Skoči na vsebino

2. Imola - 7.12.2014


Recommended Posts

Hi Neys, thanks for your report and your logs. They are clean, by the way I can assure you the devs found a bug in FMOD (already solved in our dev version) that should address the disappearing/stuttering sound and also fps drops in some multiplayer scenarios. I won't say too much, because you know, it works for us (and betatesters), but the real feedback will come after the release. Meantime I'll submit your logs to the devs, this is not my field and they can analyze them better.

 

Zgoraj malo optimizma za vse, ki imamo sedaj težave. Lahko upamo na izboljšanje pri naslednjem updatu.

 

Da še jaz opišem tale dirkaški vikend. Cca. 14 dni nazaj sem odpeljal kar nekaj krogov in konstantno delal kar solidne čase. Mislil sem, da bo to zadostovalo, vendar se je izkazalo, da temu ni tako. 

 

Q: Odpeljal nekaj krogov in pristal na 1. mestu cca. 10 min pred koncem. Odločil sem se, da nastavim Race setup in malo potreniram pred dirko. V zadnji minuti sta pred mene prišla Tomaž in Andrej. Malo sem bil jezen nase, ker vem, da je bilo še dovolj rezerve za pole.

 

R: Obupno štartal.  Bo treba do naslednje dirke malo potrenirati. Izgubil sem kar nekaj mest. Proti koncu ciljne ravnine sem se moral peljati celo po travi, saj mi Primož ni puščal veliko prostora - kontakta pa nisem želel riskirati. Vse se je dobro končalo, saj sem s petega mesta počasi napredoval do P3. Tako sem se vozil do prvega postanka okoli 20. kroga. Mislil sem, da bodo krogi kaj boljši po postankih, vendar se je izkazalo, da nove gume niso prinesle kakšnih izboljšav. Ponovno sem imel težavo, da na dirki nisem imel zvoka gum (medtem ko je na P in Q delal normalno). To mi je seveda zelo otežilo vožnjo, saj je včasih zelo težko ugotoviti kdaj ti začne odnašat avto samo na vizualni podlagi in s pomočjo FFB. Zaradi tega sem naredil kar nekaj napak. Večkrat sem v Aque Minerali zapeljal s proge, nekajkrat sem se celo zavrtel. Zadnjih 10 krogov pred koncem sem bil celo na 5. mestu. Uspelo mi je mimo Anžeta, ki je storil napako. Takoj za tem sem se še jaz odvrtel in je zopet prišel pred mene. Zadal sem si, da zadnjih nekaj krogov odpeljem popolno in tako sem prehitel Anžeta in na koncu še Mateja ter končal na P3.

 

Z razpletom sem zadovoljen, ker vem, da Tomaža in Mitje ne bi mogel loviti tudi, če ne bi delal napak. Enostavno sem se preveč zanašal na trening izpred dveh tednov.

Link to post
Deli na drugih straneh
  • Odgovori 152
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Sem slišal, da se po forumih govori, da se je Bonča rodil s keramičnimi zobmi in da ko kihne, zadiši po bencinu.... Kdo bi vedel. Drugače pa se je Team Skywalker na poti do Imole ustavil na kra

Hočem, hočem, hočem...pa kolk si ti star, 5 let, al kaj?!   K en mejhn, razvajen otrok v trgovini z igračami... Kaj jaz vse hočem, pa nimam in vseeno ne težim tukaj!

Borinjo, mogoče boš razumel, ko boš kaj treninga vložil v dirkanje. Takrat tudi tebi ne bo vseeno, ko bo nekdo naredil totalno neumnost in ti pokvaril dirko.   Prosim, da se takih komentarjev, kot s

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...