Skoči na vsebino

DTM 90s [AC]


PEK

Recommended Posts

  • Odgovori 59
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Glede na to da je BMW 235i CUP na vsake 3 nedelje, bi lahko vmes odvozili kakšno dirko z avti DTM iz 90ih. (Alfa 155, Mercedes 190, BMW E30)  Vozilo bi se na progah, ki jih na BMW prvenstvu ne vozimo.

Če vozimo DTM je šlajfa obvezna  Pa tud če se sam en za drugim vozmo. Gre za princip! 

Janko: V server manegerju si nastavi Admin pass, po tem pa v igri v chatu vse poštimaš. Napiši /help, pa boš videl, kakšne možnosti imaš kot admin.

Mislim da je boljše da začnemo na eni bolj kratki progi, ki se jo lahko vsi naučijo hitro. Poznan je idealna za to, samo marjan zmer enga desnega v levo odpelje! :D

Je res kar široka tale Bathurst, ampak kot rečeno se mi zdi tudi pretežka za naučit za nekatere... Razlike 5sec na bo težko s kilogrami izničit. Ko bo folk mal bolj vajen avtov pa jo lahko probamo odpeljat. 

Zaenkrat trenirajte Tor Poznan.  

Marjan, vrjetno si tko naštimal da jih bom mel še na BMWcup dirki :P

Uredil - PEK
Link to post

meni je bila pa ravno Mount Panorama zato vsec, ker je predvidljiva, vidis kam bo sel ovinek in istocasno se razgibana...tako velike hitrosti na treh ravninah, kakor tudi dve lepe sikance. Meni dalec od tega da bi bila dolga in tezka, sem jo vceraj prvic igral in razen na dolgi ravnini pred ciljem, ko sem prepozno bremzal in na zacetku par bumpov v sikanah ni bilo panike. Je pa za kaksno prehitevabje tudi kar nekaj mest.

Mene bolj zmotijo ravne in monotone proge, ko sploh ne vem kam in kdaj gre ovinek (se ga ne vidi dokler nisi not) in te so mi tezje za zapomnit kot pa tale, ki ima orientacijske tocke, kjer tocno ves po dveh krogih kako bojo sli ovinki.

Link to post

meni je bila pa ravno Mount Panorama zato vsec, ker je predvidljiva, vidis kam bo sel ovinek in istocasno se razgibana...

Ti pa ga pihneš: ravno M.Panorama ima skrite ovinke in to skoraj vse. Biti Hiter na tej progi ni enostavno, misliš da si, pa si še daleč od meje možnega.

Vem iz lastnih izkušenj v GPLju, ko smo dobili to progo, naredim rekord, se mi zdi da 2.01.2, no potem pa Huttu naštudira (še moj set sem mu dal) in odpelje 1.59.7. No, pa sem mislil, da sem naredu hud cajt. Saj potem sem mu ga z muko podrl za dve desetinki ;) . Tako je ostalo kar dolgo časa. 

Uredil - Mitja Bonča
Link to post

ti verjamem...samo jaz nisem govoril o optimizaciji ovinkov ampak zgolj o tem, da mi kot zelencu na novi progi taka razgibana proga kot je ta ni predstavljala tezav s tem, da bi si zapomnil zaporedje ovinkov, za razliko od ravnih in monotonih prog, kjer ne vem kdaj, kam in kako bo ovinek sploh sel in potem zletim s proge...tukaj teh tezav z orientacijo nisem imel...samo to sem hotu povedat :( 

To da pa progo doktoriras in iz nje iztisnes vse kar pusti, pa ti popolnoma verjamem, da je tezko in v to se nisem spuscal. Na Fun dirki mi je ze to da vem kako gre proga cist kul :)

 

 

 

 

Link to post

Lahka za zapomnit in razbit. V AC je proga zelo široka, preširoka. Nimaš nobenega občutka da dirkaš med zidovi.

Samo primerjaj rFactor verzijo, od turn 2 naprej... malo placa, da bi dva vzporedno vozila.

 

Link to post

Kakorkoli,... začelo se bo na Poznan racetrack in to PO 8.11.2015 (torej po prvi dirki BMW 235i). Do takrat malo 235ko natrenirate,... če bo pa kak cajt bomo pa že povedali, da je server z DTM90 online.

Je pa pomoje dobro, da tisti boljši vozniki vzamejo v BMW e30 DTM, ker ga je dosti tezje vozit kot Alfo ali Mercedesa, tako da manj izkušenim ostanejo lažje vodljivi avtomobili. 

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...