Skoči na vsebino

1. Nurburgring GP - 9.11.2014


Recommended Posts

Hja, P3 v kvalifikacijah. Bonča je bil itak cel vikend prehiter, sva se pa imela s Troštom :)

 

Soliden štart, zadržim mesto, potem pa nekaj krogov sledenja Bonči in Troštu. Ko sta se začela napadati, sem pomolil še svoj nos zraven. Sicer sem držal linijo, a bi verjetno lahko malo počakal... nato sledim Bonči, dokler ne naredi napake na izhodu iz T1 in grem mimo. Vozil sem mogoče 0.3s hitreje in ker sem šel v boks, nisem mogel sanjati o boju za zmago.

Potem sem pa pameten ratal, saj nisem natankal avta, zato sem šel 2x zaporedoma v boks :D

 

No, pridem ven in začnem hotlapat. Časi so bili odlični, a sem si nabral toliko zaostanka, da sem prilezel "samo" do P5.

Samo z enim postankom bi verjetno bil drugi, Bonča pa je bil klasa zase. Bravo!

Link to post
Deli na drugih straneh
  • Odgovori 442
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

NEKAJ SLIK                        

Lahko samo rečem, kapo dol vsem, ki tole organizirate. Sam sem fural ligo v Gran turismu in vem koliko dela je, ki ga noben ne ceni in se ga ne vidi, da so potem ob nedeljah dirke, kot se šika in je f

Js sm bil 1. , trošt 2., zokid 3. ostali so pa disconektal. 

Posted Images

Ka naj rečem, mučna dirka. Sem že vozu dvakrat daljše pa niso bile tako težke. Frejmi so mi vedno bolj padal, zadnjih 10 krogov hreščanje in frejmi med 30-50 iz začetnih 120. Milsim prizadeto. 

Imel sem taktiko brez postanka ki se je obrestovala. P4 iz 14 mesta mnde :D Tak da napeta in dobra dirka ampak res mučno in zaradi frejmov hejtam kunos dokler ne porihtajo.

Link to post
Deli na drugih straneh

Čestitke podiumu in vsem ki ste končali dirko [champ] .

Moja taktika je bla še bolša: Iz qual hitro nekaj kliknil in hopa: Qual set na štartu dirke [jezik12] .

Drugi krog po hard in mučenje od P24 do P13 al 14 na koncu. 

Tako da verjetno sem prvi v zgodovini dirkanja z taktiko 2 kroga soft in 36 hard.

Link to post
Deli na drugih straneh

Odlična dirka za mene včeraj!

Q: Ni mi blo jasno kako delam tko slabe kroge, potem pa vidim da so tut ostali počasnejš kot na pre-Q, tko da kar presenečen nad P6.

R: Na štartu prehitim team-mate-a in po par krogih še Papsa. Potem pa dolgo na P4, konstantno cca. 2s za prvo trojico. Kar nisem mogu verjet :) No počasi sem začel študirat da mogoče pa ne grejo vsi v boxe :) Namen sem imel ostati do cca. 21-22 kroga zunej, ampak sem bil švoh z bencinom, tko da pit po 19.krogu. Ta patent za boxe med dirko je polom - da ne moreš pred dirko nastavit kaj hočeš al kaj podobnega. Tko da ene 5s več zapravim v boxih. Potem sva se še s Troštom lovila in dotaknila. Malo pozno sem zaviral v šikano, ampak sem bil sigurn da me vidiš, ker sva bila pomoje bok ob bok. Sori, če sem zajebal, bi prou rad videl replay. Šipa cela, podvozje tut. Prehitim Selčana za P4 in začnem šparat bencin, nakar Eržen pelje 20km/h po progi, ga prehitim, on pa za mano :) Sem švical zadnje 3 kroge, ful :D No in nato še Janko brez bencina, tko da P2! [champ]

Kot da bi zmagal :D

 

Drugače pa na štartu 40fps, med dirko pa cca. 55fps, brez zatikanj, brez padcev in ostalih nevšečnosti, ki so se drugim očitno dogajale.

Link to post
Deli na drugih straneh

No ja... bi lahko bilo boljše...

 

V torek mi je crknu pc, in je bil v temi, nič ni delalo, niti biosa nisem videl. 

v sredo mi je magično uspelo usposobit da je ssd normalno odzival, a kaj ko je v četrtek zjutraj dokončno crknu. v petek prišu popoldan domov, formatiral system na nov ssd in inštaliral špil ki ni bil pravočasno dol za qualy, tako da, še sreča da sem uspel v soboto sestavit normaln krog in se tako uvrstil na dirko.

 

Nedelja, in qualy, no ja... vem da bi lahko še bolje, a ni šlo, mislim da P15.

