Jump to content

ErAndrej

Member
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ErAndrej last won the day on July 17 2017

ErAndrej had the most liked content!

Community Reputation

24 Neutral

Osebne informacije

 • Sex
  Moški
 • Location
  Idrija
 • Wheel
  Logitech G27
 • Pedals
  G27

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Danes sem bolj natančno odkril, kje je težava. cca. 5cm od škatle s pedali je na kablu majhen pregib in premikanje tega pregiba povzroča nedelovanje pedal.
 2. Lep pozdrav! Kot kaže je nekaj narobe z mojimi pedali (logitech g27). Problem je v tem, da mi napačno zaznavajo pritisk na vse tri stopalke oz. ga sploh ne zaznajo. V logitech profiler-ju mi včasih stolpec za gas kaže, kakor da je stopalka pritisnjena. Vse skupaj je odvisno od kabla, ki povezuje pedala z volanom: ko kabel malo premaknem oz. ga postavim v malo drugačno pozicijo začne zaznavanje delovati normalno. Torej mora biti kabel v določeni poziciji, da mi stopalke sploh delajo. Poskušal sem že odpreti pokrov na vrhu stopalk in očistiti prah znotraj, a ni nič pomagalo. Kabel ni
 3. @mare87 mod deluje brez problemov. Hvala še enkrat!
 4. Pozdravljeni! Zanima me, če ima kdo slučajno še kje shranjen mod, ki je vseboval dva slovenska sovoznika (Miran in Igor Kacin). Sem že dosti brskal po internetu pa nisem te datoteke nikjer zasledil. Videl sem, da je bila sicer dostopna na strani slorbr, ki pa na žalost ne obstaja več (vsaj moj brskalnik je ne najde). Pred leti sem RBR igral na tipke, zdaj pa bi rad probal ta legendarni špil še na volan in res bi bilo zanimivo poslušati slovenskega sovoznika. Kot sem jaz videl je na linku zgoraj samo program s katerim mod instaliraš v igro, je res?
 5. Lepa prenova. Tudi na telefonu zgleda veliko bolje kot prej. Všeč so mi nove možnosti za ocenjevanje prisprvkov. Super!
 6. Seveda. Sem potem reinstaliral progo in zdaj deluje.
 7. Imam težave s serverjem. Ko kliknem puščico za drive me ne spusti noter. Pod chat mi javlja sporočilo: "Spafall.gdb" mismatch will be kicked from race. Kdo ve v čem je problem?
 8. @57X žal časa za trening nisem imel. Me prej dva tedna ni bilo doma, tako da sploh nisem točno vedel, kako se pelje avto. Glede pomagal mislim, da sem imel izključena. Sem kasnej ugotovil, da mi je probleme verjetno povzročal tudi steering lock (imel sem na privzeti vrednosti 20°).
 9. Sem imel tehnične težave in me zato ni bilo na dirko. Volan se mi je nekaj čudno obnašal, zvok je zaostajal potem mi je pa še komp freezalo. Ravno takrat, ko sem hotel restartat Automobilisto. Drugače me pa samo zanima, ali ste kaj spreminjali setup, ker meni se zdi, da se je avto nekam čudno peljal pri stock setupu (možno je tudi, da je bil kriv moj volan).
 10. O, jaa. Legendarna steza! Se prijavljam, avto pa še naknadno sporočim.
 11. Ne vem, kako bo z mojo udeležbo na tej dirki. Na žalost pri meni precej grmi in res nočem, da mi skuri računalnik ali pa volan. Pridem, če se bo vreme kaj umirilo.
×
×
 • Create New...