Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Evo, sem kar odpeljal Novo Zelandijo, ker kasneje ne bo časa. Sem poizkušal bit malo bolj previden, da se kje brezveze ne razbijem. Spoiler alert: Koncentracija popustila na 9. stage-u. Br

@AliBuggy a si mislu kaj takega: Idrski radar Če baš nucau, kr pawej Ti kamut jest al pa @v4n4d4j? rajde gawariwa. "Tri liwu", "Teš kat balan!"

Evo. Glede na to, da sem prejšnjo dirko ponesreči izpustu in s tem zgubu pike za skupni seštevek, sem se odloču, da odpeljem tale rally malo drugače, bolj za uživancijo. 😎 Ta avstralija ima take

Posted Images

Aja, najmanj lol xD Do prvega servisa, kolikor mi je znano.

Vem, da sem nekajkrat bil na silo prekinjen med vožnjo oz. po SS, kjer še ni blo servisa, pa sem mel na konec DNF.

Nivek, zanima me kaj se zgodi v primeru, da nekdo želi odpeljati recimo zadnji dan event in klubi ne delajo, tako da eventa zaradi nedelovanja klubov ne more odpeljati v času (za primer: včeraj in danes klubi niso delali)?

Se bo naknadno podaljšalo event za zamudnike, vkolikor je to sploh mogoče v nastavitvah ali bo tak nesrečnik brez udeležbe? Jst bom sicer probal vsaj kak dan prej odpeljati, pa vseeno raje vprašam...

Pomoje bom dns na dušek ta USA odvozu. Me je pa zadnjič navdihnil @AliBuggy, da bi mogoče malo postreamal še, da je nekje mal shranjeno, mogoće bo kešn lep trenutek/crash.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Drgač pa tk bel en poraz kar se mene tiče. Enkrat gume za zamenjat, enkrat me je resetiral, pa nasploh ni bla gladka vožnja. Tam proti koncu, kešn 9 stage in naprej, se mi zdi, da sm se mal ogrel bel. Je pa nek vmes tut en lep barrel roll. Več uspeha drugim :D

Edited by v4n4d4j?
Additional info
  • Upvote 2
1 hour ago, middlemanSI said:

Če že dražiš vsaj nalimej link do streama:-D

Nisem pričakoval, da bo kdo gledal v živo, je zdej še link do videa.

Pa še par timestampov do stagev/dogodkov:

• Upvote 2