Skoči na vsebino

4. Wales Rally GB (24.9. - 29.9)


Recommended Posts

Wales predstavlja izredno velik izziv za dirkalnike. Taktiziranje bo na angleških tleh ključnega pomena, kljub tesnim rezultatom v točkovanju! Spet bodo na račun prišle posadke z izkušnjami na makadamu in pozkusile iztisniti še tiste zadnje točke za osvojitev višjih mest! Razmočen valižanski gozd se že pripravlja na zadnjo dirko letošanjega Slo-Racing Dirt Rally prvenstva!

lO9LkuN.png

Prvi dan rallya že takoj preizkusi posadke z 85 kilometri gozdov brez vmesnih servisnih con. Napovedano slabo vreme v jutranjih urah oteži že začetne napade. Del peskokopa, v katerem se odvija brzinec Sweet Lamb je privlačna točka za gledalce. Voznike si bodo v areni lahko ogledali večkrat tekom dneva.

Drugi dan z izboljšano vidljivostjo ter krajšo kilometrino omogoča več napada. Vprašljiva so samo stanja dirkalnikov in koncentracija posadk po dolgem prvem dnevu. Ko se dan prevesi v večer, imajo mehaniki polne roke dela z pripravami dirkalnika na večerni in nočni brzinec. Vreme se lahko poslabša, kar oteži vidljivost  tekmovalcem.

Tretji dan z 15 kilometri brzincev sam po sebi ne predstavlja težave, a zdelani dirkalniki ter utrujene posadke morajo biti pripravljene na boj do zadnje sekunde.

ZFrARWS.png

Štirikolesno gnani dirkalniki bodo prevladovali po hitrosti, stanje vozila in napake pa lahko marsikoga stanejo zmage.

Link to post
  • Odgovori 57
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jaz z motivacijo nimam težav. Za zadnji rally je bil bolj čas problem...za tiste, ki še ne veste...poročil sem se ta vikend.

Če pride dejansko do kakšnih razlik se pač ponovi dirko,da ni kakšnih krivic,grdih pogledov,negodovanj,zamer,obtožb,vojnega dobičkarstva,trgovine z belim blagom,terorističnih dejanj,3.sv.vojne...ali b

Tako. Prvenstvo je zaključeno. Hvala vsem udeležencem ter ekipi. Nekaj smo se naučili, malo je bilo treba improvizirati ampak mislim, da overall zadeva ni bila tako slaba. Igra je še v povojih, pravta

Posted Images

Sam tale Knox pa Domc sta pa res prov zleht s temi postavitvami. Predvidevam, da bo tukaj v igri dobra strategija ter tri tone dobrih zivcev, ki jih pa pri meni ni ravno v izobilju :roll:

 

Bo zanimivo tole, mam pa v rokavu se skritega aduta...hvala Simmoniti [fbi]

Uredil - AliBuggy
Link to post

Alija vprašaj, če ti posodi. Lahko pa se čez vikend malo poigram in odpeljem kakšen Wales rally z F2 in pogledam,

na kakšnem setupu lahko svoje čase, ki jih imam tam, izboljšam. Ampak to velja za moj način vožnje.

Mogoče bo ustrezalo tudi tebi.

Aja, poišči me na Steamu (imam isti nick, kot tule), dodaj me za frienda, pa se lahko potem tam meniva.

Uredil - Simmoniti
Link to post

Kwa je zdej to Murn...nema...si tolk bliz prsu po tockah, da bo tale Walles odlocilen med nama za skupno razvrstitev. Jaz sem moj desni shifter ze konkretno podmazal, da se ne bo spet zataknu kot v Nemciji...tko da bo tale zadnji boj kar na noz ;)

 

Seveda ti pa zelim cimmanj bankin...pa mehankarje kupit top tier, kdor se ni. Tukaj bojo svojo placu krepko zasluzil se mi zdi :D

 

 

Link to post

Hvala, Simmoniti. Je bilo bolj v hecu, kot zares :D Bom dobil ban od FIA, če bom špijuniral po tujih garažah, hehe ...

da ne bo ta famozni adut zdej postal vroca zerjavica in trn v peti vseh v F2 grupi :)

Simmoniti mi je vceraj poslal ene nastavitve za Pedzojcka, ki so mu v Grciji zboljsale case in sicer je zaprl diferencial, za razliko od mene ki sem ga odpiral....ko sem tudi jaz probal z novim settingom je bilo dejansko hitrejse ampak spet malo drugace za jemati ovinke...bo treba se mal potweekat in se privadit na vse ;)

Uredil - AliBuggy
Link to post

Danes je daily z WRC fiesto na Walesu, ce hoce kdo iz F2 tabora vidt kako se nasi soborci borijo s tem novodobnim AWD cudom. Moji prvi obcutki so taki, da se zadeva za razliko od F2, da v ovinkih dosti bolj korigirat (prizanesljivo), ce ga malce bolj nerodno vzames... je pa precej zivahna zadevca tudi tole tako da ni sale ko vozis na meji. Kar vsecno moram priznat. Je pa za razliko od mojga pegija treba dost bolj saltat, ce ces kaksno dobro brzino met...moj francozar v koncno prestavo skor nikol ne pride (ja vem ...postudiri ze enkrat setupe Ali lenuh)...ker obmocje do 12K obratov ima tako svoje prednosti kakor tudi slabosti...

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...