bremzy 0 Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Jaz njega na moji desni nisem videl. Kot sem napisal zadnjiÄ, ko sem pogledal sta bila obedva z mano. Jaz sem ĹĄel po liniji se tudi na sliki vidi. I will do my talking on the race track! Link to post
mAxL 1,106 Posted November 22, 2007 Author Share Posted November 22, 2007 Moj video iz štarta druge dirke!...žal ni zvoka, moment je treba počakat...da se spodaj pokaže save as! Pred mano sta Denis(levo) in Bajs(desno)...od odzadaj pa prileti utrinek Download Link to post
McBajs 8 Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Mater, ta bmw bo treba nekak omejit na štartu In pa tako je Denis, to ni F1 ampak WTCC in v tem razredu se pač samoumevno pričakuje fullkontakt. In pa če si ti zletel ven zarad nekoga drugega,to še ne pomeni da je bilo zanalašč (kot si se lahko sam prepričal). Nisi edini ki se mu je to naredilo, pritožuješ se pa samo ti. Vse to govorim samo zato, ker ti hočem povedati da drugič se najprej dodobra prepričaj kaj in kako se je zgodilo, nato pa obtožuj. Pa brez zamere. Link to post
igi 51 Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Moj video iz štarta druge dirke!...žal ni zvoka, moment je treba počakat...da se spodaj pokaže save as! Pred mano sta Denis(levo) in Bajs(desno)...od odzadaj pa prileti utrinek Download he he kaj poskočjo vsi trije Link to post
bremzy 0 Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Mater, ta bmw bo treba nekak omejit na ĹĄtartu In pa tako je Denis, to ni F1 ampak WTCC in v tem razredu se paÄ samoumevno priÄakuje fullkontakt. In pa Äe si ti zletel ven zarad nekoga drugega,to ĹĄe ne pomeni da je bilo zanalaĹĄÄ (kot si se lahko sam prepriÄal). Nisi edini ki se mu je to naredilo, pritoĹžujeĹĄ se pa samo ti. Vse to govorim samo zato, ker ti hoÄem povedati da drugiÄ se najprej dodobra prepriÄaj kaj in kako se je zgodilo, nato pa obtoĹžuj. Pa brez zamere. Ni zamer, sej sm pogledal sam sem prekasno pogledal replay. Sej pol sem videl, da te je Ĺžare butnu pol pa ti v mene in sem se ti tud opraviÄu. Vozim tko, da vidim sam cesto in tam kjer sva jest pa JeZn butlna ga nisem videl, sam prletelo je neki vame. Bajs maĹĄ prou jaz preveÄ F1 gledam pa tam se na zbivajo:) Si morem pogledati kakĹĄen WTCC:) Lp Link to post
KRUH 5 Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Zelo zanimivo je bilo zadi................puni dotiku................ Link to post
play 502 Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 off: vas berem me kr mrazi kaj delate, pa je res tako napeto, zanimivo, ma upam da se vam prav kmalu pridruĹžim! Link to post
McBajs 8 Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Uradno točkovanje: Dirka 1: 1.Slapar-10 točk 2.Manojlovič-8točk 3.Makselj-6 točk 4.Zupan-5 točk 5.Vončina-4 točke 6.Tušar-3 točke 7.Kruh-2 točki Dirka 2:1.Slapar-10 točk 2.Makselj-8 točk 3.Tušar-6 točk 4.Berlic-5 točk 5.Zupan-4 točke 6.Manojlovič-3 točke 7.Vončina-2 točki 8.Kruh-1 točka Skupno:1.Slapar-20 točk 2.Makselj-14 točk 3.Manojlovič-11 točk 4.Tušar-9 točk 5.Zupan-9 točk 6.Vončina-6 točk 7.Berlic-5točk 8.Kruh-3 točke Ekipno: 1.Knight Rider-26 točk 2.Lenuh Sporting-23 točk 3.Racing Slon-11 točk 4.Battery-9 točk 5.Seat Racing-3 točke opomba: tekmovalec "domen" predvidevamo da je Berlic. Rezultati se mu upoštevajo glede na to, da je pohitel s prijavo po dirki. Vendar pa opozarjamo da kaj podobnega v prihodnje ne bomo več tolerirali, zato prosimo pohitite s prijavami da se na naslednji dirki izognemo podobnim situacijam in slabi volji :wink: Link to post
mAxL 1,106 Posted November 23, 2007 Author Share Posted November 23, 2007 Sm dobil eno stran, na kateri so skini&proge....zdej,da bi še nekdo natuhtal, da se jih da vržti u demo(proge)...pa mislim da smo na konju Link Link to post
KRUH 5 Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Da bi se dal te proge menjat bi blo fajn....................pa da bi še prek neta delal Link to post
bremzy 0 Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Ful dobr napisan povzetekm kr tk naprej McBajs;) Link to post
igi 51 Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Bravoooo za opis, je pa ena napaka not, nisem favorit za prvaka Če ma kdo replaya pri roki naj jih da na net, dokler ne izberete izdelovalca videov Link to post
play 502 Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 BRAVO! Res lepo spisano, le tako dalje!! :wink: Link to post
KRUH 5 Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Odličn kot vedno........... Link to post
igi 51 Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Evo replaya iz obeh dirk za tiste, ki se je niste mogli udeležiti Deluje tudi v polni verziji. replay dirke 1 & 2 Link to post
Recommended Posts