Skoči na vsebino

4. Road America 17.4.2017 (PONEDELJEK!)


PEK

Recommended Posts

RACE 1 Results:
race1.jpg

RACE 2 Results:
race2.jpg

Kar super dirke, mal preveč napak pri meni v R2. 3 wide v 3. ovinek je blo noro. :D


Točkovanje 4/5 dirk
standingssheetafter-ra11.jpg

Uredil - PEK
  • Upvote 6
Link to post

Kr težke razmere na pisti. Mal je ping nagajal :D Netcode še vedno slab :) Collision model še slabš. Z Erikom sva se samo malenkost dotaknila v T2 in je blo konec zanj. Sori Erik, sm pogledal posnetek, ampak za tale spin se pa lahko le Štefanu zahvališ ;)

Link to post

Meh... sej Fun dirka :) Čeprav mi takrat ni šlo na smeh :evil: Še dobro, da imam push-to-talk.... in ne voice activated :mangel:

Super proga, a se tokrat časovno s treningi ni izšlo. Škoda za R1, kjer se mi na predzadnjem krogu disconnecta volan :evil:.

R2 bolje, tudi zaradi napak drugih,,,

R3? [ok]

Link to post

Odlična proga, dobre borbe :) V R1 hotel v  zadnjih ovinkih napasti Grebenca, pa sem se zavrtel in prepustil še eno mesto Seljčanu. V R2 me nekdo torpedira v prvem krogu in padem na začelje, potem je pa še AC dodal svoje in malo premetaval avte po stezi, tako da sem nažalost s proge spravil Zupana v prvem zavoju, ker se je pojavil pred mano. Pa še eno lepo prehitevanje mimo Grebenca :)

 

Uredil - skopusnik
  • Upvote 8
Link to post

Spredi si mel še lepšo borbo za 3. mesto, 3 wide in take pro scene. 

Sem skoraj mislil, da ne bom vozil, potem pa je bilo prepozno za odjavo in da ne dobim še več minus pik pri udeležbi sem se prisilil. Treninga seveda ama ništa. Dva kroga na qualy, da se mi je proga vrnala v spomin vsaj približno. Potem pa prva in druga dirka čisti raztur. V R1 nekaj dobrih borb, Fabijan mi je dosti bežal ampak seveda noob kot je, je zadnji krog napravil napako in 6. mesto. Seveda sem prvo dirko naštudiral tudi progo, tako, da R2 legendaren kot že dolgo ne. Na začetku sem naredil napako potem, ko sem se smejal Fabijanu, ki je zafailal par ovinkov prej in tudi sam zaružil v pesek. Prišel na progo med zadnjimi, potem pa gasa. Ulovil vodilne...skoraj. Skratka, dirka za 3. mesto je bila na nož, veliko dobrih potez in poštenega fajtanja. Največje veselje seveda, ker je Fabijan spet končal za mano, to pa je tudi vse kar je pomembno.

  • Upvote 2
Link to post
  • PEK unfeatured this tema
  • PEK locked this tema
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...