Skoči na vsebino

Porsche SuperCup [2014]


mAxL

Recommended Posts

  • Odgovori 248
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Statistika in rezultati Red Bull Ring! Lp

Jutri zvečer moramo kaj povadit, poršejčki so že živčni v garažah in hočejo piskat po progi

Pa kva delate? Sred ravnine takoj po štartu je že pokalo. Madona kdaj se boste naučil da je treba mal tud na druge gledat, ne pa sam rint u tri krasne. Če prepozno zavirate se ne ustavte tako da se za

V glavnem dirka kot sem pričakoval v smislu izpada, napake skoraj niso bile dovoljene. 7. mesto je po mojem bolj sreča kot znanje, ampak naslednja steza pa upam da bo boljše.

Čestitke Marinu in Jocotu, ki sta bila razred zase.

Link to post

Marin je bil danes odločno prehiter, sploh 2. sektor ponavadi kar 0,4s :) Poljudio do kraja hehe. [izgovori on] No ja mogoče bi skužil tisti del z več krogi treninga a se mi ni dalo... [izgovori off]

  • Upvote 1
Link to post

Lepo je blo dirkat po 1 letu :P, 6 mesto max več ni šlo pa še to zgolj ker so drugi delali napake hehe, bi pa rad pohvalu Gantarja za res lepih 30 min sva se lepo borila, oziroma pomojem me je imel čes glavo hahah SORI a bilo je super.

  • Upvote 1
Link to post

Bila je dobra dirka samo sta sam zeznuo sta sam stavio radiator na 4 pa sam bio dosta spor po pravcu pa sam morao bit dosta skoncentriran za zavoje :) cestitam svima ostalim vozacima na dobroj dirki.

Zao mi je sta nisam mogao vozit A1 ring jer sam bio na putu pa izvinite

  • Upvote 1
Link to post

Tole je bilo boljše kot sem pričakoval, sploh ker sem že mislil da bom zamudil :)

Progo poznam od prej, vseeno pa je treba naredit nekaj krogov, da dobim pravi občutek z avtom. Pričakoval sem P5, mogoče borbo s Troštom, ki pa je bil po časih prehiter. Potem sta pa gospon Vedran in Ajdovska gospoda naredila napake in kar naenkrat sem bil na P3. Vedran mi je dolgo dihal za vrat nekje na 2-3s razlike, takrat sem tudi začel vozit hitreje, proti koncu dirke sem celo zavohal 2:06, a sem naredil napako (beri poljubil zid) in zadnja dva kroga je avto šel skoraj 2s počasneje.

Druge stopničke zapored, zdaj se bom pa moral začet trudit :P

Now lets go to Spa! :)

  • Upvote 2
Link to post
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...