Skoči na vsebino

SLOR in GTSS Skupni piknik?


play

Recommended Posts

Nadaljevanje iz volanske dodobra vojne!

Kot sem omenil, mi iz GTSSja oz rečeno kateri skupaj igramo GT Sport, se odločamo, da se prvič vidimo, vsi zaljubljeni nekje v enem delu slovenije, nam večina kr paše Raceland, sem mnenja da nas bo 10 ali več, ob enem bi pa RES BLO HUDO, če bi se skupaj kr dogovorili za skupni piknik, zbor, če bi kdo hotel voziti karte bi se enako dogovorili, sami smo se še pogovarjali, da bi imeli seboj volan ali več, sedež, in se lahko enostavno probajo igre, oz pri nas jih veliko vozi na g29 in imajo fantje željo probati še kak drug volan.

Ob enem bi vas člane SLOR prosil, oz VSE tiste, kateri so nekaj  let nazaj vozili iRacing ligo (ja še zmer sam vam nekaj dolžan...), da bi se dogovorili oz bolj želja da fantje probajo , če bi le kdo imel voljo in časa, da bi enako samo vzel vsaj pc in Fanatec volan, prosil bi za Elite, če se da, ampak vem da ni veliko folka ki ga ima, tako da lahk kr rečem če bi imel Sašo čas in voljo za volan, pa mogoče še kdo glede pcja, drugih reči niti ne rabimo.

Če vas mal mika toplega vremena, pa da se vsi spoznamo, sej  po večini SE poznamo , gre se pač za lep dan, sok, pir in podobne zgodbe, sej vemo...kam pes tace muli...

 

No če ima kdo kak posebn predlog, kdaj in zakaj, prosim javite, Hvala vsem LP Damjan 

 

 

  • Upvote 3
  • Thanks 1
Link to post

Datum, kraj, 7 perov, 6 čevapov, 5 repetničk, 4 koščke zelenjave, 3 takratke, 2 kruha, 1 kukrle za prespat, pa sem IN. Kako šteko piva, ali pa dve, bom pa s seboj pripeljal.

Link to post

Majstore, ne vem če bi jaz volan dajal da se bo folk gor izživljal.
Da kdo od znanih pride do mene domov in proba np, da bom pa tam varuška svoje opreme... no way, sploh pri tolk pira kolikor ga bo @mancSLO privlekel :D

 

 

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...