Skoči na vsebino

Recommended Posts

POZOR: če bo kdo želel, delam program za Brisane in Inštalacijo novih skinov, da vam vsega tega ne bo potrebno delati "ročno". Danes na voljo!

 

@Matjaž: samo drži se izdelave zip fila, kot si se ga do sedaj (da bodo v zipu mape: "content/cars/...". to bo špilalo ;)

 

Še več takih rabimo, Mitja! Bravo!  [ok]

Link to post
Deli na drugih straneh
  • Odgovori 103
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Otimizirani skini so na voljo za tiste, ki želite........ni potrebno, bi moglo delovat eni in drugi (taveliki).......tukaj so samo teksture 2048 in manjše, ker več se ne rabi in je veliko 371 mb vs 1,

POZOR: če bo kdo želel, delam program za Brisane in Inštalacijo novih skinov, da vam vsega tega ne bo potrebno delati "ročno". Danes na voljo!   @Matjaž: samo drži se izdelave zip fila, kot si se ga

Skinpack_GT3-4_11_2014_full Obvezno VSE skine, ki ste jih prej naložili za GT3 prvenstvo pobrišite. V arhivu se nahaja mapa content, ki jo razširite v mapo C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\comm

Evo program za brisanje in inštalacijo novih skinov, ki sem ga naredil za vas:

https://mega.co.nz/#!OE4QFI4K!17HwJcXMzesClO1SwY_qs5LTDqoPOb9IFupZzcKoQBQ

 

obvezen je .net 4.5 framework

 

Kako in kaj pozorno preberite navodila:

- na 1. zavihku (Brisanje) označite avtomobile katere želite brisati), lahko tudi dodate nova imena z vpisom le teh v textBox (z ISTIM imenom, kot je v AC), nato kliknete na gumb in označite mapo "cars", ki se nahaja v assettocorsa mapi! Program vam bo naložil vse skine označenih vozil. Tiste skine, ki želite izbrisati, označite in kliknite "Izbriši izbrane skine". To je to!

 

 

- na 2. zavihku (Inštaliranje) kliknite na Poišči skine, opozori vas, da ste prej že izbrisali skine, ki jih sedaj morebiti želite prepisati (naš primer!!). Če ste jih kliknete Yes in greste naprej. Odpre se okno, kjer izberete ZIP datoteko (ki jo največkrat naredi Matjaž Murn).

Tukaj pozor: če boste samo delali ZIP datoteko, prosim, držite se strukture map, tako da bo vedno 1. mapa "content" (poglejte si strukturo, kjer se assetto corsa inštalirana!). 

Ko zip datoteko izberete, se vsi skini naložijo v aplikacijo. Po želji lahko izberete kateri skin želite nato inštalirati. Željene obkljukajte in kliknite "Inštaliraj izbrane skine".

 

To je to v kratkem, nič kaj kunštenga, meni je pa vzelo skoraj 2 dni dela popoldne ;)

upam, da bo v kakšno pomoč.

 

ps: če kaj ni, javite!

Link to post
Deli na drugih straneh

Okol riti v žep, bi rabu več časa za izbrat pa pobrisat tiste skine, k jih hočem pobrisat, kot če bi to naredil sam v mapi vsakokrat sproti. Če si rabu 2 dni je to sploh neumno, ampak hej, sej ni moj čas :)

Link to post
Deli na drugih straneh

sarabwt saj te ni prosil,da uporabljaš ta program. Z Mitjem sva se preko ZS pogovarjala da bi bilo fino narediti takšen program,ki bi naredil točno to kar je sedaj Mitja ustvaril. To je projekt za naš portal in je lep dokaz,ko se uporabnik potrudi in nameni ves svoj prosti čas za nekaj kar ga neizmerno veseli,in to je simracing. BTW včeraj sem z pomočjo Mitje prvič v življenju sprogramiral v Visual Studiu svoj program. Na to sta še na hitro sledila dva. Eden je za poslušanje glasbe,drugi za vgasnit, restart in preklapljanje med uporabniki v Windows okolju in tretji je zaganjalec iger in deluje podobno kot Steam. Z tem sem se srečal prvič v življenju,navdušil pa me je ravno Mitja ;) 

Link to post
Deli na drugih straneh

Sej štekam ta "don't download it if you don't want it" del te stvari. Tudi meni je všeč, da nekdo nameni čas, da neki sprogramira, ampak bistvo installerja je, da ti olajša/poenostavi delo oziroma, ti prišpara več časa, kot pa si ga vložil not. Vse kar si naštel, so super programi, če si še začetnik, ampak praktičnega uporabe pa nimajo (razn če te neki tako živči, da ne bi rad delu nikoli več v življenju, pa nameniš neki časa več da se te stvari rešiš, tako kot gre bonči na živce, da mora vsakokrat odpret mapo za skine in jih vn pobrisat, bo pa obkljukoval od zdej naprej :P), ker je funkcija že na voljo po defaultu. V tem programu je vse super, razn tega da moram 24 krat kliknit, da izbrišem tiste skine.

