine iz proge...

Smo bli pa mladi in f***jeni, da smo takole celo noč vozili :D

Uredil - terga
  • 1 month later...