Skoči na vsebino

Sezona 2 [2012]


Recommended Posts

  • Odgovori 773
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Posnetki prvih dveh dirk in kvalifikacij s komentarjem (slabim) lahko najdete tukaj: Kvalifikacije http://twitch.tv/kil...b33/b/319556099 1. dirka http://twitch.tv/kil...b33/b/319556284 2.

Smešni ste... Raje gledate uro in pol dolgočasne F1, kot pa sami dirkate To je lih tako kot, da bi mel hudo bejbo, ki te čaka v postli, ti pa raje porniče gledaš...

Q 6.

R1 se je zame supr odvila, vsi okoli so delali napake ali imeli probleme z računalnikom/netom tako da sem prišel na 1. mesto. Vmes lepe borbe z Mejakom in Erzenom.

R2 v T2 malo precenim sposobnosti in odnesem s sabo še Mateja Vajthauzerja. Potem obupujem da bi sploh še vozil sam se naokoli, ampak v 8. krogu pridem do ene velike zmede v T3 in pridobim 4. mesta naenkrat. :) Nato dirjam za 3 uvrščenim a žal mi zmanjka kakšen krog ali dva za stopničke.

Zame super dirke, še enkrat sori Vajt.

Link to post

V prvi dirki zašteku PC. Dokler me ni en nabasu in se mi je volan lepo obrnu nism mogu nč... Še tipkat nism mogu... Sem prišepal okol in se je obrestovalo. Tisti ki so stisnl ESC so iz boksov speljali za mano. No končal kot 5.

V drugi dirki vse vredu. Gašper je bil mal širok v prvem ovinku in sem ga lahko prehitel. V 4. ovinku pa je Selčana skor obrnil tko da sm še njega prehitel. Od takrat sem ga tišal da sm naredu mal fore, no pol so se pa mal zaletel, tko da sm mel 12s prednosti. Od tam sem samo še normalno vozu, da se nism razbil.

Link to post

Q: Po pričakovanju zadnje mesto :)

R1: Nekak nisem znal vozit al kaj ampak vsak krog sem bil počasnejši :). P6 zaradi drugih :)

R2: Zaspal na štartu nato me PEK po riti pošlata :) in sem biu zadnji (lej sploh ni panike :)). In potem sem nadaljeval z nedeljskimi vožnjami in P7

Na koncu kr vredu čeprav res nevem zakaj sem bil tko počasn :)

Link to post

Q: P4, lahko bi šlo še malo višje, a ni ubogalo :)

R1: Vidim da en avto stoji, na srečo gasa mimo. Nekaj časa Murnu diham za ovratnik, zato se je odločil, da se bo izločil :)

Začnem vozit naprej, krogi so bili za 2-3 desetinke preslabi, tako da me je PEK dohitel, nato sem mu z napako še pomagal do prvega mesta. P2.

R2: Previdno v prve kroge, držal sem P7. Nato pa v 8 krogu štala pred mano, zaviram dovolj hitro in izenačim hitrost, nato se Murn začne premikati, jaz pa s polnim gasom za njim. Kar naenkrat je zabremzal, moji refleksi so pa že hoteli šaltat eno višje, tako da sem našel samo njegovo rit. Oprosti Matjaž, popolnoma moja krivda. Na koncu pricruisal do P5.

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odgovori na to temo...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Povezava je bila samodejno vdelana.   Raje prikaži samo povezavo

×   Your previous content has been restored.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

    Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

×
×
  • Ustvari novo...