Jump to content

Sezona 4 [2013]


Recommended Posts

Tako, po treh letih je čas za novo prvenstvo s temi francoskimi dirkalniki - Renault Clio CUP 2013 španskega modderja eddy3spain. V prvenstvu bo izpeljanih 6 dirkaških vikendov s po dvema dirkama. Prvenstvo Clio CUP bodo gostila ista dirkališča kot v pravem Clio EuroCUP-u.

Dirke bodo ob ponedeljkih zvečer in sicer s pričetkom kvalifikacij ob 20.00, ter dvema dirkama, štart prve okrog 20.25! En teden pred začetkom prvenstva bo izpeljano tudi uradno testiranje, udeležba OBVEZNA za vse prijavljene v prvenstvo! Dirke bodo dolge 25min!

Najhitrejši bodo deležni tudi nagrad, ki jih podarjata sponzorja prvenstva Renault Sport Slovenija ter že znani PlayGame.

V prihodnjih dneh bo dodan link do moda ter paket prog, na katerih bodo potekale dirke. Prva dirka bo na sporedu čez slabe tri tedne, 13.5.2013 na italijanskem dirkališču Imola.

eurocupheader.jpg

Clio EuroCUP: enaki pogoji, enaki avtomobili, napete borbe do zadnjega metra!

Pravila: Obvezno si vsi preberite

Dodatek: Clio CUP Online 2013

Proge: Track Pack 1

Server by DDF1:

 • Ime: Sloracing Clio CUP 2013
 • IP: 84.52.183.202:34298
 • Geslo: sloracing

Vklopljene bodo poškodbe na dirkalniku, zatorej tekmovalce naprošamo, naj ne pretiravajo ter pazijo (predvsem na druge!).

Tekmovalce še prosimo, da v igri uporabljajo pravo ime in priimek (ne Jerman Sandi, ne JERMAN Sandi, ne Sandi JERMAN...temveč Sandi Jerman).

PISANJE MED DIRKO JE PREPOVEDANO IN BO OD SEDAJ NAPREJ KAZNOVANO!

Prijave v prvenstvo pišite v to temo!

S prijavo potrjujete, da boste prvenstvo tudi odpeljali. V kolikor to ne bo mogoče, to prej sporočite v to temo! Kršitelji bodo kaznovani!

ja.jpg

 • Upvote 9
Link to post
 • Replies 551
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tako, po treh letih je čas za novo prvenstvo s temi francoskimi dirkalniki - Renault Clio CUP 2013 španskega modderja eddy3spain. V prvenstvu bo izpeljanih 6 dirkaških vikendov s po dvema dirkama. Prv

Eden izmed najbolj izkušenih in najhitrejših dirkačev na forumu pa se obnašaš kot 5 letni otrok. A naj ti jaz pridem pa ti poiščem IPje in se ti skonektam na pravi server? Če ne moreš eno stran nazaj

Ne vem kdo se me je sposodil, sem glih iz šihta, če se da kako preverit ali pa priti do IP kdo je vozil bi bil zelo hvaležen, ker ga bom še jest pol odlomu.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...