 

Ne vzet kriteke kot grožnjo, ampak kot kritiko. To, da moraš izbrat pot, kje skini sploh so, vsakokrat sproti je še več dela, kot prej. Že ko sm to vidu, me je vse skup minilo. Eno je, če bi program sam navigiral mapo, in izbral tiste skine, k niso od assetto corse in jih pobrisal. Tukaj moraš pa vse naredit sam, za kar pa ne rabiš še enega dodatnega okna na ekranu.

 

Pač sori, k sm spluval tolko vloženega časa in napora na tak način. Ne vzet tega kot da nočem nobenega dodatnega programa al pa da ne cenim dodatnega dela, k je vloženo tuki not, kot tudi ne pravim, da nikoli več ne dat sem gor programa, k ma podobno funkcijo. Kar pravim je to, da rabi ta program še par funkcij , ki niti nevem, če so možne, ker nimam pojma kako to sprogramirat zaenkrat... pa prosim ne mi s tem "če ne znaš, ne govor" sranjem prosim.

Link to post
Deli na drugih straneh

Tule se moram strinjat z sarabwt. Res je zelo pohvalno ,da se je Mitja potrudil in naredil nekaj za dirkaško skupnost. Kot velja na vseh področjih, morajo biti izdelki kvalitetni in uporabni, drugače je šel ves ta čas v nič. 

 

Program bi moral samodejno ugotoviti, kje je nameščen Assetto Corsa (jaz ga npr. nimam v C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\assettocorsa - verjetno nisem edini). Tako, da meni brisanje že sedaj ne deluje, ker je Mitja najbrž predvideval, da je Default namestitvena pot. 

 

Dobro bi bilo, da originalnih skinov sploh ne prikaže in jih tako ne moreš pobrisati. Lahko bi naredil tako, da ni install wizarda za Skin installer - dodal bi ga kot .exe datoteko zraven .zip arhiva (ime arhiva npr. content.zip). Ko bi zagnal exe datoteko bi ti samodejno prikazalo kateri skini so nameščeni naknadno. Možnost bi imel izbris vsakega posebej ali vseh neoriginalnih hkrati. V naslednjem koraku bi ti samodejno namestil vse skine, ki so v content.zip arhivu. 

 

Kljub vsemu mislim, da je preveč nepotrebnega dela za nekaj, kar se do naslednjega prvenstva ne bo več uporabljalo. Ko se bo prvenstvo začelo ne bo več sprememb pri skinih in ne bo potrebna namestitev vsak teden na novo. To je bilo samo sedaj pred začetkom, ko kapljajo skini eden in po eden.

Link to post
Deli na drugih straneh

Ja, tko sem naredil tako malce vmes, saj mi ni požrlo toliko časa, sedaj ko znam je to kar hitro, največ časa mi požere ideja, kako kaj narediti.

 

Kot sem rekel, vse se da. Ampak povejte mi nekaj, kako naj ločim med originalnimi in neoriginalnimi? Razen, da si vse originalne skine nekako prepišem? Treba je najti patent, ki bo ločil originalne. Če ima kdo kakšno idejo...

Link to post
Deli na drugih straneh

Preverjaš lahko samo mape, ki jih imamo za prvestvo. Narediš seznam tistih, ki so že v originalu in jih pofiltriraš ven. Torej tri mape:

 

Z4 GT3:

6vwThaC.png

McLaren:

WlpGLnZ.png

SLS GT3:

 

FGZx568.png

 

Vseskupaj 27 skinov, ki so original ...

Link to post
Deli na drugih straneh

Skinpack ponovno posodobljen.

 

Obvezno VSE skine, ki ste jih prej naložili za GT3 prvenstvo pobrišiteV arhivu se nahaja mapa content, ki jo razširite v mapo C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\assettocorsa

 

PRENOS

 

Dodane ekipe:

Red Bull Racing mb-mini.png Mercedes AMG SLS GT3 (manjka skin)

  • Davorin Zorko || #777
    red-bull-racingdzorko777.jpg
     
  • Aleš Kurent || #888
    red-bull-racingakurent88.jpg
     
  • Tomaž Eržen || #999
    red-bull-racingterzen999.jpg

M&B Teammclaren-mini.png McLaren MP4-12C GT3

  • Borut Belcijan || # 112
    mandb-teambbelcijan112.jpg
     
  • Miha Lenček || # 113
    mandb-teammlencek113.jpg
Uredil - Matjaž Murn
Link to post
Deli na drugih straneh

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...