Dokaj dober štart, presenečen nad kulturo v prvem in drugem zavoju, a kaj ko sem v četrtem dobil polno od zadaj od Mariča (prijava sledi) in mi je pokvaril avto, takoj v boxe na popravilo, se vrnem na progo kot predzadnji (P23) in nadaljevala se je pot navzgor...

Vmes sem prehitel kar nekaj vozil, nekateri ste se izločili pred mano sami v pesek, najlepša hvala Pipanu, ki se nikakor ne znajde in ne ve kaj pomeni, korektno vračanje na progo, prvič sem ga komaj zaobšel, naslednjič pa se mi je dobesedno počez nastavil in se zaletel vame, ter me zrinil iz proge v T2, HVALA TI! tako sem izgubil 3 sekunde kar pomeni da bi lahko prehitel še na koncu Mariča v zadnjem krogu.

Domen, upam da nisi mene mislil z omenjeno situacijo, ker se nisva niti dotaknila (no, mali si me porinil pri izhodu iz T1)

drugače pa, izbira Hard gum ni bila naboljša, saj sem naredil slabe 2:03 kroge, a vseeno celo dirko dobesedno brez lastne napake...

 

končal na dobrem P9, Glavač, kaj si premal natanku :D

hehe

 

se vidimo, čez 2 meseca ;)

 

EDIT:

sem pa tudi jaz imel res velike težave z zvokom in grafiko.

zvok iz igre je spremljalo nenehno hrščanje presketanje in pokanje (zvok podoben pokanju elektrika), zvok je bil prisoten v prvih 3 prestavah in v četrti nekje do 4500rpm, naprej in v 5/6 pa tega ni bilo, ful čudno!

poleg tega pa je začelo vseskupaj dosti zatikat, sama grafika ni bila problem, ker je dosti zmogljiv računalnik, tako da sem prepričan, da je prišlo do neke preobremenitve iz strani strežnika. kakor pač, uspelo mi je korektno zaključit boje v zadnji tretini dirke, brez da bi povzročal nekorektne težave drugim ;)

Link to post
Deli na drugih straneh

Šipa cela, podvozje tut. Prehitim Selčana za P4 in začnem šparat bencin, nakar Eržen pelje 20km/h po progi, ga prehitim, on pa za mano :) Sem švical zadnje 3 kroge, ful :D

 

To sem bil jst :D Za 15 sekund mi je zaštekal ekran. In pol se kar naenkrat na travi znajdem in se peljem proti cesti. Sm mislil, da jih bom dobil od zadej, tko da sem te potem kar spustil naprej v naslednjem ovinku, ker bi me itak prehitel, če bi se normalno vključil na cesto...

Link to post
Deli na drugih straneh

Jaz sem ze na qualijih imel probleme z frejmi in nikakor nisem uspel naredit zadovoljiv krog, tako da sem pristal tam nekje okoli P20.

 

Štart soliden, malo previdno v prva dva ovinka, nato veliki kreš pred mano, nekako uspem vzet čisto notranjo linijo, da se izognem situaciji in mi pred mano voznik cukne v mojo stran in zadaneva. Dobro nisva mogla nič naredit, čisto dirkaška nesreča, posledica izogibanja nesreči. Peglam naprej skupino ki mi je ušla, ko jih dohitim, opravim z nekaterimi na lahko, nato pred mano naredi Gantar, napako in se mu postavim cisto ob bok, ampak, ker očitno ne ve da ima pogled levo in desno ,on kar prosto po prešernu zavija v ovinek kako da je sam na stezi , me zabije v zadnji bok avta, in mi uniči zadnjo šoštango in spoljel, pa tudi toto preklemano sprednjo šipo,kot da nimam že problemov z frejmi itd........dobro, pol počasi in mučno vozim naprej in ga do P16, čas za bokse, opravim z zadevo in gasa naprej, pol pa žiciranje z zvokom, ker sem vozil na slušalke mi je po treh krogih  že šlo čisto na živce tisko preklemano pokanje in cviljenje v uhah, tako kot da bi ti kateri z iglo v bobenček štohal. Malo pred koncem še me dohiti Grča in me po moji napaki malo na grobo prehiti. Domen tebi gre na jetra nasilno prehitevanje praviš, ti delaš isto, tiščal si me izven steze in če bi jaz bil taki mandeljc kot si ti bi samo malo trznil z volanom in bi ti šel malo na travico pogledat kako je tam. Tak da prvo pri sebi poštimaj v glavi kak boš delal, pol pa tukaj tuli na druge.

Na koncu kot sem uspel videt še privozil P18, ampak ker je Peku zmanjkalo benza in še Trošt mislim da je odstopil pred ciljem, tako da sem priklepal do P16 mislim da, ni pa točen podatek.

 

 

Aja še je kdo imel en beli skin, meni je zdaj pa nevem kateri je to bil, ni imel skina, avto je bil beli, morem na replay pogledat

Link to post
Deli na drugih straneh

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...