Skoči na vsebino

11. Imola - 2.4.2017


Recommended Posts

Q: odličen pace, a vendarle prepočasen za kaj več. P3 več kot odlično :D

R: zadovoljiv štart, srečno skozi genčo v T1, nato pa kontrola Gorana zadaj... prva dva sta bila itaq prehitra. Nekje proti sredini dirke začnem računati, kako bo z gorivom oz. ugotovim, da bo potrebno doliti več kot sem izračunal :confused:. Hočem nastavit več goriva... aaaaaaa, KUNOS :evil::evil: ne morem! Ne gre. Seveda po opravljenih postankih sem pa lahko nastavljal po želji... [Jel2]Uporabil pa sem uradni Kunosov pit stop app, pred dirko za vsak slučaj testiran in je deloval BP

Proti koncu se kaže, da z lift and coast ne bom prodobil veliko oz. je bil Marjan preblizu za takšne štose... nič, par krogov pred koncem še enkrat v boxe. P8, kazalo je bolje. :mangel:

@Ale je bilo prehitro, da bi bil strah :)

Tam proti sredini dirke sem bil bok ob boku na koncu ciljne ravnine z enim Audiem... Na hitro sem pogledal posnetek od Murna, kjer izgleda da sm sam zapeljal s proge :oops:.. oz. je tam proge zmanjkalo :P Med dirko bi lahko prisegel, da je bil dotik..

 

V celoti gledano, sem s svojo vožnjo kar zadovoljen, je pa še veliko za izboljšat, sploh na dirkah, kjer živci delajo svoje oz. moje napake :)

 

Link to post

Q: Parkrat sem se znašel okoli P3, vendar so bile na koncu razlike tako majhne, jaz pa dobrega kroga nisem spravil skupaj in sem zaključil na P6. Kljub vsemu nad pričakovanji, saj treninga zopet ni bilo veliko. Na hitro sem še pogledal kje je Marjan in bil vesel, da je za mano.

R: Klasika pri meni - slab start. Zgubil mesto že takoj na začetku. Nato lepo pa počasi za timskima kolegoma, medtem ko so spredaj delali napake in smo pridobivali mesto za mestom. Tudi Tomaž naredi napako, jaz pa sem imel občutek, da sem malo hitrejši od Mihe. Prišel tudi naprej, vendar po parih ovinkih storil napako in Miha je šel naprej. Zadaj je bil Tomaž, med nama pa dva Dizla. Uspel je oba prehiteti in ker je bil precej hitrejši, sem ga spustil naprej (sicer na dokaj neumnem mestu). V tej fazi sem imel že 2 opozorili za sekanje in kmalu je prišlo še tretje. Vozit sem začel kot po jajci, da ja ne bi kje preveč na široko peljal. Seveda sem storil napako in Pavšek je prišel mimo. Nato sem se mu uspel približati na rit, vendar sem ponovno naredil napako in me je odneslo v pesek, Pavšek pa je dobil kakšnih 10 sekund bonusa. Malo mi je prekipelo in začel sem nizati hiter krog za krogom in uspel ujeti Pavška. Takoj ko sem ga ujel pa spet napaka in piruete. Eh. Na koncu me je skoraj ujel Marjan, vendar sem ga na koncu uspel zadržati za sabo. Končal na P5, kar je zame nadpovprečno to sezono.

Čestitke @alkoro za več kot zasluženo osvojeno lovoriko. Razred zase. Tudi ekipi Dizel Racing vse čestitke ob osvojitvi ekipne zmage!

Podelitev pokalov in nagrad bo na zaključnem srečanju - več o tem pa v naslednjih dneh.

Link to post

Glede Pit appa od Kunosovih majstrov, samo toliko, da tudi meni do prvih postankov ni deloval. Pred dirko na treningih BP, med dirko pa so bili klici na pomoč brez uspeha. Pač Italjanski šalabajzerizem.

 

 

Link to post

Meni je zadeva delovala, je pa res, da sem PitConfig disablal v Options preden sem se povezal na server, ker sem sumil, da znajo bit problemi, če bo še to vključeno.

Link to post

P: Proti koncu se počasi že ujamem s setupom in linijo, prej ni bilo kaj dosti časa za trening.

Q: Glede na P nisem več sestavil dobrega kroga in, ker smo bili časovno tako blizu, je bila štartna pozicija pričakovana.

R: Uganite kaj, zajebal štart! In to na celi črti :cry: :D Da bi pozabil dati v 1., se mi še ni zgodilo. Ahja, na srečo iz skoraj zadnjega mesta ni možno izgubiti prav veliko, v T1 sem bil ponovno na začelju kolone. Brez pravega treninga sicer niti ni bilo pričakovati kakšnih rezultatov, sama dirka zaradi tega nič posebnega, nekaj borb z ostalimi, par izletov in eno par skravžljanih las zaradi PLPja. [Jel2]

Nč, toj to, če sem prav "preračunal" bo končni rezultat enak številki dirkalnika ;) Čestitke podiumu in seveda tudi vsem ostalim! [ok]

Link to post

P: Končno našel dokaj hiter in stabilen setup . Časi vrhunski po mojih standardih . 

Q: Gremo na vse ali nič . Na koncu mi ni uspelo sestaviti odličnega kroga je bilo še rezerve cca 0.3 sec ampak vseeno vrhunsko 7 mesto .

R: Start:  Skadi so  kot da so dizli narobe tankali . Ko se razkadi pribremzam v T1 na 4 mesto . Končno imam pace da se borim za solidno mesto v dosegu točk. V četrtem krogu se zalepim na izpuh Eriku in na zaviranju prehitim na 3 mesto .Ves čas me preganja Tomaž in v 7 krogu pregrobo zajaham na robnik in me zasuka . Prehiti me vlakec ki sem ga zadrževal  za seboj in boj nadaljujem na 12 mestu . Napičen ker sem vedel da sem hitrejši in ker sem resnično želel dobro uvrstitev zasledujem vlakec . Po par krogih jih ujamem in ko po startno ciljni ravnici precenim širino proge poletim med pesek in uničim zadnje gume . Po postanku sva se lepo podila z Gašperjem , dokler ni odnehal . Nato mi je začel greniti življenje Aleš . Jaz pa sem bil globoko v kalkulacijah . Vse je kazalo da mi bo zmanjkalo goriva za zadnji krog . Vsega je bi kriv testni voznik ki ni odpeljal celotne dolžine dirke ! Zanesli smo se na provizorišno obvestili na pit wallu da bi dirka naj trajala cca 34 krogov  . Za ziher smo računali cca 40 , no izkazalo pa se je da bi bilo potrebno tankat za cca 41 . Končno 9 mesto je soliden rezultat z grenkim priokusom  . Vem da bi lahko končal višje , pa še vodilni v dirki je sandbagal zadnji krog , morda bi v zadnjem krogu kdo ostal berz benza . [iz]

 

Super je bilo . Ne vem zakaj toliko nerganja glede tega HD prvenstva . Hvala organizatorjem , kapo dol !!!

Komaj čakam na naslednji champ .

PS Rabi se nov team mate za naslednji champ  . Ni lahko biti one man team . Prav zavidam kako so ostale ekipe porihtane , treningi , setupi ,testiranja , skupne priprave .....

Hvala in čestitke tudi dizlom ki so me pustili trenirati na njihoivh serverjih in snitim sekiram ki so brez težav podelile setup na kakšni driki.

 

Link to post
  • B_U_R_I unfeatured this tema

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...