Skoči na vsebino

bhp

Uporabnik
  • Števec vsebine

    15
  • Pridružen

  • Zadnjič prisoten

  • Zmagovalnih dni

    3

bhp last won the day on July 23 2020

bhp had the most liked content!

Ocena v skupnosti

15 Nevtralno

Osebne informacije

  • Spol
    Moški
  • Volan
    Logitech G25
  • Stopalke
    G25

Zadnji obiskovalci profila

566 ogledov profila
  1. bhp

    DIY Ideje

    No evo, spet se javljam po dolgem času. Od zadnje objave nisem praktično nič delal na stopalkah, ker ni bilo toliko viška časa. Včeraj pa sem si rekel, da spet malo pogledam zadevo in probam rešit, kar mi je prej delalo težave. Danes je rezultat viden, ker stopalka končno dela. Sicer software še ni tam kot bi lahko bil, tudi v dizajnu bi lahko naredil nekaj sprememb, ampak najprej bi rad dokončal vse tri stopalke in jih vsaj malo potestiral. Naročil sem dodatne merilne celice in potenciometre. Merilne celice so še vseeno prva izbira, če mi bo uspelo, sicer bom pa probal s potenciometrom.
  2. bhp

    DIY Ideje

    Tako je, HE Sprint so bile navdih, kar je jasno razvidno. Same pedalke so sicer dokaj enostavne za izdelat, ampak je pa software toliko večji problem, sploh če želim na vseh treh pedalkah load cell. Sem že gledal bodnarjev kontroler, ampak je petkrat dražji kot arduino, kar mi pa ne diši in se bom še malo pomatral z arduinotom. Če pa kdo obvlada in je pripravljen pomagat, jih pa za člane izdelam s sloracing logotipom(če si ga lahko izposodim). 😉
  3. bhp

    DIY Ideje

    Nekaj novega 🙂 Vzmet je malo predolga in premočna, pa nekaj ostalih malenkosti je še za popravit, sicer pa sem kar zadovoljen in presenečen, da je že v prvo tako dober izdelek. Edino program me še heca, ker bi rad namesto potenciometra uporabil merilno celico, ampak je ne morem naštudirat, niti noben program ne dela kot bi moral. 😠
  4. bhp

    DIY Ideje

    Bom, ampak sem ravno mimo hodil, pa sem za vsak slučaj šel preverit.
  5. bhp

    DIY Ideje

    Sem bil danes v Celju v Conradu, ampak arduinotov nimajo na zalogi, jih je treba naročit.
  6. bhp

    DIY Ideje

    A ga imajo v kaki fizični trgovini?
  7. bhp

    DIY Ideje

    Ja, arduino me mika ravno zato, ker lahko zraven priklopim še ročno, ki je prav tako v planu, kdaj pa mogoče celo še pedala. Pa še merilne celice podpira, tako da je tudi analognost opcija.
  8. bhp

    DIY Ideje

    Najprej sem pomislil kar na arduino, nisem pa se preprican. Imas kak predlog?
  9. bhp

    DIY Ideje

    Zaenkrat ga delam zase. Sicer pa ce bi se kdo zanimal jih z veseljem vec naredim.
  10. bhp

    DIY Ideje

    Zdravo! Evo, s temle se pa jaz malo igram, ko mi čas dopušča. Sekvenčni menjalnik po zgledu Heusinkvelda. Lasersko izrezan iz pločevine in težek slabo kilo. To je eden prvih prototipov, ki je sicer že kar blizu končni verziji.
  11. Pozdravljeni, kupim G29/G920 menjalnik na USB ali delujoče vezje za G25/G27. Ponudbe na ZS. LP
  12. bhp

    Volan in okvare!

    Malo updatea. Verjetno je krivo vezje v volanu, ker mi sprednja dva gumba zazna kot sprožena tudi ko jih odklopim. Sumi kdo kaj drugega? Se lahko kje kupi samo to vezje? Se lahko priklopi samo menjalnik preko kakega USB adapterja?
  13. bhp

    Simracing cockpiti

    Take profile se da dobit tudi v Idealu v Velenju.
  14. bhp

    Volan in okvare!

    Pa ko prestavim v 1, 3, ali 5 mi zazna kot drugo prestavo, če prestavim v 2, 4, 6 ali R pa mi zazna kot prvo prestavo.
  15. bhp

    Volan in okvare!

    Imam težavo z Logitechom G25. Na tej sliki so priključena samo pedala. Že tukaj je problem, ker gumba na volanu zazna kot sprožena, čeprav nista. Na tej sliki pa je problem še bolj viden. Tu je priključen samo kabel od menjalnika in ne vse skupaj, ker se mislil, da bi lahko bili zanič potenciometri, in sem odprl menjalnik ter vse odklopil. Ko priključim kabel vse zmrze, niti gas ali bremza ne delata. Kaj je lahko tu narobe? Lahko bi bil tudi sam kabel, ampak zaradi prve slike bolj sumim nekaj v volanu.
×
×
  • Ustvari novo...