Skoči na vsebino

Assetto Corsa


mAxL

Recommended Posts

Pomojem bi rabil kakih 100 ur skupno da bi se res naveličal trenutnih prog/avtov. Meni je fizika in to kar lahko narediš s setupom avta res samo po sebi zanimivo. rFactor peljem samo še zaradi dirk, v AC pa je užitek sama vožnja.

Ko pride ven multi bomo pa itak zageekali da bo joj :D

Link to post
  • Odgovori 7,1k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Okayama je zrihtana in je vam na voljo tukaj. Povejte svoje mnenje, da vidm kaj mi je uspelo narediti v 9 mesecih.

Lep pozdrav fantje. Imam nekaj novega za pokazat. Nova proga v izdelavi:  

Hehe...moral sem;  

Posted Images

Ja, je fino, če imaš čas in se lahko po 5-6 ur na dan drkaš za volanom. Pač, meni časovno to ni mogoče, kar pa ne pomeni, da nebi, če bi lahko :)

Trenutno sem se zaljubil v X-bowa in ga gonim po Imoli. Stock nastavitve, 30 stopinj in 15.00 ura. Pa gasa, ker je tak užitek, da je joj. Avto je vrhunsko uravnotežen, ravno prav hiter zame, da je užitek popoln. Trenutno sem na meji 2 minut, je pa še fore prevsem v zgornjem delu proge, pred in skozi šikano. Tam mi včasih rata odpeljati lepo, večinoma časa pa me razmeče naokoli, če pretiravam :) Ampak se ne dam, ma da pridem vsaj na 1.57.xxx. Verjetno bo potrebno kak setup spremenit, da bo šel avto lepše čez robnike.

Na hitrco sem sprobal še Zondo po Imoli, je hud brutalen stroj, za katerega bo pa potrebno še pa še vaje. Sam ga vozim recimo kot po jajcih, čas ni omembe vreden, 1.40.9xx, samo ima avto še potenciala.

Kontra, sem pa sprobal BMW M3 E92, ki me je razočaral. Se vidi, da ni avto za na stezo. Guga se kot noetova barka, zavore za en drek, sprednji konec mi ves čas beži iz ovinka, skratka ni mi všeč [jezik12]

V glvnem, če bi imel čas, priznam da se nebi odlimal od špila, ker je res poezija za vozit. Pa kot je napisal Bonča, kjer so še ostale proge in ostali avti.... Ojej, še dobro da počasi izhajajo dodatki [ok]

Link to post

Tudi meni je nekoč veliko pomenilo da sem bil prvi. Kaj je v temu zabavnega, da se voziš pred vsemi in praktično hotlapaš iskreno povedano ne vem več.. Tko, da bonča če je tebi to zabavno ti noben ne brani, da drkaš kroge kot nor.. Sam zadnji dve leti komaj najdem kakšno uro v tednu, da se usedem za računalnik in odpeljem kakšen krog,.. včasih, ko nisem imel toliko obveznosti sem to počel tudi iz samega dolgačasa.. Sedaj so mi pač bolj važne druge stvari kot pa vožnja na prvem mestu. Tko da z veliko večjim užitkom upalim rf2 in se povežem na kakšen public server in se enostavno podim na dirkah, in občasno kakšemu osebnku spolno nadlegujem njegovo mamo.. To mi je v veliko večji užitek kot pa lovljenje stotink in tisočink, ki so zgolj same sebi namen.. če sploh...

Link to post

Ampak trenutno lahko počnemo v tej igri samo to,da lovimo tisočinke,ker smo že tak nadrkani,da me je kar strah,da se pojavi multi :D Ravno kar sem stopil iz avtomobila in ti povem,da je bil pravi užitek nabijati kroge,pa še sam sem bil na dirkališču.Slišati je bilo samo hrup mojega avtomobila :D Super. Skratka,komaj čakam na novi update in novosti,ki jih bo prinesel ;)

Link to post

Mi je pa vmes ratalo celo porihtati volan. Tale Fanatec ima očitno težave sam s sabo in gonilniki. Imel že nameščene, pa se je kar od nekje spet pojavil G25 v Fanatecovem setupu?? Pobrisal sem vse, ponovno naložil firmware in driverje. Sedaj dela kot pasulj :) Tudi šaltanje (končno, končno, KONČNO!!) [dance]

Zdaj pa v miru lovit sekunde.

