Skoči na vsebino

Spa Francorchamps - 8.3.2015 [testna dirka]


Recommended Posts

a to so neuradni rezultati haha hec

 

Odkar je prisel SPA v aseto sm odpelja 10 krogov... danes pa kar nekaj kilometrov naredil+setup naredil vsaj neko osnove da se lahko rece da se pelje ok..koliko je sam setup dobr ne vem,vem pa da nism mel slab ritem prvih krogih.Cestitke prvim ste res prehitri za mene,časa in treninga je še več kot dovolj da pridem dobro pripravljen na finalno dirko.Sm pa proti koncu kr skor zaspal za volanom me je gasper po konci drzal ko me je lovil sm mogu potrpet [ok]

 

p.s upam da bo pred finalno dirko še kaksna testna dirka vsaj zadni teden pred finalom bi lahko bila

Link to post
Deli na drugih straneh

Mislim da še od Nurburgringa nisem imel časa odvozit testne dirke, tole je bilo zlata vredno za uradni event.

 

Pri okrnjeni konkurenci P1 v quali in dober štart, po nekaj krogih sem imel že kar veliko prednost, zato sem počakal fante, da vidim kako bo v gužvi. Sledila je zanimiva druga polovica dirke, sploh nekaj krogov z Matjažem je bilo odličnih.

Za Alena pa je zmanjkalo krogov, da bi ga poskusil napasti :)

Link to post
Deli na drugih straneh

Hvala fantje za lepo dirko.
Bil je dober boj z Troštom, ki je mel očitno setup bolj nastavljen za ravnico saj sem ga v srednjem delu zlahka sledil =).

Ko mi je le enkrat uspelo zvoziti Eau Rouge brez da bi izgubil par dolžin avta, sem poizkusil Rosbergov manever, ki mi je zaradi fer vožnje sotekmovalca tudi uspel.

 

Malo sem se zafrknil s setupom, saj nism pričakoval se bo proga tako kmalu pridobila na oprijemu, zato sem imel velike izgube v hitrih ovinkih.

Zanima me tudi kako je z vračanjem v boxe v kvalifikacijah, je potrebno odpeljati krog, ali se lahko vrneš v boxe z ESC tipko?

 

PS

Za naslednjo sezono lige iščem ekipo, tako da če komu manjka član z veseljem vskočim v team.

  • Upvote 1
Link to post
Deli na drugih straneh

Morem rečt da sem kar zadovoljen s tem povratkom na dirkališča :D

 

McLarna sem res kar dobro gnal, samo pri vseh ravninah in pospeševanjih ni ravno konkurnečen mercedesu na dolgi rok......je pa odličen v ovinkih in se vsaj da ostat blizu ter prežat na napake sls-ov.

 

Q: Kar dobro za mclarna, p2 takoj za erženom 0.2......bi se dalo še malo optimirat, čeprav bo težka v boju z merčedesi.

 

R: Dobro, vednar slsov se je težko obranit, malo je Murn na koncu popustil tako da sem zasedel p3....pace je bil kar dober 2nd fastest lap......mclaren je kralj ovinkov in nevtralne lege :D

 

Krilca sem mel pa 0 spredaj zadaj 2, drugo pa nič takega kar ne bi mel že na nekaterih prejšnjih dirkah....

 

Lepe borbe spredaj in fajn dirka, vrnilo se je nekaj veselja za racing ;)

  • Upvote 2
Link to post
Deli na drugih straneh

Zame je bla to prva non public server dirka sploh, GT3/GT2 avtov pa skoraj ne vozim. Na začetku sem vozil bolj zadržano, da ne bi razbil avta. Nekaj je pokalo tam v 1. krogu, v lasorsu in kasneje na kemel ravnini sem tudi malce trznil, ko je enega odcentrifugiralo v ograjo - sem se komaj izognil. niti nisem vedel kako bo z gumami in sem šele proti koncu malo več tvegal. enkrat sem se potem zavrtel in gas naprej za Davidom  :P V zadnjem krogu sem si potem dal duška in dosti bolj sproščeno odpeljal. Super je blo za prvič, le kakšen duel bi si še želel haha  :D

  • Upvote 1
Link to post
Deli na drugih straneh

Aja pa štekalo mi ni nič, 100 fps skoz, nimam nobenih pluginov, razen pitlane penalty.......je blo vse gladko (probleme sem mel ko sem mel ene plugine, je proti koncu štekalo, odkar nimam, ni težav zaenkrat).

Link to post
Deli na drugih straneh

pri meni tud delovalo BP presenecen biv ze zadno prvenstveno dirko je biv v 2 ali 3 krogu freez potem pa bp dalje da sm lahko lovil ostale.. Komaj cakam 1.1 updejt da upam da so te tezave zgodovina. Alen se bomo loh zmenil hehe jz sm ze celo prvenstvo oz po 1 tekmi sam v ekipi pa mislim da ne bos tezko dobil nekoga ker jih kar nekaj poznam ko so sami v ekipah

Link to post
Deli na drugih straneh
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...