Skoči na vsebino

RaceRoom Racing Experience


David91

Recommended Posts

Spet malo probal,... pa je ura 2AM :(

Tokrat sem fural kar z volanom (brez FFB) pa se mi zdi dost uredu, ko sem se navadil,... sem pa moral povišat sensitivity in znizat speed sens. steering.

Še mal talepga audija na domači stezi, ki sem ga kupil z zokijevimi dinarci haha :P

non-edited

game-2013-01-25-01-39-43.png

game-2013-01-25-01-39-27.png

Link to post
  • Odgovori 603
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Čestitke Vedranu in Čolaku. Res sta bla hitra, žal je malo zmanjkalo za Kronketa... no skupaj smo pa le pobrali 350€ RR voucherjev.

še mal unedited slikc iz današnje voznje po autodromo algarve

Fargo klapi malo vera peša in so se odločili, da ne gredo več na kriva pota. Tako imam nekaj časa za ostale sim. ki so v moji zbirki "zgrešenih" nakupov, oziroma se ne drajsajo toliko, kot kake druge.

Jst sm včer odpeljal enih 5 krogov. Nastavitve volana mam čist mim, sam se nism mel časa igrat z njimi. Full mam vse neodzivno, moram pogledat kaj je narobe.

Kakšne mate kej nastavitve volana in FFB?

*EDIT*: Aja pa še to, fural sem Teaser in ne Beta verzijo. Tko da ni bil Get Real mode. Zdj me pa spet do ponedeljka ne bo v LJ, tko da ne bom mogu sprobat. Bomo vidl drug tedn :)

Sm šele dons dubu beta key, tko da inštaliral sem, nisem pa še probal.

Uredil - Matjaž Murn
Link to post

No zdej sm tut jest sprobu to reč. Glede na veliko navdušenje sem pričakoval da bo za videt 100, za furat pa malo boljša od Race serije, neka pol (al pa 1 četrt) simulacija.

Žal... :) se pričakovanja niso izpolnila. Grafika ok, lepo, našminkano. sicer mi je celo pri high nastavitvah tekoče delala, ampak da sem se znebil 0,5s zaostanka v volanu sem mogu dat na low. Vem da ni top shit comp, ampak glede na to da mi rF2 dela... :)

Glede vožnje pa zaenkrat slabše od Race serije, res pa je da se navadiš s cajtom. Se popolnoma strinjam s Tomažem, NI ODZIVNOSTI. Manjka tista lahkost, živahnost al ne vem kako bi reku.

Čisto moje mnenje, me veseli da je mnogim zlo dobra, sem tut zravn če se bo kakšno sezono odvozilo (če bo cena primerna), drugač se bom pa rajš simulacij držu [jezik12]:D

Link to post

daks ti se kar drži rFactor 2 tako kot se oni držijo plota (kot pijanec) [Jel2][krniki] RRER je kot closed beta boljša od rF2 :twisted: hahaha, če bi Makselj imel na tej strani možnost dajanja minusov ,bi jih jaz sedaj imel kar nekaj (hvala mAxL [wub] ). No sedaj pa grem malo testirati, kajti popravkov kar mrgoli. Peace [dance]

Link to post

Evo malo sicer za časom, ampak sem sprobal, in dobil nekaj "računov" na mail od "nakupov" :) Dobro da ste povedal da so to virtualni denarci.. :)

Špil pa vizualno ok, avti so dobri za vozit, malo se še igram kje najdet poškodbe, ko jih vklopim ne delajo (se gumbek ODbarva zeleno) notri imam pa mechanical in visual na ON/real. Najbolj pa tudi mene matra volan, okol centra pleše, to bo treba še porihtat, če kdo ve kje.. prosim, na dan z besedo :)

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...