A Steam skupina še obstaja? Me kdo povabi, ali kako to gre? (Rokovnjac77) Hvala.

Link to post

Pomojem bi rabil kakih 100 ur skupno da bi se res naveličal trenutnih prog/avtov. Meni je fizika in to kar lahko narediš s setupom avta res samo po sebi zanimivo. rFactor peljem samo še zaradi dirk, v AC pa je užitek sama vožnja.

Ko pride ven multi bomo pa itak zageekali da bo joj :D

Še več... hehe

A kdo kupi ta prav kart, ga prodam. Jst bom samo še AC vozu ;)

Link to post

Na hitrco sem sprobal še Zondo po Imoli, je hud brutalen stroj, za katerega bo pa potrebno še pa še vaje. Sam ga vozim recimo kot po jajcih, čas ni omembe vreden, 1.40.9xx, samo ima avto še potenciala.

Pejd na moji spletno in si dol potegn dober setup.

@Gregor, nevem, zmage štejejo ;)

Saj je tudi meni dirkanje kolo ob kolesu itak najbolj zabavno, če si sam spedaj itak samo čakaš na svojo napako, ki ob padcu zbranosti še prehitro pride. Saj tudi jaz nimam več časa na pretek, in mu ga tudi ni potrebno imeti, saj imam že ta "dodelan" feeling ko v zelo kratkem času potegnem iz avta največ mogočega. Nimam časa da bi delal svetovne rekorde (no upam da kak vseeno pade), zato tudi meni je vse skupaj le v čisti užitek (ampak vseeno, zmage pa še vedno štejejo ne, to je rekel že Senna).

Link to post

Nevem, meni iskreno povedano več pomenijo dobre borbe na nož, kolo ob kolesu skozi ovinke, priprave na prehitevanje, kako bom upalil kontra linijo ko se zasledovalec odloči prehitet, da ga bom takoj za ovinkom spet prehitel itd., kot pa same zmage. Se zgodi kdaj da pridem pri rF2 na server, pa so bolj loleki gor in sem npr. sekundo pred vsemi - grem na drug server, ker je še 10 krogov preveč, da bi se zgolj sam s sabo ukvarjal.

Dobro da smo tu na Slo-Racing dirkači vseh rangov, tko da se bo sigurno dobu kdo približno enako hiter, da se bomo klal celo dirko :D

Link to post

Malo prej probal in kar zanimiva aplikacija.

Kot eno hotlapanje,kjer moraš prehiteti tistega,ki je po času za eno mesto pred teboj!Je v "beta "fazi,kjer ne vidiš še tvojega časa,niti ne veš na katerem mestu si( to bo naknadno ),ben za kratkočasit se je kr uredu.

Uradna stran asseto corse,kjer moraš biti registriran

http://www.assettoco...215/#post-30806

Zaenkrat vozim ferrarija na silverstonu; 1 14 6 brez pomagal. [champ]

ps. naredil 1 13 8 in zdaj piše moj čas za premagat,zgleda da sm prvi :D ...........pomoje od petih prijavljenih [krniki]

Ko enkrat prehitiš,moraš iti vn pa spet notr ,da ti naloži drugega"boljšega "pred teboj.

[it]

Tako to zgleda.Tukaj sem sam mugello-ferrari

zwhx.jpg

Tukaj pa moj nasprotnik za ga premagat BMW GT2-IMOLA

2k21.jpg

Link to post

Probal še valelunga s ferrarijem 458 uklopit abs pa tc ingame,ker ima to serijsko in ti to ne pokaže kot pomagalo pri tvojem krogu.Vozim pa brez vsega sedaj.Ta abs prav zaduši "netkar pro filling" bremzanja.

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...